benim oğlumda yahya kaan olacakkk![]()
çok güselmiş kıss adıyla yaşasın bana da bul bi tane bundan..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...
gökalpten vaz mı geçtin kız...bizde ziya gökalp koyacaktık sonradan bizde vazgeçtik![]()
adıyla yaşasın canım çok güzel![]()
annişlerin bir çoğu uyuyor özellikle oruçlu olanlar, çalışanlarda artık yoruldu sanırsam yani ben öyleyim kazınarak geldim bugün hep teselli ederek kendimi ha gayret son gün diye diye, ama cumartesi çalışçak annişlerde var onların yorgunluğu daha çoktur, biri masaj yapsa bile 2-3 saat hiç kalkmasam ne iyi olur ya
gerçi hamişlikte masajıda önermiyolar dimi aman hep bi kısıtlama, eğilme, kalkma, uzanma, sırt üstü yatma, yüzüstü yatma, ay yüzüstü yatmayı özledim ben ya
![]()
Acımak yok acımak yokkk
canım senin branşın ne? eşin öğretmen değil sanırım?
oooyyyy sizin bebelerinz de adıyla yaşasın inşallah. sizin düşündüğünz isimler de çook güzel
irkek yavruşumm..kerem ismini beğeniyorum mesela ama bilemedim..
ya yahya gökalp diyoruz millete öle bi yazar mı vardı diyolar sonra ziya gökalp diyoduk
bide söyleyemedi yaşlılar gökalp zor bir isim eşimde hep kaan istermiş öyle oldu
saol sebiciğimmm![]()
Acımak yok acımak yokkk
canım senin branşın ne? eşin öğretmen değil sanırım?
doğumdan korkuyorum ama inan çok da umrumda değil kimler kimler doğuruyo adige sen mi yapamıcaksın diyorum, sonrasında minicik bi kuzu vericekler kucağına diyorum endişe falan kalmıyo
illa ki çıkacaklar ordan bağlasan durmazlarbazen beklemesi zor geliyo da diyorum keşke bi uyusam uyansam aaa doğumhanedeyizz eşim de olllldddduuuuuuuu diyoooo
damadımın adı da pek güzelmiş![]()
netten araştır canım, başına Abd koymadan koymayın diyorlar, abd kul anlamına gelirmiş, abdullah koyduğun zaman Allahın kulu anlamında olurmuş, isim konusu kritik bi konu, o nedenle iyi araştırmak gerekcanım netten allahın ısımlerını koymayın demısler yazısını okumusun neden benım koymak ıstedıgım allahın ısımlerın den bırı
ben çok seviyorum o ismi, kuzenimin oğlunun ismi Kerem, bi tatlı bi yakışıklı anlatamamirkek yavruşumm..kerem ismini beğeniyorum mesela ama bilemedim..
Allah kolaylık versin canım akşam sana, söylemiştin misafirim olcak diye, dayan az kaldı pazar dinlenirsin, devirip totunu uyursun uykunu alana kadarkızlar bugun çok halsiz ve yorgunumyarın iş var dun akşam eve geldim yemek hazırladım ayrıyetten bugun için evi toparladım azcık bugun iftara misafirim var gece geç yattım ve hiç dinlenememişim
ve çok sıcak bugun o beni daha halsiz yapıo
Rabbim hepimize dayanma gücü versin sıcaklarda hamişlik zor ?
kızlar bugun çok halsiz ve yorgunumyarın iş var dun akşam eve geldim yemek hazırladım ayrıyetten bugun için evi toparladım azcık bugun iftara misafirim var gece geç yattım ve hiç dinlenememişim
ve çok sıcak bugun o beni daha halsiz yapıo
Rabbim hepimize dayanma gücü versin sıcaklarda hamişlik zor ?
ben sınıf öğretmeniyim canım eşim öğretmen değil mühendis...kafasına göre takılıyo işte...meslek serbest olunca...
aynen cnaım benimki de kendi işini yapıyo. hem zor hem iyi.
sen hep miniklerle uğraşıyosun yani senin işin de zor![]()
minikler durmadan arıyolar...öğretmenim şimdiden özledik..birinci dönem olmayacağımı söyledim bizde gelmeyelim öğretmenim o zaman diyorlar bazen gelemeyeceğim zaman söylüyordum çocuklara yarın gelemeyecem raporlu olacağım çocuklar isterseniz gelin isterseniz gelmeyin diyordum onlarda gelmiyorlardı başka sınıfta derse girmek istemyorlar..son gün de söyledim çocuklar birinci dönem yokum başka bir öğretmen gelecek size diye...başladılar ağlamaya... o zaman öğretmenim bizde gelmeyelim siz gelmeyecekseniz...müdür beyde gülüyo yan tarafta kıs kıs...
eşlerin mesleği önemli canım memur olsaydı ben çok zorluk çekerdim...
netten araştır canım, başına Abd koymadan koymayın diyorlar, abd kul anlamına gelirmiş, abdullah koyduğun zaman Allahın kulu anlamında olurmuş, isim konusu kritik bi konu, o nedenle iyi araştırmak gerek
ben çok seviyorum o ismi, kuzenimin oğlunun ismi Kerem, bi tatlı bi yakışıklı anlatamam
Allah kolaylık versin canım akşam sana, söylemiştin misafirim olcak diye, dayan az kaldı pazar dinlenirsin, devirip totunu uyursun uykunu alana kadar![]()
bu çocuklar aleemm
ama alıştığın sınıf öğretmeninin yerine başkasının gelmesi gerçekten çok zorluyo o yaşlarda. bizim de sınıf öğretmenimiz trafik kazası geçirmişti bikaç ay raporluydu başka bi öğretmen geldi ama biz her fırsatta adamın evine gidiyoduk evi yakındı. zor geçmişti o dönem![]()