2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya da benim gibi kuzunuzun ağzıyla mesaj çekin...ona işte asla hayır diyemiyorlar...
vayy be serap sen de az değilmişsin hee en iyisini yapıyon valla herşeyi de biz çekiyoruz hazır çocuğa konuyorlar
evet 1 hafta daha var galiba sonradan gördüm ben de :31:
rahat adam ama gider arar ama görümcem duyarsa o kocamdan daha çabuk bulup getiriyo :49:
1 hafta sonra doğum günüm geçen sene kv bizdeydi yırttı bişey yapmadan ama bu sene hele ki hamileyken :49: bi incelik yapmazsa yandı haberi yok :1::1::1:

şimdiden doğum günün kutlu olsun canım bundan sonraki doğum günlerini minik meleklerinle kutla inşallah

yok canım değilsin bence bizim kızlar biraz yumşakkk:1: yapmak lazım, kocaya bu dönemi tam anlamıyla yaşatmak lazım ben onu bunu bilmem:51:

vay anasını yaaa, hamiş manavları var ordan alaymış, senin görümcende iyi canım belli yani kim yapar onu:1:
evet canım 29 u bitirip 30. haftaya girdiğin gün 7 ayı bitirmiş oluyon:46:

tam anlamıyla yaşatmak lazım kuzu aynı fikirdeyiz seninle...

napsın kocaacımmm küçücük Bursa'da (!) yaşıyoruz o da haklı :52:
yok yok bi iki denemem daha oldu gerçi canım gerçekten çok çekmişti onları, bulup getirdi. ayyy aslında bulup getirmedi yaa hep beraber gidip aradık. bak şimdiii :27:
aman canı sağolsun süper bi baba olucak o adımdan daha çok eminim
kızzlaarrr kocalarınızı bebeklerinizle düşünüp siz de benim gibi sırıtıyo musunuz arada :9::16:

bak bak hemen kocayı korumalar falan kıyamıyolar yaa:1: napsınmış ta bilmemne de, biz napalım koca göbüş, yanmalar, uyuyamamalar, sürekli kan man alınmalar, zırt pırt doktora gitmeler, hele ilk 4 ay ben ben değildim ne iş gördü gözümüz ne yemek ne su, kıyafetlerde olmuyo, süslensen püslensen kaç yazar koca göbüşle, ona noldu peki attı tohumu bitti iş, sona yine uykusuzluklar, dikişler vs. bebişimiz gelcek feda olsun tabiki ama onunda bebişi oda babası olcak:23: yoookk canım olmaz işte o ben istedimi canım bulana kadar gelme diyom ona:1: herşey var heryerde, hamiş manavlarını arıyon adam kargoyla göndertiyo artık herşey kolay banane be, hem böle olunca daha kıymet biliyolar benden sölemesiiiiiiiiiiii:51:

vayy be serap sen de az değilmişsin hee en iyisini yapıyon valla herşeyi de biz çekiyoruz hazır çocuğa konuyorlar

şimdiden doğum günün kutlu olsun canım bundan sonraki doğum günlerini minik meleklerinle kutla inşallah

bak dedin de ne aklıma geldi bir öğretmen arkadaş doğuma girecek sancısı var..doğumhaneden içeri girerken eşine laf sayıyo..çıkarken narkozun etksiyle söyledikleri aklıma geldi... :9::9:

bak bak hemen kocayı korumalar falan kıyamıyolar yaa:1: napsınmış ta bilmemne de, biz napalım koca göbüş, yanmalar, uyuyamamalar, sürekli kan man alınmalar, zırt pırt doktora gitmeler, hele ilk 4 ay ben ben değildim ne iş gördü gözümüz ne yemek ne su, kıyafetlerde olmuyo, süslensen püslensen kaç yazar koca göbüşle, ona noldu peki attı tohumu bitti iş, sona yine uykusuzluklar, dikişler vs. bebişimiz gelcek feda olsun tabiki ama onunda bebişi oda babası olcak:23: yoookk canım olmaz işte o ben istedimi canım bulana kadar gelme diyom ona:1: herşey var heryerde, hamiş manavlarını arıyon adam kargoyla göndertiyo artık herşey kolay banane be, hem böle olunca daha kıymet biliyolar benden sölemesiiiiiiiiiiii:51:

ay işte bak benim kafadan biri süründürecen bu erkek milletini hep bizmi çekcez....accıkda onlar çeksinler...

nelere dikkat etmemiz gerekki yanmaması için zaten bol bol su içiyorum tatlıyı kesiyim fazla yemiorum ama hamur işi makarna pilav başka

azar azar sık sık ye canım, birden doldurmamaya çalış mideni, doyunca bırak hemen yemeyi, çok tuzlu ekşi tüketmemeye çalış, hamur işi makarna pilav dediğin gibi yorar mideyi, kızartmaya dikkat et, bide çok çiğne yerken:31:

teşekkür ederim bir de doktorum sezeryan yapacaz 1 hafta 10 gün öncesinden dedi böyle bi durumda bana çok geç gibi geldi diğer arkadaşlarda 20 gün önce alıyorlarmış diye duydum kan pıhtılaşması olanların.

bilmiyorum o kadarnı doktorum normal doğum yapabileceğimi söyledi.son haftada ilacı bırakacağım.zaten sezaryana zorunlu olmadıkça karşıyım.normal doğum olacak kısmet olursa benim..

azar azar sık sık ye canım, birden doldurmamaya çalış mideni, doyunca bırak hemen yemeyi, çok tuzlu ekşi tüketmemeye çalış, hamur işi makarna pilav dediğin gibi yorar mideyi, kızartmaya dikkat et, bide çok çiğne yerken:31:
Dikkat ediyodum ama yetmio demekki şekerde diyete gerek kalamdı ama buna uyucaz artık
valla canım bilmiyorum tam olarak ama ben acı yediğim için oluyodu:17:

acıyı zaten keseli baya oldu çok severim ama :43::43:

Back
X