2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canım....hoşgeldin....

naparsınız bakalım çok sessiz gördüm bugün buraları...

annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar:1:, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya:23: gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya:43:

günaydın canım....hoşgeldin....

naparsınız bakalım çok sessiz gördüm bugün buraları...

serocan günaydın datlummm napıyosunn

canım keşke ama bizim banyo mutfak satış mağazası o yüzden öyle bi teklifle gidemiyoruz :50: onun yerine cumartesi çalıştıklarımızın yerine sırayla hafta içi bi gün izinli oluyoruz. o da iyi oluyo :1:

günaydın dünürcüm ne var ne yok napıyo Damadım :16:

günaydın chemist_m Bursa da aynı durumda gece bile sıcaktı ki şimdi serinliği nerden bulalım :1:

günaydın canımmm sana da hayırlı cumalarrrrr :3:

serapcım günayddınnnn, dün kocamın canına okudumm :27: ona kıyamayıp balkonu bile yemek hazırlamaya çalışırken kendim yıkadım :1::1::1:

günaydın dünürüm ne olsun yanıyorum damadın perişan etti beni gece inleye minleye zor uyuduk paşamızın keyfi yerinde güzel gelinim napıyor :1::1:

annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar:1:, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya:23: gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya:43:

anam mevlam çalışanlara sabır versin kuzum...gerçekten hamiş hamişçok zor... ben ikinciyi de tam böyle ayarlamayı düşünüyorum...benim bu kuzum çok güzel denk geldi...aynı masajdan bana da lazım canım artık kemiklerimin bile ağrıdığını hissediyorum...

yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburen:27: biz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah:16:
evet canım yaa hala kendimizi eskisi gibi zannediyoruz ama sonra çıkıyo acısı işte:27:
eşim sürekli uyarıyo beni hala kendinin farkında değilsin çok hızlı hareket ediyosun diye :49: benim sakarlığım onu çok korkutuyomuş :1:
canım insan mecbur oldugunu bilince şartlara kendini hazırlıyo o yüzden ben bile alıştım cumartesi çalışma işine ki ben 5 yıl cumartesi çalışmayan kurumsal bi fabrikadaydım.
kızlar oğluşumun ismini beğenmediniz mi :43::14:
neden beğenmeyelimm aşk olsunnn
eymen isminin anlamı ne canım?

ay kıyamam sana, beğenmemek olurmu hiç, muhammed eymen çok güzel bi isim, ismiyle yaşasın inşallah annesi, bitek muhammed biraz ağır gelmezmi acaba bebişe die düşünmedim değil ama senin gönlün daha iyi bilir onu:16:
sağol kuzummm teşekkür ederiz:54: Muhmammed ismini çok seviyorum ama tek kullanırsam ağır olacağını düşündüm zaten sadece ezanla kulağına okunacak kimliğine yazdırmayı düşünmüyorum ço uzun oluyo dir:17: her evde bir Muhammed olması evin bereketidir gülümm:81:

yapma canım yapma, dikkat et kendine olduğu kadar olmayan haftaya kalcak mecburen:27: biz farkında olmuyoruz ama çok yoruluyoruz, ben haftasonları 8de kalkar 1 e kadar evi silip süpürüp, çarşaflarıma kadar değiştirirdim şimdi geçenlerde aynı işi 7-8 saatte falan yaptım ama sanki duble yapmış gibi bir yorgunluk yaptı bende, ilk bebiş ve ilk hamilelik olunca insan hala farkına varamıyo çabuk yorulduğunun, ikincilerde daha tecrübeli olcaz işallah:16:

olsun canım daha vakit var ama son aya bırakma sen:1: bizim bi arkadaşın bebişi birazcık erken gelince bebiş isimsiz kaldı hep soyadıyla isen bebek diye çağırdılar, sora bi ismi oldu tabi bebişin:52:

dogru benm bi arkadasın oglusu 1 ay önce dogdu mesela ben bu konuya eğileyim hafiften..:10:

slm kızlar nasılsınız ben bugun cok kotuyum :(( kalktıgım andan ıhtıbaren sag kasıgım da cok sıddetlı bı agrı var bazen dayanılmaz oluyor haraket edemeyecek gıbı oluyorum

günaydın dünürüm ne olsun yanıyorum damadın perişan etti beni gece inleye minleye zor uyuduk paşamızın keyfi yerinde güzel gelinim napıyor :1::1:

günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....

kuzu bu arada iremin selamı var herkese...

hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyo :1:
tepikleri çok kuvvetli değil dün geceden beri. ama iyidir diye düşünüyorum canlanır birazdan sıcak onu da çarptı heralde :9:

o nasıl can okuma kız sanki kocan senin canına okumuş...:27::27:
yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar sürecek :1: balkonu temiz görünce zılgıtı yedim zaten niye haber vermiyosun diye :27: bi de dün akşam karı koca karar verdik yürücez diye çıktık sokağın sonuna gelince ayaklarım taşımaz oldu beni, meğer benimki dönelim dememi bekliyomuş, dimdik yürüyen adamın omuzları çöktü eve zor attı kendini :1::1::1: sen dönelim diyene kadar ben kendimi yürümeye şartlamıştım diyo :1:

eşim sürekli uyarıyo beni hala kendinin farkında değilsin çok hızlı hareket ediyosun diye :49: benim sakarlığım onu çok korkutuyomuş :1:

canım insan mecbur oldugunu bilince şartlara kendini hazırlıyo o yüzden ben bile alıştım cumartesi çalışma işine ki ben 5 yıl cumartesi çalışmayan kurumsal bi fabrikadaydım.

neden beğenmeyelimm aşk olsunnn
eymen isminin anlamı ne canım?
cennetin sağ kapısı, en hayırlı, sağ taraftaki demek canım bi de sahabe ismi :34:

Back
X