2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar benim göbüşün alt tarafı çok acıyo sabah kalktığımda yaa :14:
bide göbek deliğim böyle dışa doğru çıktı sizde de var böyle bişey dün arkadaş ayy nasıl olmuş göbeğin ben hiç böyle dışa çıktığını görmemiştim dedi moralimi çok bozdu
:14:

amannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım :D

ıkı aya gelıyorsa doguma anca gelır ben uye olsam hıc geregı yok ozaman :1::1:
aman taş atıp kolun mu yorulucak üye ol gelsin kuzu yaa:9:

:1::1: bu cumartesi havuzlu handa huggies standı vardı, bedavadan 5 paket aldım ben bebek bezi, yani ablam 2 tane, eşim 2 tane, 1 tanede ben 5 paketi kaptık:27: netten üye olmaya çalışmıştım olmamıştı meğerse kısmetim varmış yinede benim:52:
çok ballısın canım valla :1:

serapccımmmmm kocan haketmiş valla iyi yapmışsın benimki de dışarı çıkacak olsa dünyanın tavrını yapıyorum en iyisi oturayım diyo heralde çıkmıyo çok şükür :1::1:

ayyy dün başıma ne geldi kısslarrr:1::1::1:
oturuyoruz eşimle bende sabahtan beri gaz var karnım nasıl gurluyo görmelisiniz en son bi pıt yaptım (afedersiniz) :52::52::52:
ayy nasıl utandımm napcamı bilemedim eşim o halimi görünce yok yok aşkım bişey yapmadı oğluşumun gazı varmış annesi oğluşuna yardımcı olmuş dedi başladık gülmeye
:60::60::60::60::60::60:
insanın eşinin anlayışlı olması çok çok önemli yaa :16::16::16:

ya canım sen de bendensin sanki çok ayıp bisey yapıyoruz eşimle 9 senedir birlikteyiz biz 3 seneyi geçti evleneli daha yanında bi kere o da gebelikten pıt yaptım nasıl utanmıştımmmm anlatamam o da garibim ya askım saçmalama insani bi ihtiyaç bu neden kendini kasıyosun koyver gitsin rahat ol falan diyo ama yok anam ben de garip bi utangaclık duygusu bu konuda atamadım üzerimden...

amannn çok bilir o arkadaşlar hey Alla hım ya bana da neler diyolar yok karnın küçük,yok aşağıda duruyo,yok yemiyosun cocuk beslenemiyo ben de taktım ama duymamak lazım tatlım ay nasıl olmuş göbeğin diyenlere hamileyim ondan olabilir mi de geç bence tatlım :D

evet kesinlikle hiç dinlememek lazım onları, birde hiç muhabbet etmeden yanından geçerken yorum yapanlar sanıyolarki şirinlik yapıolar, bugün mesela biri asansörün ordan geçerken böle suratını şirin şirin yaparaktan "ayyyyy ayyy hamiş gelmiş, göbüşte aşağıya inmiş geliyo geliyo bu bebiş " dedi, hiç cevap vermeden geçtim yanından dedim töbe töbe gelmeye niyeti olmayan çocuğu getirtecek densiz!:22: işte bu türlere napmak gerek onu düşünüyorum şimdi onada bi formül geliştirmem lazım, lafı açınca muhabbet esnasındakileri çok güzel haşlıyorumda bu geçerken lafı pırtlatıp gidenlere napsak aceppp:47:

bana da hem tombiş diyolar hem de hadi şundan da ye bundan da ye. arkadaş yicez de önce tombul dedikten sonra nasıl yiyim onları ben önce psikolojimi çökert sonra aaa senin bahanen var ye demiyolar mı deli oluyorum :27:

iyi yapmışın kıss aferin sana bunlara müstehak valla:1::1:
acıma yok bu erkek milletine...hep biz mi çekcez eziyeti accıkda onlar katlansınlar...

benim uyuz da yıllık izinde ptesi dönücek bu haftam çok güzel geçiyo şimdilik :21::21::21:
ağustos sonunda da çıkarım iznime inş. Allah kısmet ederse sonra teeee yeni yılda döneriz inş. :23:

serapcım biz de kiradayız hatta bu ay zam yapılacak kiramıza umarım yapmaaazzz :53: neyse bizim müsait oda var ama mobilya satan adamlar bile kiracıysanız hiç oda almayın abla diyolar :1:
umarım dürüstlükleri ürünleri satınca da devam eder.
biz de bi mobilya beşikj alıp yatak odamıza koyucaz yerimiz müsait, bi de küçük odaya aynı beşiğin dolabını alıcaz tabii zaman bulup çıkabilirsek :50: alışverişe ramazan bayramının errtesi günü gitmeye karar verdik akşam kocamla bayram bitsin hemen çarşıya :1:

valla kuuz bana da aynısını söylediler kiracısan hiç takıma bulaşma dediler bir kere sökülüp takıldığımı bitiyor dedi bir kaç mobilyacı..bilmem bakalım nolcak...

kız serapp cok fenasın hemm adamı korkut hem fırcala hem uyutma korkulur sendenn ben sımdı kocana uzuldum walla :1::1:
dıkkat et canım kendıne ya bu aylar onemlı daha bı dıkkat etmelıyız kendımıze sandalyede oturamıyosan cokseydın yere sende canım
aynen korkutacaksın fırçalayacaksın ağlamaların aizin vermeyecen canım..işin püf noktası burada...
evet valla hayat onlara güzel ekmek elden su gölden:16:
aynen hayat onlara güzel ye iç yat..

anammmmmm 99 olmuş şafak ELA'm a kavuşma şafağım bu arkadaş babasını bekledim 460 gün asker yolu bi de kızını bekle şimdi kaldı 99 gün ama bu asker yolu beklemekten daha keyifli enazından içimde bıdığım :)

serapccımmmmm kocan haketmiş valla iyi yapmışsın benimki de dışarı çıkacak olsa dünyanın tavrını yapıyorum en iyisi oturayım diyo heralde çıkmıyo çok şükür :1::1:

hak edene hakkını vermek gerek kuzu...:27:

aynen canım salaklar işte hiç takmamak lazım da bakm aişte bizde hormonlar üst seviyede die takılıyoruz iişte:49:
ya canım sen de bendensin sanki çok ayıp bisey yapıyoruz eşimle 9 senedir birlikteyiz biz 3 seneyi geçti evleneli daha yanında bi kere o da gebelikten pıt yaptım nasıl utanmıştımmmm anlatamam o da garibim ya askım saçmalama insani bi ihtiyaç bu neden kendini kasıyosun koyver gitsin rahat ol falan diyo ama yok anam ben de garip bi utangaclık duygusu bu konuda atamadım üzerimden...
:1: valla bende öyleyim tatlım eşimde rahatlatmaya çalışıyo o yönden ama yine de utanıyorum işte:17:

evet kesinlikle hiç dinlememek lazım onları, birde hiç muhabbet etmeden yanından geçerken yorum yapanlar sanıyolarki şirinlik yapıolar, bugün mesela biri asansörün ordan geçerken böle suratını şirin şirin yaparaktan "ayyyyy ayyy hamiş gelmiş, göbüşte aşağıya inmiş geliyo geliyo bu bebiş " dedi, hiç cevap vermeden geçtim yanından dedim töbe töbe gelmeye niyeti olmayan çocuğu getirtecek densiz!:22: işte bu türlere napmak gerek onu düşünüyorum şimdi onada bi formül geliştirmem lazım, lafı açınca muhabbet esnasındakileri çok güzel haşlıyorumda bu geçerken lafı pırtlatıp gidenlere napsak aceppp:47:

ahh ahh ben çok bileniyorum laf atanlara neden böyle oldum bilmem. kocam sende kavga potansiyeli var diyo çok haklı :1:
evlilik arifesinde de çok stres olmuştum iş yerinde bi uyuz kız vardı delirtti beni haklıydım, kızı bi haşladım gider ayak hala dövmediğime bin pişmanım :1::1::1: ama bana yakışmaz işte hanım olcaz ya illa:19:
ama şu iş yerindeki uyuza laf sokmaya bayılıyorum o ayrı zorla kendini azarlattırıyo bana koskoca herif :ssz:

bana da hem tombiş diyolar hem de hadi şundan da ye bundan da ye. arkadaş yicez de önce tombul dedikten sonra nasıl yiyim onları ben önce psikolojimi çökert sonra aaa senin bahanen var ye demiyolar mı deli oluyorum :27:

kızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?

acıma yok bu erkek milletine...hep biz mi çekcez eziyeti accıkda onlar katlansınlar...

valla kuuz bana da aynısını söylediler kiracısan hiç takıma bulaşma dediler bir kere sökülüp takıldığımı bitiyor dedi bir kaç mobilyacı..bilmem bakalım nolcak...

aynen korkutacaksın fırçalayacaksın ağlamaların aizin vermeyecen canım..işin püf noktası burada...
aynen hayat onlara güzel ye iç yat..
dogru soyluyosun canım su asamada ne kadar cok bez mama olsa kardır dımı :1:
sende haklısın serapcımm herkese anladıgı dılden konusmak gerek

Son düzenleme:
benim uyuz da yıllık izinde ptesi dönücek bu haftam çok güzel geçiyo şimdilik :21::21::21:
ağustos sonunda da çıkarım iznime inş. Allah kısmet ederse sonra teeee yeni yılda döneriz inş. :23:

serapcım biz de kiradayız hatta bu ay zam yapılacak kiramıza umarım yapmaaazzz :53: neyse bizim müsait oda var ama mobilya satan adamlar bile kiracıysanız hiç oda almayın abla diyolar :1:
umarım dürüstlükleri ürünleri satınca da devam eder.
biz de bi mobilya beşikj alıp yatak odamıza koyucaz yerimiz müsait, bi de küçük odaya aynı beşiğin dolabını alıcaz tabii zaman bulup çıkabilirsek :50: alışverişe ramazan bayramının errtesi günü gitmeye karar verdik akşam kocamla bayram bitsin hemen çarşıya :1:
bende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorum:50: ama ondann sonra evimdeyimmm hooppp oğluşum gelcek onla vakit gecircemmm ohhhh:55::21::36:

kızlar bende bir selülittir aldı gidiyor sizin de öyle mi?
hmmmmmmmmmm çok fena damarıma bastın :43:
hali hazırda olanlarda artış var ama biraz :43::43::43:

bende ağutosdamı ayrılsam izne yoksa eylüldemi kararsızım. sıcaklar cok bastırdı cok fena bunalıyorum:50: ama ondann sonra evimdeyimmm hooppp oğluşum gelcek onla vakit gecircemmm ohhhh:55::21::36:
evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecek :1:

evet canımm yaa ben de kuzumla geçiririm diyorum vaktimi ama son 1 ayı da evimde geçirmek istiyorum kızıma hazırlanarak. sabırla bekleyerek az önce müdür sordu ona da söyledim hmmm olabilir diyo sanki olmaz dese farkedecek :1:

valla ya müdürün insiyatifine bırakılmamış çok şükür o işler, ama öyledir, sorunca böyle kendilerininelinde sanarlar herşeyi..:15:

:1:evet tatlım eşim de pek bi tatlı oldun sen hamilelik sana çok yakıştı dio bilmem artık beni mi kandırıyo gerçek mi söylüyo :9::9:

evet aynen eşimde öyle.daha bi üstüme düşer oldu ben benden soğur diye bekledim ama daha da sardı bana.dün gece üstümü değiştiriyordum yatıcaktık bana benim yanımda üstünü değiştirme aklıma başka şeyler sokuyosun diyor...bu kocaman göbeklemi dedim.şaşırdım.bizim hormonlar tamam da herüflerin hormonlara noluyor anlamıyorum:1:

canım kamuda memurmusun sen?

Back
X