2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememiş :( aç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....

canım benm ne güzel şekerin çıkmamış.yavrun da inşallah hemen toparlanır.
ay hehehe:9::9::9: çok tatlı

öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlar:20: hamişlere yazıkkkkk

QUOTE]
valla maelsef çalışıyoruz

iyiyim kuzum ne olsun valla bende yemek istiyom ama zaten yeterince şişkoyum uyuyorum hemen :1::1::1::1:

canım bu arada kaşar çok iyiymiş en çok protein olan peynirmiş ben kaşar yemeye özen gösteriyorum
kuzum kaşarda çok yağ var.çok yemeyesin dikkatli ye

yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum

güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnında :1::1: aslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor:27::27::27:
ben de çay ocağına gidiyorum ara öğün yapmaya.öğlen de yemek çıkıyor çok şükür.

kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık :1:
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri :47::1:
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo :50:

ramazanda da durmak yok yola devam :52:

kızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:47::26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz

kızlar gunaydınn nasılsınız ?? benım moralım hasta ya dun esımın gozunu arı soktuu:47::26:du evdeydı aksam ustu ıse gıtmek ıcın evden cıktı yolda arı sokmus aradı benı ben eve gelıyorum gozumu arı soktu korkma bısey yok dedı eve geldı ıs yerınde buz felan koymuslar ınmıs sısı bıraz vardı acıle gıdelım dedım gıtmedı gece sıslık azalmıstı dedık ıyı cok sukur gectı sabah bı kalktık tekrar sısmıs hemen doktora gıdelım dedım ıse gıtmem lazım ben oglen gıderım dedı inş daha kotu sısmez yada baska bısey olmaz

geçmiş olsun cnm..:16:

günaydın canımmmm oğlumla bütün anneleri selamlıyoruz

günaydın serocuğummm erkencisin kız gidip yatsana ne işin var burda:1::1:

Sana da günaydın canım :118::118:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmm ben bi saat daha uyumayı çok isterdim bu sabah ama sen cin gibi kalkmışsın sabahın köründe :1:
bütün göce uyuyamadım göbeğimden, bel ağrımdan, sıcaktan :50:
oğluşun ve sen nasılsınız canım_?

bizden de günaydın hatunlar+bebeleri:16:

günaydın kızlar:3:

günaydın güzel hamişlerrr ve bebişleri:16::16::16:

herkese yeniden bir günaydın der ve milleti selamlarız...:42:ne kaynatmışsınız sabah sabah ne yediniz...:51:

ben de yarın çift rakam düşeceğim inşallah :1::27:

hadi hayırlı olsun şimdiden :46::46:
oğlumu alan yaşadı yani adigenin kızı

senin kızla benim oğlan anlaşıyo demekki baskı için:1::1::1:
şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim :1:

kıslar bişey dicem bu epidural normal doğum hakkında ne düşünüyosunuz:44:
normali hiç düşünmüyorum beni bayıltsınlar sonra da ayıltsınlar arkadaş :1: al bebeğin desinler oyyyyy canım benim aklıma geldi şimdi yine kızım :16::16::16: aptal aşıklar gibi oluyorum bazen bu kız yüzünden ben :9:

ay hehehe:9::9::9: çok tatlı

öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlar:20: hamişlere yazıkkkkk

QUOTE]
valla maelsef çalışıyoruz

kuzum kaşarda çok yağ var.çok yemeyesin dikkatli ye

ben de çay ocağına gidiyorum ara öğün yapmaya.öğlen de yemek çıkıyor çok şükür.

ramazanda da durmak yok yola devam :52:
canım durmasınlar ona lafımız yok ama sessiz olsunlar, biz ses çıkarıyormuyuz bi halt ederken :30::17::26::1:

gunaydın kızlar.
Şeker yuklememi yaptırdım geldim ben. suyun tadı cokta ıgrenc deılmıs ama zaman gectıkce bıraz bulantı yaptı. cok sukur bunuda atlattık. sımdı sırada sonucumuzu alıp c.tesi kendi doktoruma gostermek kaldı ...

anası kılıklı mı olacak kızın acaba kız senin:52::52:
galiba çünkü durmuyo kaç saattir :nazar: kendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz :1:

kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer :16:

ben de düşünüyorum canım daha dr umla konuşmadım ama sıcak bakıyorum acaba daha önce yapan arkadaşlar var mı ne düşünüyolar ? :94:
sanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi

herkese yeniden bir günaydın der ve milleti selamlarız...:42:ne kaynatmışsınız sabah sabah ne yediniz...:51:

sende bi cööö diyip kaçmışsın :1::1::1:

şimdiden bu kadar mesafeden bağlantı kuruyolarsa ilerde bulur bunlar birbirilerini ben sana diyim :1:

artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir :27::27::27:

Son düzenleme:

normali hiç düşünmüyorum beni bayıltsınlar sonra da ayıltsınlar arkadaş :1: al bebeğin desinler oyyyyy canım benim aklıma geldi şimdi yine kızım :16::16::16: aptal aşıklar gibi oluyorum bazen bu kız yüzünden ben :9:

canım durmasınlar ona lafımız yok ama sessiz olsunlar, biz ses çıkarıyormuyuz bi halt ederken :30::17::26::1:
ben de düşününce çok uzaklara gidiyorum canımm ayy alsak bi kucağımıza sağlıkla:16::16::16:

günaydın canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

hoş geldin canım :16:
bende sezeryan olsa bile epidural istiyorum bebğimi hemen görmek için:emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....

Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..

sanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi

sende bi cööö diyip kaçmışsın :1::1::1:

artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir :27::27::27:
valla ben şimdiden o strese girdiğim için konuşiim da içim rahat etsin napçağımız belli olsun istiyorum tabi zamn ve şartlar ne gösterir bilinmez:31:

gunaydın kızlar.
Şeker yuklememi yaptırdım geldim ben. suyun tadı cokta ıgrenc deılmıs ama zaman gectıkce bıraz bulantı yaptı. cok sukur bunuda atlattık. sımdı sırada sonucumuzu alıp c.tesi kendi doktoruma gostermek kaldı ...

günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak bugün mü

Back
X