2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oy kurban olurum onun dile ben maşallah canım ah ah ekim olsun alalım kucagımıza bebişlerimizi
valla sanki zaman geçmiyo:49::49:
cuma mobilyası gecek acayip heyecanlıyım ben evim düzülürken böle olmamıştım:9::9:
maşallah derinciğe annesi şaka maka ben ekımı saymıyorum ekımde heran herşey olabılır temmzuda saymıyorum ortaladık temmuzuda dolu dolu agustos ve eylul war kızlar hamıleyken kışstı ilkbahar gectı yazıda ortaladık epey olduk hıı ne dersınız :52::52::52:

anaaam sen saya saya bitirdin:9::9:
benimki ters dönmüş ama şuan korkulcak bişe yok dedi dr bakalım ekimden önce süpris yapcakmı:16::16:

Butikbebe de 23.90 tl kargoda bedava kızlar bornoz almayı dusunen varsa eger.

Eklentiler

• $ac463bfb98a94778839082fd0d230010-Kucuk.webp
    $ac463bfb98a94778839082fd0d230010-Kucuk.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 24
canım 3 haftadır böyle madem dönecek ya hani niye doktor beni korkutuyo kı telas yapmaya gerek yok ama bebek ters duruyo dıyo ne doner dıyo ne bısey bısey olmaz dıyo :( dönmezse ne olur kı ters ya beslenıyodur demı
canım panik yapma şimdi bebeğine her yer Paris :9:
ters duruyosa sadece normal doğum değil sezaryen ile doğum yaparsın o kadar. bebeğe hiç bi zararı yokmuş. benim doktorum öyle demişti benimki de ters hatta yan duruyo :9:

Kızlar bebişlerinize havlumu aldınız bornozmu? Kimi havluların ufak bir kese gb bişeyıde var nasıl alsam acaba?

canım yengesi almıştı bizim oğlana kafasını geçirmeye küçük kesesi var bornoz için biraz erken sanırım çünkü banyodan sonra onu giydirmek pek pratik olmaz

İyi yapmışsın canım. Kendi nerde geziyor? Arkadaşlarıyla mı takılıyor?
Bence de arada duygu sömürüsü de gerekir eğer baska turlu anlamıyorsa. İyi olmus.

yook kuzum gezme de değil dükkanda oturuyorlar sahura kadar arkadaşlarıyla..hele çıksın gezsin kırarım onun bacaklarını:27:

yawww ne kaddan konuşmuşsunuz oku oku bitmedi.... sezin barışmışsın kuzum kocişinle...gözün aydın ..mevlam kimsenin evinin huzurunu bozmasın..
:16:

korkmayım demi ay hadi inşallahh bir şey olmasında ben her seye razıyım valla kaç gündür uyku uyuyamıyorum hem bişey olacak olsa doktor benı kolayca göndermez demı Allah sizden razı olsun valla

Dikkat edelım canım yalnız benım ellerımede sinmiş inşallah bi sıkıntı olmaz
Olmaz insallah canım. Ama eldiven kullanmaya çalış canım. Bende ne kadar sevmesem de kullanıyorum bu hamilrlikte.
Kızıma diyorum ama ben de bugün çok miskin ve mıyışığım,2 saat sonra da yoga dersim var ama ben uyumak istiyorum..Türk kahvesi yaptım kendime açılayım diye bakalım..Benim kızım da sık sık ters dönüyor,2 aydır poz vermiyor bu yüzden..Sürekli eliyle yüzünü kapatıyor,geçen hafta da eli başındaydı gamlı gibi yavrumun:1:

Bizimki de 2 aydır poz vermiyor yahu. Yüz görümlüğü istiyorlar sanki :) eliyle kapatıyor yüzünü :))

canım 3 haftadır böyle madem dönecek ya hani niye doktor beni korkutuyo kı telas yapmaya gerek yok ama bebek ters duruyo dıyo ne doner dıyo ne bısey bısey olmaz dıyo :( dönmezse ne olur kı ters ya beslenıyodur demı

beslenir tabiisi..ama doğuma kadar doğum pozisyonuna geçmesi lazım..fekat bu geçiş 36 da da daha geç bile olabiliyor..doktrunun seni rahatlatmaması onun duygusuzluğundandır sadece, endişe ettirdiğinin farkında değil:47:yaz internette bisürü yazı var oku ..:16:

eslenir tabiisi..ama doğuma kadar doğum pozisyonuna geçmesi lazım..fekat bu geçiş 36 da da daha geç bile olabiliyor..doktrunun seni rahatlatmaması onun duygusuzluğundandır sadece, endişe ettirdiğinin farkında değilyaz internette bisürü yazı var oku ..

sağol canım pekı geeçmezse ne olur ?

Canım doguma yakın donmezse sezeryan olur normal olmaz. Yoksa beslenmesinde bir sorun olmaz. Merak etme. Hem daha vakit var.

Son düzenleme:
canım o sezin61di karıştırdın sanırım :44:
onların da hallolmuş çok şükür :9: sen de davetlere git ama kimseyi çagırmak zorunda değilsin ki zaten beklememeleri lazım senden de. eşinin de bişeye canı sıkkın heralde kırmadan halledin canım birbirinizi.
karıştırmış olabilirim zaten bu ara aklım karma karışık. ya eşimde çağırma zaten diyo ama ben sürekli durumum belli diyorum oda durumunda ne var gayet iyisin Allaha şükür diyo. bilmiyom benim sinirlerimde bozuk bu ara galiba:50:

Canım sende gittiğin yerde bayan olana dersin ellerine saglik Allah kabul etsin. Bende bu sene çağırmadan geçireceğim. Cok zor oluyor benim icin gibi laflar edersin. Esine söyle sende evet zor oluyor. Bunun oncesi var hazırlık, servisi vs sonrasi toparlanması. Kolay degil.
Biz iki gun üst üste iftara davetliydik, misafirlik bile yordu beni. Yollar vs.
valla kimseyede acıklama yapmak zorunda değilim cnm sonuçta durumumu biliyolar. eşimde bu lafıma kızıyo. tmm çağırma ama durumunda birşey yok iyisin hasta gibi konusma dıyo adamda haklı valla benim dengeler iyice şaştı:52:

eslenir tabiisi..ama doğuma kadar doğum pozisyonuna geçmesi lazım..fekat bu geçiş 36 da da daha geç bile olabiliyor..doktrunun seni rahatlatmaması onun duygusuzluğundandır sadece, endişe ettirdiğinin farkında değilyaz internette bisürü yazı var oku ..

sağol canım pekı geeçmezse ne olur ?

jasmin de demiş cnm sezeryan olabilir, aman sağlıklı olsunlar da biz de sağlıklı olalım da önemli olan o..:34:

Olmaz insallah canım. Ama eldiven kullanmaya çalış canım. Bende ne kadar sevmesem de kullanıyorum bu hamilrlikte.

Bizimki de 2 aydır poz vermiyor yahu. Yüz görümlüğü istiyorlar sanki :) eliyle kapatıyor yüzünü :))
Yani nedir derdi bu minik insanların anlamadım,pek nazlılar:1:
catyyyyy neden bizim kızların suratlar kapalı toto açık hep :9::9::9:
bizimki de en son gittiğimizde iki eli kulaklarındaydı Allahımmm yoksa kepçe de bizden mi saklııyyooo :52:
Kepçe olursa da kabulümüz napalım,minicik kulakları önden önden gözükür :1:Bu arada bnm kızın hello kity nevresim takımı ve adı yazılı yastığı geldi,oyyy çok tatlı buu:16:

canım yengesi almıştı bizim oğlana kafasını geçirmeye küçük kesesi var bornoz için biraz erken sanırım çünkü banyodan sonra onu giydirmek pek pratik olmaz

Kafası gecmelıler daha kullanıslı gb canım bornozlarda 1-2 yas ıcın galıba daha ufaklarıda varmıdır bılmıyorum.

karıştırmış olabilirim zaten bu ara aklım karma karışık. ya eşimde çağırma zaten diyo ama ben sürekli durumum belli diyorum oda durumunda ne var gayet iyisin Allaha şükür diyo. bilmiyom benim sinirlerimde bozuk bu ara galiba:50:

valla kimseyede acıklama yapmak zorunda değilim cnm sonuçta durumumu biliyolar. eşimde bu lafıma kızıyo. tmm çağırma ama durumunda birşey yok iyisin hasta gibi konusma dıyo adamda haklı valla benim dengeler iyice şaştı:52:

valla cnm ben de iyiyim diosum ama gecen bi misafir ağırladım, accaip yoruldum, dolaptan bişi almak için oturdum resmen kalakaldım öyle..zar zor kalktım bu sefer de bacaklarım naıl kasılmışsa açılmadı...velhasılıkelam kolay değill kolay olmaz o kadar...:34:

besleniyo tabi canım :1: beslenmez olur mu ters kalırsa sezeryan olur normal doğum olmaz sadece :53:

nacıss iğrenç dediğim söyle seker ın kokusu ıçtıgınde agzına gelıyo okadar yanı fazlada bişey yok senı tıksındırmeyelım şimdi

Back
X