bizden de günaydın herkeslere![]()
günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizden de günaydın herkeslere![]()
Günaydın kızçelerrrbugünün cuma olmasına nası seviniyorum anlatamam, yarın uyucam uykuyu hesaplıyorum şimdiden
![]()
günaydın canımmmmmmmmmmmmmm
ben de yarın 4e kadar çalışmıyo olsam ben de sevinirim, şimdilik sadece senin adına seviniyorum
cullucancım sen ne iş yapıyosun? Bursa'da özel sektörde cumartesi çalışmayan yer yok gibi![]()
günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar![]()
günaydın canımm :80:Günaydın kızçelerrrbugünün cuma olmasına nası seviniyorum anlatamam, yarın uyucam uykuyu hesaplıyorum şimdiden
![]()
çok çektik beeeGünaydin kizlar ben daha yataktan kalkamadim aslinda öyle bir uykum varki ama hamile kaldim kalali maalesef bi uyaninca birdaha uyumak ne mümkün.su wc yüzünden hep erken kalkiyorum ahh ahh ne cektik beeeee :)
çok çektik beeedaha da çekicez bu neki bebikler bi gelsinler ooo sen o zamn gör şamatayı
![]()
günaydın canımm :80:
ben yarın da çalışıyorum malesef o hayali yarın kurup pazar uygulicam![]()
aynen canım hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydıkaboooo desene yandik kiz o minikler bi gelseydi hayirlica öpe öpe öcümü alacaktim ben
![]()
evet canım aynen neyle ilgileneceğimi şaşırıyorum kendime vakit ayırmak bi yana işlerimi zor yetiştiriyorum hele de bu halde çok daha zor oluyo işim olduğu için sabah ta erkenden kalkarım hiç uyuyamam o yüzden çok ta uyuma hayalleri kuramıyorum ama bu hafta kendimi çok yormicam geçen hafta yaptım o hatayı hala belim acıyoah işte şu cumartesi çalışmalarını bi kaldırsalar ne güzel olurinsana anca yetiyo haftasonu, cumartesi çalışırken ne zorlanırdım seni okadar iyi anlıyorum ki, pazar günü dinlencenmi, kendinemi ayırcan, evemi ayırcan, gezcenmi bilemiyosun, o yüzden hep erken kalkar günü yaşamaya çalışırdım
![]()
size de tatlımmmGünaydın kızlarrrrrr ve bu kızların minnak bebikleri....
sana da canımmmgünaydın kıslar, nbr siniz..benm yavruma daha ad düşünmedik var bir iki aday ama hiç net diil..neyse şu işleri hallediim de son 2 ay yavruşuma isim düşüncem kısmetse![]()
günaydın kıslar, nbr siniz..benm yavruma daha ad düşünmedik var bir iki aday ama hiç net diil..neyse şu işleri hallediim de son 2 ay yavruşuma isim düşüncem kısmetse![]()
size de tatlımmm![]()
yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburenevet canım aynen neyle ilgileneceğimi şaşırıyorum kendime vakit ayırmak bi yana işlerimi zor yetiştiriyorum hele de bu halde çok daha zor oluyo işim olduğu için sabah ta erkenden kalkarım hiç uyuyamam o yüzden çok ta uyuma hayalleri kuramıyorum ama bu hafta kendimi çok yormicam geçen hafta yaptım o hatayı hala belim acıyo![]()
olsun canım daha vakit var ama son aya bırakma sengünaydın kıslar, nbr siniz..benm yavruma daha ad düşünmedik var bir iki aday ama hiç net diil..neyse şu işleri hallediim de son 2 ay yavruşuma isim düşüncem kısmetse![]()
bilmiyorum o kadarnı doktorum normal doğum yapabileceğimi söyledi.son haftada ilacı bırakacağım.zaten sezaryana zorunlu olmadıkça karşıyım.normal doğum olacak kısmet olursa benim..
canım keşke ama bizim banyo mutfak satış mağazası o yüzden öyle bi teklifle gidemiyoruztekstil canım, burdada cumartesi çalışmayan yer yok, bizde çalışıyorduk önceden ama bi teklif sunduk kabul ettiler, 8-6 çalışıyoruz hafta içi birde paydos saatlerini biraz daralttılar, böylece cumartesi çalışmıyoruz artık onun yerine hafta içinde erken iş başı yapıyoruz paydos saatlerini çok kullanmıyoruz ve kapatıyoruz
. Sizde söleseniz belki kabul ederler?
günaydın dünürcüm ne var ne yok napıyo Damadımgünaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr
zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm
günaydın chemist_m Bursa da aynı durumda gece bile sıcaktı ki şimdi serinliği nerden bulalımgünaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar![]()
günaydın canımmm sana da hayırlı cumalarrrrrgünaydın güzel hamişler tatlı bebişler herkese hayırlı cumalar![]()
Günaydın kızlarrrrrr ve bu kızların minnak bebikleri....
yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburenbiz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah
evet canım yaa hala kendimizi eskisi gibi zannediyoruz ama sonra çıkıyo acısı işte![]()