önce kuzucuklar gelsin sonra kilocuklar gitsin...
evet canım velilerle ayrı bir bağımız oluştu şükür arar sorarlar canın birşey istiyormu okula çocuklarla gönderirlerdi...seminer döneminde okuldaydık veliler sürekli arardı hocam istediğin bişi varsa yapıp getirelim bir keresinde ddim canım çok istiyodu..benimle birlikte diğer öğretmenlerde ziyafet ettiler..![]()

canım ben de senin gibi arayı uzatma taraftarı değilim eşim de aynı fikirde.
hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...
bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..
en istemedğim şey iki kardeş arasında 6-7 yaş olması. çünkü ilk çocuk okumaya çabalarken senin bebekle ilgilenmen gerekicek hem sana büyük yorgunluk hem de ilk çocuğa haksızlık.

canım ben evlendiğimden beri hiç bi planım tutmadı çok şükürwayyy bende oyleyım herseyı planlamaya calısıyorumm hayatı kendımıze zorlastırıyoruz walla![]()

yemegimi yedim geldim kuzucuklarımmmm napıysunuzzz
hoşgeldin canımmmmmmmm ben de yemeğe gittim iki müşteri geldi sayfalar almış başını gitmiş ama azimle okudum hepsini

bu arada göbeğim kocaman olduğu için artık nerdeyse her müşteriyle bebek muhabbeti yapar haldeyim

hayır ona göre biz alalım seramiklerimizi çıkmadan, senle başladık alışverişe senle devam etsin dedi. cümle bitince şaşkınlığım geçti de cevap verebildim