2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
önce kuzucuklar gelsin sonra kilocuklar gitsin...:9::9:
evet canım velilerle ayrı bir bağımız oluştu şükür arar sorarlar canın birşey istiyormu okula çocuklarla gönderirlerdi...seminer döneminde okuldaydık veliler sürekli arardı hocam istediğin bişi varsa yapıp getirelim bir keresinde ddim canım çok istiyodu..benimle birlikte diğer öğretmenlerde ziyafet ettiler..:9::9:

:46::46::46: tebrik ediyorum öyle insanlarıııı bize de gönder arkadaşlar da aç deee :1:

hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...

bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..
canım ben de senin gibi arayı uzatma taraftarı değilim eşim de aynı fikirde.
en istemedğim şey iki kardeş arasında 6-7 yaş olması. çünkü ilk çocuk okumaya çabalarken senin bebekle ilgilenmen gerekicek hem sana büyük yorgunluk hem de ilk çocuğa haksızlık. :31:

wayyy bende oyleyım herseyı planlamaya calısıyorumm hayatı kendımıze zorlastırıyoruz walla :31:
canım ben evlendiğimden beri hiç bi planım tutmadı çok şükür :1: o yüzden kocam da ben de plan işine tövbeliyiz
yemegimi yedim geldim kuzucuklarımmmm napıysunuzzz

hoşgeldin canımmmmmmmm ben de yemeğe gittim iki müşteri geldi sayfalar almış başını gitmiş ama azimle okudum hepsini :9:
bu arada göbeğim kocaman olduğu için artık nerdeyse her müşteriyle bebek muhabbeti yapar haldeyim :1: hatta adamın biri izne ne zaman çıkıcaksın dedi dondum kaldım
hayır ona göre biz alalım seramiklerimizi çıkmadan, senle başladık alışverişe senle devam etsin dedi. cümle bitince şaşkınlığım geçti de cevap verebildim :1:

Kızlar yeni girdim bende, ama maasallah bügünde çeneler, pardon parmaklar :) iyi çalışmış.
Gecmisin hepsini okuyamadım.

Okuduğum kadarıyla kilo konuşulmuş, bende aldım basımı gidiyorum. 12 kilo aldım. Akşamları yürüyüşe de gidemiyoruz. İftarı yapıyoruz, cay faslı, sonra esim teravihye gidiyor gelmesi 12 sonrada meyve falan, e sahur geldi. Hangi ara adamı alıp yürüyüşe çıkayım. Gündüz de sıcak.

Kızlar Tetanoz aşısı olunca asi formu yada kağıdı verdiler mı size? Nasıl takip edeceğiz 3uncuyu ne zaman vurulacagimizi. Bana vermediler de herhangi birsey.

Birde isimlerden konuşulmuş. Bizde Yahya koyacağız ama ikinci ismi koyalım mı diye karar veremedik. Yahya Ege olabilir belki. Kısa olsun ikinci istiyoruz.

ay çocuklarımızın adı aynı olacak benimde yahya kaan olacak kaan adını seviyosan sende koyabilirsin baya uyumlu oldu

benim iki doz olacak aşım birincisi 17 hazirandı ikincisi 17 temmuz olacak demişti hemşire

hayirlisi canim insallah olurr iki birlikte buyurler iste :27:
he valla bende öle düşünüyorum ikisini bir arada çıkartırız...

2 yaşını beklemek açmak değilse ben de açmayacam :51:
al benden bi tane buldum çok şükür...

yemegimi yedim geldim kuzucuklarımmmm napıysunuzzz

ben çıkmışım sen gelmişsin afiyet olsun tosuna...

teşekkür ederim kuzum sen de çabuk yee aç bırakma oğluşu:16::16::54:

hoşgeldin canımmm nasılsınız ? :3::16:

afiyet olsun cnaım hoşgeldin:23:

ben daha karar veremedim canım bakalım ne zamana karar veririm...

Çok kilo almamissin Cnm normal bence

zizagcigim çok teşekkür ederim ama ne bileyim eşim ikinci çocuk istemiyor aslında benim Kardesimle aramda 1 yaş vardı çok iyi anlasirdik kız ailemi cook özledim:5::5::5:

kuzum inşallah kocanın fikri değişir sen nerde yaşıyosun ailen nerde kuzum kıyamam ya gelir ama doğumunaa

:46::46::46: tebrik ediyorum öyle insanlarıııı bize de gönder arkadaşlar da aç deee :1:

en istemedğim şey iki kardeş arasında 6-7 yaş olması. çünkü ilk çocuk okumaya çabalarken senin bebekle ilgilenmen gerekicek hem sana büyük yorgunluk hem de ilk çocuğa haksızlık. :31:

tamam kuzu söyleyeyim de sizlere de göndersinler...:27::27::27:
aynen kuzu 3-4 yaşları çocuklar için kritik dönem ya bu dönemden önce yapcam ya da bu dönemi atlattıktan sonra olması gerekiyor...bakalım mevlam ne der..istediğimiz zamanda kuzularımızı tekrardan verir bizlere...

benim oğlumda yahya kaan olacakkk:16::16::16:
Yahyanin yanına Kaan cok guzel olmus canım.
kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç :49:
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bi çogunuzun ilk sayfada var yaşı ama liste çok uzun :53:

Canım ben 80liyim 6 senedir evliyim bebek istedik ancak bu sene kısmetmis. Ben 33 yasında anne olacağım. 29 umda anne olma hayali vardı ama maalesef olmadı. Hayırlısı böyleymis.

kızlarrr facete bunu gördm bi arkadaş paylaşmış çok hoşuma gitti.
umarım Allah katında miniklerimizle aklanırız :16:

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla…

Merhaba kızlar. Ara ara nefesim daralıyo, derin derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Bu aralar normalmiş, hamilelik takviminde rahim büyüdüğü için diyaframa baskı yapar diyo. Siz de nefes almada zorluk çekiyor musunuz? :26:

canım benimde oluyor çarpıntı gibi

canım ben evlendiğimden beri hiç bi planım tutmadı çok şükür :1: o yüzden kocam da ben de plan işine tövbeliyiz

hoşgeldin canımmmmmmmm ben de yemeğe gittim iki müşteri geldi sayfalar almış başını gitmiş ama azimle okudum hepsini :9:
bu arada göbeğim kocaman olduğu için artık nerdeyse her müşteriyle bebek muhabbeti yapar haldeyim :1: hatta adamın biri izne ne zaman çıkıcaksın dedi dondum kaldım
hayır ona göre biz alalım seramiklerimizi çıkmadan, senle başladık alışverişe senle devam etsin dedi. cümle bitince şaşkınlığım geçti de cevap verebildim :1:

sende hoşgeldin kuzum ya bütün müdürlükte benim karnımı okşuyo kadınlar tabii:27::27::27::27:

he valla bende öle düşünüyorum ikisini bir arada çıkartırız...

al benden bi tane buldum çok şükür...

ben çıkmışım sen gelmişsin afiyet olsun tosuna...

ben daha karar veremedim canım bakalım ne zamana karar veririm...

saol canımcım evet kıl payı ile kaçırmışız birbirimizi sen yemek yedin mi

27 haftllık dok gıttgmde 980 gr gayet ıyı dedı ama nettekılere bakınca üzülmüstm daha fazla olanlar var zayıfmı acaba demıstm

BENDE 26+5'de gitmiştim en son 850 gr demişti... bende acaba gelişme geriliği mi var diye düşündüm burada başkalarınınkini okuyunca doktorumu aradımgayet normal dedi... aslında kilolu olmasını da istemiyorum mümkünse doğana kadar zayıf olsun sonra alsın kilo alacaksa:)

kızlarrr facete bunu gördm bi arkadaş paylaşmış çok hoşuma gitti.
umarım Allah katında miniklerimizle aklanırız :16:

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla…

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Yahyanin yanına Kaan cok guzel olmus canım.

Canım ben 80liyim 6 senedir evliyim bebek istedik ancak bu sene kısmetmis. Ben 33 yasında anne olacağım. 29 umda anne olma hayali vardı ama maalesef olmadı. Hayırlısı böyleymis.
olsunnn sağlıklı olsun gerisi mühim değil :16:
aynen kuzu 3-4 yaşları çocuklar için kritik dönem ya bu dönemden önce yapcam ya da bu dönemi atlattıktan sonra olması gerekiyor...bakalım mevlam ne der..istediğimiz zamanda kuzularımızı tekrardan verir bizlere...

3 yaş iyi gibi ama dediğin gibi serapcım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş. :16:ama kardeş şart insan küçükken tek çocuk olsam keşke diyo ama büyüyünce burnunda tütüyo kardeşin. :16:

olsunnn sağlıklı olsun gerisi mühim değil :16:

3 yaş iyi gibi ama dediğin gibi serapcım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş. :16:ama kardeş şart insan küçükken tek çocuk olsam keşke diyo ama büyüyünce burnunda tütüyo kardeşin. :16:

eşime kalsa 4-5-6-7 yap yapabildiğin kadar diyo:9:

Cnm bana asi kartı verdiler ondan takip ediyorum

Sağolun kızlar allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın insan malesef unutamiyor :5:
Bende asi kartını sorayım bi dahaki gittiğimde.
ay çocuklarımızın adı aynı olacak benimde yahya kaan olacak kaan adını seviyosan sende koyabilirsin baya uyumlu oldu

benim iki doz olacak aşım birincisi 17 hazirandı ikincisi 17 temmuz olacak demişti hemşire
Evet canım aynı :) Kaan gercekten çok iyi olmus. Ama gecen sene amcamın bebeği oldu adı kağan. Bizde kıymayalım simdi. Belki istemezler. Düşünüyoruz bakalım daha.
Ben ilk asiyi Mayıs sonunda olmuştum. İkinciyi de bu hafta Temmuz bası oldum. Aramadılar da beni ben gidip sordum. 1 ayı gecti benimki iki aşi arasi ama insallah sorun değildir.

bence o kritik dönemler çocuğun kişiliği ile de alakalı. abim ve benim aramda tam 3 yaş 5 ay var. annem abimin beni hiç kıskanmadığını söyler.hatta bakımımda o yaşta anneme çok yardımcı da olmuş.
hatta bi keresinde annem beni beşiğimde bulamamış.. bi bakmış ki abim al beni kucağına açmış memesini de beni emdirmeye çalışıyor:)

Back
X