2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...

benim oğlumda yahya kaan olacakkk:16::16::16:

oooyyyy sizin bebelerinz de adıyla yaşasın inşallah. sizin düşündüğünz isimler de çook güzel

annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar:1:, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya:23: gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya:43:

kızlar bugun çok halsiz ve yorgunum :( yarın iş var dun akşam eve geldim yemek hazırladım ayrıyetten bugun için evi toparladım azcık bugun iftara misafirim var gece geç yattım ve hiç dinlenememişim :( ve çok sıcak bugun o beni daha halsiz yapıo :( Rabbim hepimize dayanma gücü versin sıcaklarda hamişlik zor ?

ya yahya gökalp diyoruz millete öle bi yazar mı vardı diyolar sonra ziya gökalp diyoduk

bide söyleyemedi yaşlılar gökalp zor bir isim eşimde hep kaan istermiş öyle oldu

saol sebiciğimmm:16::16:

eşin kaan istiyorsa sıkıntı yok canım...ismiyle yaşasın kuzularımız...

Acımak yok acımak yokkk :1::1::1:
canım senin branşın ne? eşin öğretmen değil sanırım?

doğumdan korkuyorum ama inan çok da umrumda değil kimler kimler doğuruyo adige sen mi yapamıcaksın diyorum, sonrasında minicik bi kuzu vericekler kucağına diyorum endişe falan kalmıyo :16::16::16:
illa ki çıkacaklar ordan bağlasan durmazlar :9: bazen beklemesi zor geliyo da diyorum keşke bi uyusam uyansam aaa doğumhanedeyizz eşim de olllldddduuuuuuuu diyoooo :1:

damadımın adı da pek güzelmiş :16:

teşekkürler cici annesi senin kızçenin adı neydi ben mi kaçırdım acaba:31::31:

canım netten allahın ısımlerını koymayın demısler yazısını okumusun neden benım koymak ıstedıgım allahın ısımlerın den bırı
netten araştır canım, başına Abd koymadan koymayın diyorlar, abd kul anlamına gelirmiş, abdullah koyduğun zaman Allahın kulu anlamında olurmuş, isim konusu kritik bi konu, o nedenle iyi araştırmak gerek:31:

irkek yavruşumm..:54:kerem ismini beğeniyorum mesela ama bilemedim..
ben çok seviyorum o ismi, kuzenimin oğlunun ismi Kerem, bi tatlı bi yakışıklı anlatamam:52:

kızlar bugun çok halsiz ve yorgunum :( yarın iş var dun akşam eve geldim yemek hazırladım ayrıyetten bugun için evi toparladım azcık bugun iftara misafirim var gece geç yattım ve hiç dinlenememişim :( ve çok sıcak bugun o beni daha halsiz yapıo :( Rabbim hepimize dayanma gücü versin sıcaklarda hamişlik zor ?
Allah kolaylık versin canım akşam sana, söylemiştin misafirim olcak diye, dayan az kaldı pazar dinlenirsin, devirip totunu uyursun uykunu alana kadar:23:

hamiş hamiş iftara misafir mi alıyorsun canım dikkat et kendine..yorma fazla kendini... herkes biliyordur senin hamiş olduğunu...

aynen cnaım benimki de kendi işini yapıyo. hem zor hem iyi.
sen hep miniklerle uğraşıyosun yani senin işin de zor :31:

minikler durmadan arıyolar...öğretmenim şimdiden özledik..birinci dönem olmayacağımı söyledim bizde gelmeyelim öğretmenim o zaman diyorlar bazen gelemeyeceğim zaman söylüyordum çocuklara yarın gelemeyecem raporlu olacağım çocuklar isterseniz gelin isterseniz gelmeyin diyordum onlarda gelmiyorlardı başka sınıfta derse girmek istemyorlar..son gün de söyledim çocuklar birinci dönem yokum başka bir öğretmen gelecek size diye...başladılar ağlamaya... o zaman öğretmenim bizde gelmeyelim siz gelmeyecekseniz...müdür beyde gülüyo yan tarafta kıs kıs...

eşlerin mesleği önemli canım memur olsaydı ben çok zorluk çekerdim...

minikler durmadan arıyolar...öğretmenim şimdiden özledik..birinci dönem olmayacağımı söyledim bizde gelmeyelim öğretmenim o zaman diyorlar bazen gelemeyeceğim zaman söylüyordum çocuklara yarın gelemeyecem raporlu olacağım çocuklar isterseniz gelin isterseniz gelmeyin diyordum onlarda gelmiyorlardı başka sınıfta derse girmek istemyorlar..son gün de söyledim çocuklar birinci dönem yokum başka bir öğretmen gelecek size diye...başladılar ağlamaya... o zaman öğretmenim bizde gelmeyelim siz gelmeyecekseniz...müdür beyde gülüyo yan tarafta kıs kıs...

eşlerin mesleği önemli canım memur olsaydı ben çok zorluk çekerdim...

bu çocuklar aleemm :1::1::1:
ama alıştığın sınıf öğretmeninin yerine başkasının gelmesi gerçekten çok zorluyo o yaşlarda. bizim de sınıf öğretmenimiz trafik kazası geçirmişti bikaç ay raporluydu başka bi öğretmen geldi ama biz her fırsatta adamın evine gidiyoduk evi yakındı. zor geçmişti o dönem :1:

kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç :49:
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bi çogunuzun ilk sayfada var yaşı ama liste çok uzun :53:

netten araştır canım, başına Abd koymadan koymayın diyorlar, abd kul anlamına gelirmiş, abdullah koyduğun zaman Allahın kulu anlamında olurmuş, isim konusu kritik bi konu, o nedenle iyi araştırmak gerek:31:

ben çok seviyorum o ismi, kuzenimin oğlunun ismi Kerem, bi tatlı bi yakışıklı anlatamam:52:

Allah kolaylık versin canım akşam sana, söylemiştin misafirim olcak diye, dayan az kaldı pazar dinlenirsin, devirip totunu uyursun uykunu alana kadar:23:

yaa benm de kuzenm var kerem diye..biraz o yüzden emin değilim..hep de kerem diye çağırıyolar, başka olsa daha iyi olur galiba..:16:

Kizlar gunaydin..
Ayaklarimda odem olustu sisti ve bastirinca icinde göçük kaliyor.ayni problemi yaşayan var mi?

kızlarrrr ben geldım benn geldımmm gunaydınn hepınıze ayy dunden berı gırmedım kayınvalıdecıgım geldı bende kaldııı o varkende bakamadım nete neler kaynattınız bı yandanda gecmısı okumaya calısıyorum bayaa almıs basını gıtmıs muhabbett :1::1:

bu çocuklar aleemm :1::1::1:
ama alıştığın sınıf öğretmeninin yerine başkasının gelmesi gerçekten çok zorluyo o yaşlarda. bizim de sınıf öğretmenimiz trafik kazası geçirmişti bikaç ay raporluydu başka bi öğretmen geldi ama biz her fırsatta adamın evine gidiyoduk evi yakındı. zor geçmişti o dönem :1:

alem ki ne alemler canım..velilerim de gelmeyiş nedeninizi de söyleyinde accık ona sevinsinler dediler...bende söyledim sizlere kardeş geliyo çocuklar...ooo öğretmenim getirin bi okulda bakalım..altını temizleriz..teneffüste inmiş kantinden çikolata almış getirmişler öğretmenim alın yiyin ama bu sizin değil karnınızdakinin diyolar...sıpalar kaybolun dedim..:9::9:

Back
X