2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağolun kızlar, Allah razı olsun, biraz sakinleştim.
Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişler :50: Araba takla atmış yolda :( inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..

ALLAHIM korusun tez zamanda acil şifalar versin tekrardan gecmıs olsun canım.

Şimdi haber geldi abim yengem ve minik kızda bişey yokmuş. sadece büyük oğluşta boyunda ve göğsünde çatlaklar varmış, merkeze sevk etmişler :50: Araba takla atmış yolda :( inşallah bişey olmadan sağ salim gelirler..

çok geçmiş olsun canım...görürsün rahatlarsın...inşallah yeğeninde de önemli birşey yoktur...

çok çok geçmiş olsun canım rabbim daha kötüsünden korusun

Bırazdan eşin arar canım haber eder belkı yada sen ararsın olmazsa.

Kendini yorarsan daha artar canım agrın o yuzden bugunluk kalsın ıstérsen gecmıs olsun :54:
Sagol CNm ne yapalım bızde bıraz dınlenırız kızımla

amin canım bebiklerimizle yaşlanmayı nasip etsin mevlam...
:16:
Insallah CNm

Kızlar 31 Temmuz'da ası olacağım bırde 11eylulde geç değil mı su an 26+4 günlük hamıleyım 31 de 29+1gınluk 11 de 35+1 günlük hamıs olacağım bana çok geç geldı

Insallah CNm

Kızlar 31 Temmuz'da ası olacağım bırde 11eylulde geç değil mı su an 26+4 günlük hamıleyım 31 de 29+1gınluk 11 de 35+1 günlük hamıs olacağım bana çok geç geldı

bu ne aşısı canım...kan uyuşmazlığı falan mı?

Insallah CNm

Biraz geç gb canım ama doktorun daha ıyı bılır aşı zamanından 1,2 hafta gecse bıle bır durum olmuyor demıstı ebe hanım.

Mrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı

kızlar gün gün hamilelik takvimine göre 2 haftada bir doktorunuz çağırıuoy olmalı diyor... doktorunuzdan böyle bir şey duydunuz mu?

canımm gecmıs olsunn ALLAH beterınden korusun inş canım mubarek gun RABBIM kımseyı korktuguna ugratmasın

Mrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı
canım ben AYRİS MERSA ismini çok seviyorum kızım olsaydı bunu koyacaktım ama oğluşum olacak :emir_bebek:

kızlar gün gün hamilelik takvimine göre 2 haftada bir doktorunuz çağırıuoy olmalı diyor... doktorunuzdan böyle bir şey duydunuz mu?
bnm dr.um ilk üç ay 2 haftada bir çağırdı, sonrasında ayda bir.
duyduğuma göre de son 2 ayda yine 2 haftada bir çağırıyolarmış.

yapıyorum canım ama bir sonraki mesajda tekrar aynı hali alıyo her mesaj yazarken seçmek mi gerekiyo:53:

öyleymiş canım...bende yaptım ayarları ama normal yazı ile çıkıyo bazen herhalde siteden kaynaklanan bişi var...her seferinde yanısını yapmak lazım...

hoşgeldin canımcım... bizimde oğluş olunca kız ismi pek düşünmedik, nehir ismini çok beğenmiştik bizde.
canım ben AYRİS MERSA ismini çok seviyorum kızım olsaydı bunu koyacaktım ama oğluşum olacak :emir_bebek:
hiç duymamıştım kuzum, anlamları ne peki ?

Back
X