merhaba arkadaşlar, iki gündür nete giremedim. birikmiş yazılar, okuması ne kadar sürecek bakalım :18:
cevaplarınız için çok teşekkürler.
lohusa şerbeti nasıl oluyor kızlar, biz mi yapıyoruz, hazır mı alıyoruz? birkaç kere bebek ziyaretine gittik ama burada(İstanbul'da) mı yapılmıyor bilmiyorum, hiç içmedim.
tüm cevapları okuyup bir karar vereceğim artık.
canım ben birkaç kere yazmıştım detaylı. aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. bende de şeker çıktı, özetle;
diyetisyene yönlendirdiler, diyetle yeterince düşmedi ve insülin+diyetle devam ediyorum artık. sıkıntı veriyor ama çok da takma kafana, dr önerilerine çok dikkat et, bence diyetisyene gitmen önemli.
yazdığın gibi, çok dikkat ettiğim halde şeker çıktı, olacağı varmış. stres yapma.
canım, dr bana hiç döndü/dönmedi gibi bir şey demedi, nasıl durduğunu anlamıyorum ben de. daha zamanı var ama, dönecektir.
lohusa şerbeti bardağı da mı varmış, pofff, hiçbir şey bilmiyorum bu konuda :18:
canım, aile- akraba dışında, iş arkadaşlarımızdan da bebek görmeye gelecek çok kişi olacak diye tahmin ediyorum. kalabalık olur yani.
cevaplarınız için çok teşekkürler.
bebek şekerlerine gelınce kızlar ben cikolta yaptırıcam kalplı uzerınde pembe bebeklı olanlardan hastanede onu ıkram edıcem
mıknatıslı dolap suslerınde de yaptırıcam ama onuda mevludumde dagıtıcam sepetiyle takım yaptırıcam
lohusa şerbetinide guzel bır tepsi ve bardaklarla eve dondugumde zıyaretıme gelenlere sunmayı düşünüyorum
başka ne vardı aklıma gelenler
Canım vallah bende pek bilmiyorum. Ama hastanede çikolata ve magnetleri veren de var. Lohusa şerbeti de hastanede veren duydum. Ama galiba Mevlüt yapacak olanlar mevlitte de veriyor bunları yada sadece mevlitte yapıyor sadece. Ama ikisinde de mı yapılıyor bilemiyorum.
lohusa şerbeti nasıl oluyor kızlar, biz mi yapıyoruz, hazır mı alıyoruz? birkaç kere bebek ziyaretine gittik ama burada(İstanbul'da) mı yapılmıyor bilmiyorum, hiç içmedim.
tüm cevapları okuyup bir karar vereceğim artık.
merhaba kızlarr bugün şeker yüklemesi yaptırdım moralim çok bozuldu..50 gr şeker yüklemesi yapıldı tokluk 90 ml çıktı 1,saat sonra 164 çıktı doktorum sonucu beğenmedi diyet verdi ..karbonhidratlı şekerli herşey yasak..15 gün sonra tekrardan şeker yüklemesi yapılacak bu sefer 3 saat sürecek eğerki iki değer kötü çıkarsa insülün iğnesine başlarız dedi umarımki gerek kalmaz böyle bir şeye
oysa o kadar dikkat ettim ki kızlar ne çikolata ne bir tatlı yedim hiç birşeyi abartmadım şekerli meyveleri bile ..doktorumun dediğine göre ben ne kadarda dikkat etsem bunu bünye yaparmış..ne olur bana dua edin. aranızda şekeri yüksek çıkanlar varmı kızlar?
canım ben birkaç kere yazmıştım detaylı. aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum. bende de şeker çıktı, özetle;
diyetisyene yönlendirdiler, diyetle yeterince düşmedi ve insülin+diyetle devam ediyorum artık. sıkıntı veriyor ama çok da takma kafana, dr önerilerine çok dikkat et, bence diyetisyene gitmen önemli.
yazdığın gibi, çok dikkat ettiğim halde şeker çıktı, olacağı varmış. stres yapma.
sizin bebişler döndü mü kızlar rahim yoluna benim hala başı yukarda.
canım, dr bana hiç döndü/dönmedi gibi bir şey demedi, nasıl durduğunu anlamıyorum ben de. daha zamanı var ama, dönecektir.
inşallah canım, hayırlısıyla alırsın sende, benim eylül sonu gözüktüğü için ekim hız verdim hazırlıklara, Allah kısmet ederse Eylül başında herşeyi hazır olsun istiyorum odası vs. birde alışveriş çok sürmüyo yani hırs yaparsan 2 günde bitiyo öyle diyim sana, bizim bi dönence, bebefon falan kaldı onlarıda sora bebiş doğunca alırım gerek olursa, bide şu hastanede verilen ikramlıklar vs. lohusa şerbeti için miniş bardaklarını bile aldık, hastanede servis yapçaz gelenlere sora bide mevlütte![]()
lohusa şerbeti bardağı da mı varmış, pofff, hiçbir şey bilmiyorum bu konuda :18:
gunaydınnn annısler bebıslerr ıyı haftalar hepınıze
canım bunlar senın tercıhıne kalmıs ben hastanaye cok bısı yapmayacam cıkolata veya tatlı ıkram ederım serbet sekerler evde ıkram edıcem hamur ısı felan evde mevllutten sonra ıkram edılebılır servıs yaparsın kalabalıkmı olucak kımlerı cagırıcan ona gore yapasın hazırlıklarını
canım, aile- akraba dışında, iş arkadaşlarımızdan da bebek görmeye gelecek çok kişi olacak diye tahmin ediyorum. kalabalık olur yani.