- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Canım gecmıs olsun korkulacak bırsey yoktur ıcını ferah tut.
Evet galıba öyle canım benımde hala oluyor bulantılar
sağol canımmmmm inşallahhhh yaaa, beklemek ne kötü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gecmıs olsun korkulacak bırsey yoktur ıcını ferah tut.
Evet galıba öyle canım benımde hala oluyor bulantılar
rabbim daha nice güzel seneler nasip etsin size canım evladınızla
aa ne güzel akşam eşin nasıl bi sürpriz yapacak bakalım
nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere canım :123:
haklısın tatlım, iyi ki sizler varsınız yaa, insanın yanında kimse olmasa daha kötüinsanın elinde değil bazen düşüncelerini kontrol etmek ama sen yine de moralini yüksek tut kötü şeylerden arındır kafanı başka bişeylere odaklan canım umarım hayırlı haberler alırsın hemen
çok sağolun kızlar, teşekkür ederim desteğiniz için.., inşallah dediğiniz gibi bişeyleri yoktur.
kötü düşünmek istemiyorum ama tahmin ediceğiniz üzere kafamda bi milyon şey üretiyorum istemesemde :44:
haklısın tatlım, iyi ki sizler varsınız yaa, insanın yanında kimse olmasa daha kötü![]()
biraz önce kayınbabam aradı, az daha bekleyim tekrar ararlar, olmazsada ben ararım kuzum.
aklına sakın kötü şeyler getirme canım ara istersen seslerini duyarsan rahatlarsın...
biraz önce kayınbabam aradı, az daha bekleyim tekrar ararlar, olmazsada ben ararım kuzum.
bu arada nice mutlu seneleriniz olsun inşallah canım, allahım bir ömür daim etsin birlikteliğinizi![]()
KıZlar bugün kalçam çok ağrıyor ya oturup kalkmakta zorlanıyorum evımı temızlemem lazım ama çok ağrım var;(
KıZlar bugün kalçam çok ağrıyor ya oturup kalkmakta zorlanıyorum evımı temızlemem lazım ama çok ağrım var;(
kalça ağrısı bende de vardı canım içeriden kemiğim ağrıyordu seninki nasıl bilmem ama...ben atlattım şükür.. süt ve süt ürünlerine yoğunlaş canım eğer benim bahsettiğim ağrı ise ağrın...
Bırazdan eşin arar canım haber eder belkı yada sen ararsın olmazsa.sağol canımmmmm inşallahhhh yaaa, beklemek ne kötü![]()
Nıce senelere CNm Allah etsinler bebısıde mhuzurlu mutlu 100 sene daha versın cnmmmmmmmm
boşver canım dinlen yarın yaparsın yorma kendini zaten agrın varmış
CNm yoğurt ayran peynır hergün yıyorum hem kalçamda hemde basenlerde ağrı var acaba çok oturmaktan olur mu
Ev dağınık olunca moralim bozuluyor ;( CNm zaten ılk kez hamıle oldugumu anladım bu ağrılar olunca 3 ay daha var gerisinı düşünemiyorum bıle
Ev dağınık olunca moralim bozuluyor ;( CNm zaten ılk kez hamıle oldugumu anladım bu ağrılar olunca 3 ay daha var gerisinı düşünemiyorum bıle
sen üzme kendini...
sağol kuzum..mevlam herkesin yuvasını daim kılsın...![]()
sağolun kızlar, Allah razı olsun, biraz sakinleştim.Bırazdan eşin arar canım haber eder belkı yada sen ararsın olmazsa.
Kendini yorarsan daha artar canım agrın o yuzden bugunluk kalsın ıstérsen gecmıs olsun![]()