2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
insanın elinde değil bazen düşüncelerini kontrol etmek ama sen yine de moralini yüksek tut kötü şeylerden arındır kafanı başka bişeylere odaklan canım umarım hayırlı haberler alırsın hemen
haklısın tatlım, iyi ki sizler varsınız yaa, insanın yanında kimse olmasa daha kötü :16:

çok sağolun kızlar, teşekkür ederim desteğiniz için.., inşallah dediğiniz gibi bişeyleri yoktur.
kötü düşünmek istemiyorum ama tahmin ediceğiniz üzere kafamda bi milyon şey üretiyorum istemesemde :44:

aklına sakın kötü şeyler getirme canım ara istersen seslerini duyarsan rahatlarsın...

aklına sakın kötü şeyler getirme canım ara istersen seslerini duyarsan rahatlarsın...
biraz önce kayınbabam aradı, az daha bekleyim tekrar ararlar, olmazsada ben ararım kuzum.
bu arada nice mutlu seneleriniz olsun inşallah canım, allahım bir ömür daim etsin birlikteliğinizi :16:

KıZlar bugün kalçam çok ağrıyor ya oturup kalkmakta zorlanıyorum evımı temızlemem lazım ama çok ağrım var;(

biraz önce kayınbabam aradı, az daha bekleyim tekrar ararlar, olmazsada ben ararım kuzum.
bu arada nice mutlu seneleriniz olsun inşallah canım, allahım bir ömür daim etsin birlikteliğinizi :16:

sen üzme kendini...

sağol kuzum..mevlam herkesin yuvasını daim kılsın...
:16::16:

KıZlar bugün kalçam çok ağrıyor ya oturup kalkmakta zorlanıyorum evımı temızlemem lazım ama çok ağrım var;(

kalça ağrısı bende de vardı canım içeriden kemiğim ağrıyordu seninki nasıl bilmem ama...ben atlattım şükür.. süt ve süt ürünlerine yoğunlaş canım eğer benim bahsettiğim ağrı ise ağrın...

Nıce senelere CNm Allah etsinler bebısıde mhuzurlu mutlu 100 sene daha versın cnmmmmmmmm

Son düzenleme:
kalça ağrısı bende de vardı canım içeriden kemiğim ağrıyordu seninki nasıl bilmem ama...ben atlattım şükür.. süt ve süt ürünlerine yoğunlaş canım eğer benim bahsettiğim ağrı ise ağrın...

CNm yoğurt ayran peynır hergün yıyorum hem kalçamda hemde basenlerde ağrı var acaba çok oturmaktan olur mu

CNm yoğurt ayran peynır hergün yıyorum hem kalçamda hemde basenlerde ağrı var acaba çok oturmaktan olur mu

canım sabit bir yerde oturma..ben kalkıp dolaşıyorum sürekli yoksa kilitleniyorum resmen ve fazla oturdum mu kasıklarımda da ağrı oluyor benim..yani anlayacağın ne fazla ayakta durmak ne fazla oturmak bize gelmiyor artık...

Ev dağınık olunca moralim bozuluyor ;( CNm zaten ılk kez hamıle oldugumu anladım bu ağrılar olunca 3 ay daha var gerisinı düşünemiyorum bıle

yaşadığımız bu ağrılar 6-7 aylarda görünürmüş canım son aylarda bir sıkıntı olmazmış...yaşayanlar hep öyle diyor...

sen üzme kendini...

sağol kuzum..mevlam herkesin yuvasını daim kılsın...
:16::16:

Bırazdan eşin arar canım haber eder belkı yada sen ararsın olmazsa.

Kendini yorarsan daha artar canım agrın o yuzden bugunluk kalsın ıstérsen gecmıs olsun :54:
sağolun kızlar, Allah razı olsun, biraz sakinleştim.
Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişler :50: Araba takla atmış yolda :( inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..

Back
X