- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bende daha yapmadım kıss bu akşam yapalım mıama kocişler oruç yazık şimdi onlara
![]()
çok hain planlar görüyorum ve seziyorum sanki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende daha yapmadım kıss bu akşam yapalım mıama kocişler oruç yazık şimdi onlara
![]()
yapılışını da koysalardı insan bakıp yapardı beğendiğinibende beşinci mesajdaki bereye bayıldım yawww...yapabilir miyim acaba...:44:
canım merhaba;
kasım annesi olacağım kısmetse ama ekimede gelebilir o nedenle usulca sizide takip ediyorum.
bendede kan pıhtılaşması var.özel hastaneye devam ederken 11.haftada döndüm birden.çünkü anlamıyorllar pıhtılaşma durumundan.şimdi çapa devlet hastanesinde kontrollere devam ediyorum.
ayda birkez pıhtılaşma testi yapılıyor.dozaj ilerleyen aylarda yetmeyebiliyor.ne yazıkki özellerde bunu anlayan yok.
en ufak bir durumda yatış verip mis gibi bakıyorlar,çok güleryüzlüler.doğumhanelerine de baktım gayet güzel.istanbuldaysan çapayı kaçırma derim.çünkü sadece bizim gibi riskli gebelere bakıyorlar.sakin bi yer :)
özel hastanede bi aksilik çıktımı seni sevkediyor sonra o halinle doğumhanemi arayacaksın..iyi düşün![]()
ayy nebıllımm ya mahvetti o son saat hayatımı karattııD yüksek cıktı nedensee
![]()
![]()
çok hain planlar görüyorum ve seziyorum sanki...
yapılışını da koysalardı insan bakıp yapardı beğendiğini![]()
haklısın canımhaftasonu yapalım canım o zaman dinlenmiş olurlar aslında ben bi kere bişiistedim ama nerden bulcam dedi bende çok ısrar etmedim tuturmadım yazık arabası yok kıyamıyom ama bi kez yapcammm![]()
haftasonu yapalım canım o zaman dinlenmiş olurlar aslında ben bi kere bişiistedim ama nerden bulcam dedi bende çok ısrar etmedim tuturmadım yazık arabası yok kıyamıyom ama bi kez yapcammm![]()
izmirdeyim işte bende bu durumdan dolayı kararsız kalıyorum bi aksilik çıkarsa...dokuz eylüle mi gitsem napsam bilemiyorum off kafam çok karışık
ben de hiç öyle gecenin bir saati bir yere göndermedim yaa ama iki gündür canım birşey istiyor oruç olduğumdan kan şekerim düşüyor da ondan mı acaba istemeye de utanıyorum ya kocişten ima filan ediyorum ama anlamıyoro bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm
korkma canım, şimdiden sora dikkat et yeter, henüz son aya girmedik son ayda orayada krem sürcezzzanammmmm ben gögsüme sürerken hiç de dikkat etmedim öle ucuna gelmesin falan diye eyvah ne olacak şimdi![]()
şimdi canım ben arkadaşlara sordum, kimi bebiş anne memesini almıyomuş o zaman sütünü sağıp anne memesine yakın ağızlı biberonlarla bebişlerini beslemek zorunda kalanlar var, bebiş az emiyo diye sütü azalanlar var mesela bu durumda sağınki gelsin diyolar, yani bu nedenden dolayı ben şimdiden alıp yanıma hastaneye bile götürcembende doğum izninden sonra çalışcam fakat ilk zamanlar kullanılır mı?daha sonra mı alsam ki
o bu değilde ben hiç aşermedim bugüne kadar kocişi bi yere göndermedimmm bi kez onu yapmam lazımmm
valla daha plan aşamasında canım ama ben kıyamam kocişime ramazanlık haliyle
orucunu açtığı yerde yığılıyo adamcağız![]()
kesinlikle gidip 9 eylülü bi denemeni tavsiye ederim.her zaman hesap soracağım bi muhatap olmalı.özellerde bu kadar bebek ölümü oldu kimse hesap soramadı..Allah korusun...ben özeli sildim kafamdan..
ben de hiç öyle gecenin bir saati bir yere göndermedim yaa ama iki gündür canım birşey istiyor oruç olduğumdan kan şekerim düşüyor da ondan mı acaba istemeye de utanıyorum ya kocişten ima filan ediyorum ama anlamıyor
aynen yaa benim beğendiklerim var nasıl yapılıyor göstermiyorlar![]()
korkma canım, şimdiden sora dikkat et yeter, henüz son aya girmedik son ayda orayada krem sürcezzzbişi olmaz korkma sennn
şimdi canım ben arkadaşlara sordum, kimi bebiş anne memesini almıyomuş o zaman sütünü sağıp anne memesine yakın ağızlı biberonlarla bebişlerini beslemek zorunda kalanlar var, bebiş az emiyo diye sütü azalanlar var mesela bu durumda sağınki gelsin diyolar, yani bu nedenden dolayı ben şimdiden alıp yanıma hastaneye bile götürcem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahemen yapın derim, hiç bu fırsat kaçarmı kızzzzzzzzz, ben yapıyom vala canım istiyo napim
![]()
ben daha yaptırmadım ama burda okuduğum yorumlara göre normal çıkmış gibi şekerinkızlar sonucumu aldım 73 e 118 çıkmış nasıl sizce doktoruma daha ulaşamadım
ay linacım yabancımı kocan iste tabiki yavrumm niye utanıyon bana söyle gönderiyim kargo ile bebeğimmm
haklısın cullucum haftasonu yapıyorum ben nazımı gidip aldırıyorum ilginç bişi istiyim bari sizde yardımcı olun bana![]()
kızlar sonucumu aldım 73 e 118 çıkmış nasıl sizce doktoruma daha ulaşamadım
aç mı bekledin yürüdün mü bunlar etkiliyormuş...uyumakta artırıyormuş herhalde...