2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah daha iyi etsin kuşumm:nazar: bizde yuvarlanıp gidiyoruz (oğluş yani:1:) artık geceleri uyuyamaz oldum dönerken bile zorlanıyorum göbüşümün altına yastık desteği almasam yan yatamıyorum kaburgalarım batıyo nefes almakta güçlük çekyorum oğuş uyuyo geceleri artık annesini üzmüyo ama ben uyuyamıyo yine de bitanem yaa:31::31:
aminnn hepimizi inşallahh kuzumm :16: bizimde aynı sıkıntılarımız var, geceleri sağa sola dönemez oldum, dönerken göbeğimden uyanıyorum yaf :9: senin uyku problemin sıcaklardan da kaynaklanıyo olabilir mi canımcım :26: bende gün içinde oğluş dönerken bazen fazla ittiriyo karnımı, ovalayıp duruyorum, nefes desen taksitle almaya başladım :9: şimdiden poh pohlamaya başladık allah sonumuzu hayır etsin :9:
kızlar sizler kaç kılo aldınız yaa en çok alan ben miyim:26::26:
bebişim 730 gr olmuş :nazar: ben halen 3,5 kilo da duruyorum yav :9: ama böle giderse kaç 3,5 daha alırım bilemiyorum:1:

aminnn hepimizi inşallahh kuzumm :16: bizimde aynı sıkıntılarımız var, geceleri sağa sola dönemez oldum, dönerken göbeğimden uyanıyorum yaf :9: senin uyku problemin sıcaklardan da kaynaklanıyo olabilir mi canımcım :26: bende gün içinde oğluş dönerken bazen fazla ittiriyo karnımı, ovalayıp duruyorum, nefes desen taksitle almaya başladım :9: şimdiden poh pohlamaya başladık allah sonumuzu hayır etsin :9:

bebişim 730 gr olmuş :nazar: ben halen 3,5 kilo da duruyorum yav :9: ama böle giderse kaç 3,5 daha alırım bilemiyorum:1:

ay ne kadar az kılo almışsın canım yaa.benim yüzüğüm parmağıma olmuyo eşim gitti 2 numara buyuttü:9::9::9: heralde 2 ay sonra o da olmazz:1::1::1:

Kızlar benim bebis annesi gibi küçük olacak galiba ben 2 kilo 450 grm dogmusum kızım 25 haftalıkken 683 grm di

kızlar sizler kaç kılo aldınız yaa en çok alan ben miyim:26::26:

benim bugün 2.doz tetenoz aşım vardı canım hemşire aşıdan önce tansiyon kilo ödem kontrolu yaptı ödem fazla yo dedi normalmiş yani tansiyon 10-6 herzaman ki gibi düşük kilomda 64 olmuş 59 ile hamile kalmıştım boyum 1.70 ii dedi bakalım 12 ile bitirme hedefindeyim :)

slm arkadaşlar
26 hafta olduk bebişi 900 gram olmuş.
ama anasıı fena kilo alıooooo
ne olcek bu işler:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

yok kuzum klima var sıcaktan değil göbüşüm çok acıyo sabit yatamıyom dönünce de uyanıyom işte:51::51:

benim bugün 2.doz tetenoz aşım vardı canım hemşire aşıdan önce tansiyon kilo ödem kontrolu yaptı ödem fazla yo dedi normalmiş yani tansiyon 10-6 herzaman ki gibi düşük kilomda 64 olmuş 59 ile hamile kalmıştım boyum 1.70 ii dedi bakalım 12 ile bitirme hedefindeyim :)

:nazar::nazar:maşallah canım vermende kolay olur senın.

slm arkadaşlar

bende oyle canım baya bi onden gidiyorum tosuncuk oldum..herksin bunyesı farklı yapacak bişey yok.bebişin kılosu da güzel mşallh:nazar::nazar:

ah ahhhh bu yaşta olsam keşke 29 yaşındayım oğlumla aramda 29 yaş fark olacak
Benim annemle aramda 23 yaş vardı Cnm annemle arkadaş gibiydik ama ne yazıkki annemi kaybettim insanın annesiyle arasında az yaş olunca anneyle arkadaş gibi oluyor
slm arkadaşlar
Ne kadar kilo aldin Cnm

Benim annemle aramda 23 yaş vardı Cnm annemle arkadaş gibiydik ama ne yazıkki annemi kaybettim insanın annesiyle arasında az yaş olunca anneyle arkadaş gibi oluyor

Ne kadar kilo aldin Cnm

evet ne güzel olur zullucuğum herkesin kendi kararı asla karıştığımı veya akıl verdiğimi düşünme ama inşallah ilerde fikrin değişir ve bi kardeş yaparsın bebeğine kardeş gibisi yok

bu arada başınsağolsun allah sana ve bebeğine uzun ömür versin

Ne kadar kilo aldin Cnm

maşallah canım yavruna :nazar::nazar: sen kaç kilo aldın :1:

ben aslında 72 ile hamile kaldım şu an 76yım
amaaaaaaaaaaaa hamile kaldıktan sonra bulantılardan 68 e düştümm
şu durumda 8 kilo aldım
hemde 2 haftada 2 kilo alıorm
ayda 4
vuuuuuuuuuuuvvvvvvvvv bekle beni 3 rakamlı kilolarrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

Kızlar yeni girdim bende, ama maasallah bügünde çeneler, pardon parmaklar :) iyi çalışmış.
Gecmisin hepsini okuyamadım.

Okuduğum kadarıyla kilo konuşulmuş, bende aldım basımı gidiyorum. 12 kilo aldım. Akşamları yürüyüşe de gidemiyoruz. İftarı yapıyoruz, cay faslı, sonra esim teravihye gidiyor gelmesi 12 sonrada meyve falan, e sahur geldi. Hangi ara adamı alıp yürüyüşe çıkayım. Gündüz de sıcak.

Kızlar Tetanoz aşısı olunca asi formu yada kağıdı verdiler mı size? Nasıl takip edeceğiz 3uncuyu ne zaman vurulacagimizi. Bana vermediler de herhangi birsey.

Birde isimlerden konuşulmuş. Bizde Yahya koyacağız ama ikinci ismi koyalım mı diye karar veremedik. Yahya Ege olabilir belki. Kısa olsun ikinci istiyoruz.

ben aslında 72 ile hamile kaldım şu an 76yım
amaaaaaaaaaaaa hamile kaldıktan sonra bulantılardan 68 e düştümm
şu durumda 8 kilo aldım
hemde 2 haftada 2 kilo alıorm
ayda 4
vuuuuuuuuuuuvvvvvvvvv bekle beni 3 rakamlı kilolarrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

Çok kilo almamissin Cnm normal bence

zizagcigim çok teşekkür ederim ama ne bileyim eşim ikinci çocuk istemiyor aslında benim Kardesimle aramda 1 yaş vardı çok iyi anlasirdik kız ailemi cook özledim:5::5::5:

Merhaba kızlar. Ara ara nefesim daralıyo, derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bu aralar normalmiş, hamilelik takviminde rahim büyüdüğü için diyaframa baskı yapar diyo. Siz de nefes almada zorluk çekiyor musunuz? :26:

selamlar kızlar.bebeklerınıze alısverıs yaptınızmı?yoksa daha erken mı?neler aldınız yazabılırmısınız?

zulluuuuuuuuu
bu arada başın sağolsun mevlam annenin ömrünü sana versin

Kızlar yeni girdim bende, ama maasallah bügünde çeneler, pardon parmaklar :) iyi çalışmış.
Gecmisin hepsini okuyamadım.

Okuduğum kadarıyla kilo konuşulmuş, bende aldım basımı gidiyorum. 12 kilo aldım. Akşamları yürüyüşe de gidemiyoruz. İftarı yapıyoruz, cay faslı, sonra esim teravihye gidiyor gelmesi 12 sonrada meyve falan, e sahur geldi. Hangi ara adamı alıp yürüyüşe çıkayım. Gündüz de sıcak.

Kızlar Tetanoz aşısı olunca asi formu yada kağıdı verdiler mı size? Nasıl takip edeceğiz 3uncuyu ne zaman vurulacagimizi. Bana vermediler de herhangi birsey.

Birde isimlerden konuşulmuş. Bizde Yahya koyacağız ama ikinci ismi koyalım mı diye karar veremedik. Yahya Ege olabilir belki. Kısa olsun ikinci istiyoruz.
Cnm bana asi kartı verdiler ondan takip ediyorum
başın sağolsun canım Allah sabır versin:5:
Rabbim sana eşin evladına uzun ömürler versin

Sağolun kızlar allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın insan malesef unutamiyor :5:

Merhaba kızlar. Ara ara nefesim daralıyo, derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bu aralar normalmiş, hamilelik takviminde rahim büyüdüğü için diyaframa baskı yapar diyo. Siz de nefes almada zorluk çekiyor musunuz? :26:

evet normal canm ben bıraz yemeyı fazla kacırdgmda bıde panık yaptgmda oluyo

Back
X