günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememişaç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
canım benm ne güzel şekerin çıkmamış.yavrun da inşallah hemen toparlanır.
ay heheheçok tatlı
öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlarhamişlere yazıkkkkk
QUOTE]
valla maelsef çalışıyoruz
kuzum kaşarda çok yağ var.çok yemeyesin dikkatli yeiyiyim kuzum ne olsun valla bende yemek istiyom ama zaten yeterince şişkoyum uyuyorum hemen
canım bu arada kaşar çok iyiymiş en çok protein olan peynirmiş ben kaşar yemeye özen gösteriyorum
ben de çay ocağına gidiyorum ara öğün yapmaya.öğlen de yemek çıkıyor çok şükür.yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum
güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnındaaslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor
![]()
kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo![]()
ramazanda da durmak yok yola devam![]()