2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım merhaba;
kasım annesi olacağım kısmetse ama ekimede gelebilir o nedenle usulca sizide takip ediyorum.
bendede kan pıhtılaşması var.özel hastaneye devam ederken 11.haftada döndüm birden.çünkü anlamıyorllar pıhtılaşma durumundan.şimdi çapa devlet hastanesinde kontrollere devam ediyorum.
ayda birkez pıhtılaşma testi yapılıyor.dozaj ilerleyen aylarda yetmeyebiliyor.ne yazıkki özellerde bunu anlayan yok.
en ufak bir durumda yatış verip mis gibi bakıyorlar,çok güleryüzlüler.doğumhanelerine de baktım gayet güzel.istanbuldaysan çapayı kaçırma derim.çünkü sadece bizim gibi riskli gebelere bakıyorlar.sakin bi yer :)
özel hastanede bi aksilik çıktımı seni sevkediyor sonra o halinle doğumhanemi arayacaksın..iyi düşün:49:

izmirdeyim işte bende bu durumdan dolayı kararsız kalıyorum bi aksilik çıkarsa...dokuz eylüle mi gitsem napsam bilemiyorum off kafam çok karışık

bende daha yapmadım kıss bu akşam yapalım mı:1: ama kocişler oruç yazık şimdi onlara :16:

haftasonu yapalım canım o zaman dinlenmiş olurlar aslında ben bi kere bişiistedim ama nerden bulcam dedi bende çok ısrar etmedim tuturmadım yazık arabası yok kıyamıyom ama bi kez yapcammm:47::47::47:

haftasonu yapalım canım o zaman dinlenmiş olurlar aslında ben bi kere bişiistedim ama nerden bulcam dedi bende çok ısrar etmedim tuturmadım yazık arabası yok kıyamıyom ama bi kez yapcammm:47::47::47:

hain planları haftasonuna bıraktınız di mi?

izmirdeyim işte bende bu durumdan dolayı kararsız kalıyorum bi aksilik çıkarsa...dokuz eylüle mi gitsem napsam bilemiyorum off kafam çok karışık

kesinlikle gidip 9 eylülü bi denemeni tavsiye ederim.her zaman hesap soracağım bi muhatap olmalı.özellerde bu kadar bebek ölümü oldu kimse hesap soramadı..Allah korusun...ben özeli sildim kafamdan..

o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm
ben de hiç öyle gecenin bir saati bir yere göndermedim yaa ama iki gündür canım birşey istiyor oruç olduğumdan kan şekerim düşüyor da ondan mı acaba istemeye de utanıyorum ya kocişten ima filan ediyorum ama anlamıyor:14::14::14:
yapılışını da koysalardı insan bakıp yapardı beğendiğini:19:

aynen yaa benim beğendiklerim var nasıl yapılıyor göstermiyorlar:19::19:

anammmmm ben gögsüme sürerken hiç de dikkat etmedim öle ucuna gelmesin falan diye eyvah ne olacak şimdi :(
korkma canım, şimdiden sora dikkat et yeter, henüz son aya girmedik son ayda orayada krem sürcezzz:23: bişi olmaz korkma sennn

bende doğum izninden sonra çalışcam fakat ilk zamanlar kullanılır mı?daha sonra mı alsam ki
şimdi canım ben arkadaşlara sordum, kimi bebiş anne memesini almıyomuş o zaman sütünü sağıp anne memesine yakın ağızlı biberonlarla bebişlerini beslemek zorunda kalanlar var, bebiş az emiyo diye sütü azalanlar var mesela bu durumda sağınki gelsin diyolar, yani bu nedenden dolayı ben şimdiden alıp yanıma hastaneye bile götürcem:31:

o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53: hemen yapın derim, hiç bu fırsat kaçarmı kızzzzzzzzz, ben yapıyom vala canım istiyo napim:27:

kızlar sonucumu aldım 73 e 118 çıkmış nasıl sizce doktoruma daha ulaşamadım

kesinlikle gidip 9 eylülü bi denemeni tavsiye ederim.her zaman hesap soracağım bi muhatap olmalı.özellerde bu kadar bebek ölümü oldu kimse hesap soramadı..Allah korusun...ben özeli sildim kafamdan..

teşekkür ederim bir de doktorum sezeryan yapacaz 1 hafta 10 gün öncesinden dedi böyle bi durumda bana çok geç gibi geldi diğer arkadaşlarda 20 gün önce alıyorlarmış diye duydum kan pıhtılaşması olanların.

ben de hiç öyle gecenin bir saati bir yere göndermedim yaa ama iki gündür canım birşey istiyor oruç olduğumdan kan şekerim düşüyor da ondan mı acaba istemeye de utanıyorum ya kocişten ima filan ediyorum ama anlamıyor:14::14::14:

aynen yaa benim beğendiklerim var nasıl yapılıyor göstermiyorlar:19::19:

ay linacım yabancımı kocan iste tabiki yavrumm niye utanıyon bana söyle gönderiyim kargo ile bebeğimmm

korkma canım, şimdiden sora dikkat et yeter, henüz son aya girmedik son ayda orayada krem sürcezzz:23: bişi olmaz korkma sennn

şimdi canım ben arkadaşlara sordum, kimi bebiş anne memesini almıyomuş o zaman sütünü sağıp anne memesine yakın ağızlı biberonlarla bebişlerini beslemek zorunda kalanlar var, bebiş az emiyo diye sütü azalanlar var mesela bu durumda sağınki gelsin diyolar, yani bu nedenden dolayı ben şimdiden alıp yanıma hastaneye bile götürcem:31:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:53: hemen yapın derim, hiç bu fırsat kaçarmı kızzzzzzzzz, ben yapıyom vala canım istiyo napim:27:

haklısın cullucum haftasonu yapıyorum ben nazımı gidip aldırıyorum ilginç bişi istiyim bari sizde yardımcı olun bana:27::27::27:

kızlar sonucumu aldım 73 e 118 çıkmış nasıl sizce doktoruma daha ulaşamadım
ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerin
ay linacım yabancımı kocan iste tabiki yavrumm niye utanıyon bana söyle gönderiyim kargo ile bebeğimmm

haklısın cullucum haftasonu yapıyorum ben nazımı gidip aldırıyorum ilginç bişi istiyim bari sizde yardımcı olun bana:27::27::27:

ahh canım hiç sorma ya ben oldum olsaı böyleyim istemeye utanırım nedense sonra da aklımdan hiiç çıkmaz işte böyle

aç mı bekledin yürüdün mü bunlar etkiliyormuş...uyumakta artırıyormuş herhalde...

vlaa cnım 50 mglık olduğumda ıkıncısı alındığında bayılmıştım 100mg yapılırken yatırdılar benı ama uyumadım yurumedımde ben bılmıyom yaa 140 normal değer benım sadece son saat 139 cıktı oof bıraz daha dusuk cıksaydıı ıyıdı ama çokta kotu dııl bana gore doktor dıet verdı ıstee

Back
X