2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
$DSCN2410.webp $DSCN2410.webp

oldumu acepp kızlar oglusuma bu defterden yapıcamm tabı resımm eklendıyse gorebılırsınız :1:

yok canım bence almazsın 6 ayda 6 kılo 2 ay kaldı ondada en fazla 3 bılemedın 4 kılo alırsın bence

esınde kıloluymus ıste ne guzel sana dıyecek lafı olmaz sonrada beraber spora gıdersınız :1:

inşallah almam canım ya... yoksa fena olacak tam kesimlik kurbanlıklara dönecem...zaten kurban bayramına geliyo doğumum..eşimde kilo var ama boyda var...işin komik tarafı adam sadece göbekten alıyo başka yerden almıyo...

ama gittiğin memleketlerde de yemeden durulmaz kiii haklısın :1:
ben en son lise sonra 55 kiloydum yaa dedim ya boy olmasa yuvarla beni bayır aşağı :1::1::1:

boy kaç boyyy...bazen okulda merdivenlerden inerken korkuyordum arkadan birigelip çarpsa resmen yuvarlanacağım merdivenlerden....

mesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...

hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..

Eki Görüntüle 754350

masallah ya ne guzel bısey dımı kızlar bebeslerımızı sımdıden gorebılmek kızz bu resme bakıp hala kılomu dusnuyorsun senn aaa ayıp ayıpp annesı :1::1:

slm hamişler bugun nasılsınz bakym biz mukabeleden geldk sımdı ama bazen fena olym tansıyonmu sıcakmı bılmem böyle mide bulantısı uyku halı oluyo kafam bi degişk bılmym ya sızler napıynz kılo konuları acılmıs gene

nerde kızz o kısa yoll ben hiç görmedimmmm :50::26:

şu an mesaj yazdığımız yer varya üzerinde kısayol işaretleri var...3 tane satır var...2.satıra bak...sondan 5 işareti tıkla...zaten üzerine geldin mi insert image yazar...gerisi aynı yükleme işi..

masallah ya ne guzel bısey dımı kızlar bebeslerımızı sımdıden gorebılmek kızz bu resme bakıp hala kılomu dusnuyorsun senn aaa ayıp ayıpp annesı :1::1:

aynen öyle canım..annemle konuşurken seni ilk defa 8 aylıkken gödüm dedi ultrasyonda..bende sen ne biçim meraksız gacısın dedim nasıl dayandın dedim 8 ay...he dedi evde ultrasyon vardı da ben girmedim dedi annemde...eskilerle kıyaslayınca gerçektende çok şanslıyız bazı yönlerden dolayı...

slm hamişler bugun nasılsınz bakym biz mukabeleden geldk sımdı ama bazen fena olym tansıyonmu sıcakmı bılmem böyle mide bulantısı uyku halı oluyo kafam bi degişk bılmym ya sızler napıynz kılo konuları acılmıs gene

tansiyondan da olur canım sıcaktan da olur artık bizler eski biz değiliz....hoşgeldin bu arada...konu nasıl oluyoa hep kiloya geliyo bende ona şaşırıyom..

inşallah almam canım ya... yoksa fena olacak tam kesimlik kurbanlıklara dönecem...zaten kurban bayramına geliyo doğumum..eşimde kilo var ama boyda var...işin komik tarafı adam sadece göbekten alıyo başka yerden almıyo...

almazsın canım almazsın alırsanda kısa zamanda verırsın ıns olamzsa bı topık daha acarız ekım annelerı zayıflıyor dıye hep beraber dıyet yaparız :1: erkekler oyle zaten canım sadece gobekten alıyor kız benım esım kılo alınca sankı boyu kısalıyor kısa sısko bırı oluyorr :26:

yok canım endişe etme benim 4. aydan beri her gün akıyo. evde tshirtlerim batıyo takkesiz gezersem :30:
doktor kesinlikle dokunma sıkma dedi. sadece üstünden temizle uçlarını, uçların uyarılması erken doğumu tetikler dedi.

Canim teşekkürler..ama bu sıcakta da evde sütyen giymek :((( uçlarını nasil temizliyorsun? Elleyince uyarılır haliyle..:((

almazsın canım almazsın alırsanda kısa zamanda verırsın ıns olamzsa bı topık daha acarız ekım annelerı zayıflıyor dıye hep beraber dıyet yaparız :1: erkekler oyle zaten canım sadece gobekten alıyor kız benım esım kılo alınca sankı boyu kısalıyor kısa sısko bırı oluyorr :26:
inşallah almam gerçi ikinci dönem başlayacağım göreve okul ev derken gider herhalde kilocuklar...23 nisana da halk oyunu ekibi çıkartcam tam zayıflarım...:8::8:

çok hoş kuzum....
benım gıbı evde oturup canı sıkılan anneler ıcın bı ugras olabılır hemde el emegımz olur bebıslerımızın anıı defterı
aynen öyle canım..annemle konuşurken seni ilk defa 8 aylıkken gödüm dedi ultrasyonda..bende sen ne biçim meraksız gacısın dedim nasıl dayandın dedim 8 ay...he dedi evde ultrasyon vardı da ben girmedim dedi annemde...eskilerle kıyaslayınca gerçektende çok şanslıyız bazı yönlerden dolayı...

tabı canım benım annem bı hamılemıyım dıye gıtmıs bıde doguma ben sımdı her ay gıdıyorum kadına tuaf gelıyor cok buyuk bı mutluluk gıdıp onu gormek hareketlerını ızlemek walla bı ara eve almayı bıle dusundu esım meraktan oluyorduk cunku ay gecmıyor bı turlu doktor gunu gelsede oglusumzu gorsek deyıp duruyoruz kucagımıza alınca ne yaparız hıc bılmıyorum :1:

benım gıbı evde oturup canı sıkılan anneler ıcın bı ugras olabılır hemde el emegımz olur bebıslerımızın anıı defterı

tabı canım benım annem bı hamılemıyım dıye gıtmıs bıde doguma ben sımdı her ay gıdıyorum kadına tuaf gelıyor cok buyuk bı mutluluk gıdıp onu gormek hareketlerını ızlemek walla bı ara eve almayı bıle dusundu esım meraktan oluyorduk cunku ay gecmıyor bı turlu doktor gunu gelsede oglusumzu gorsek deyıp duruyoruz kucagımıza alınca ne yaparız hıc bılmıyorum :1:

bendense eşim daha meraklı..her fırsatta gidip görelim diyo küçük bir şeyi bahane edip gidiyoruz..hastane de evin yanında olunca insan hiç çıkmayalım istiyo...

sıcaktan olur canım ya dıkakt et fazla dısarda kalma evet konu kılolarda kıtlenıyor ne yapsak cıkamıyoz ama emının bebeslerımız kucagımza alınca hıc aklımza gelmeyecek:1:

Selamlar kızlar,nabersiniz? Dün yogaya gitmem gerekti aniden çıkıverdim,saati geldi..Kızlar akşamları çok mide sıkıntısı çekiyorum,yemek yedikten sonra karnım taş gibi oluyor bi de mide ekşimesi..Doktor zoran sanırım bir mide hapı verdi onu kullanmaya başlıcam..Doktor da vitamin balık yağı vermesin midem ekşiyor diyince zırt diye hap yazsın :27:

Back
X