Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi arkadaşım daha bugün dedi hamilelik döneminde bu erkeklerin hepsi aynı sadece simaları değişik diye doğru demişhepsı aynı bunların walla ALLAH bebısler gelınce yardım etsın bıze ıkı tane bebek nasıl ugrasacaz
![]()
Kizlaaar ebru akel dogum yapmis oglunun adi eren ve 3500gr mis darisi bizlerin basinaa tabiiki ekim ayinda![]()
geçmiş olsun canım ilk önce ben anne olcam diye inat edip çıkartmaya kalkma kuzuyu erkendenmerhaba kızlar
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür![]()
çok geçmiş olsun canımmerhaba kızlar
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür![]()
bizde gittik oğluşumla yimekimizi yedik geldik![]()
canm cok gecmiş olsn ucuz kurtulmusn sennn bebiş aceleci mi cıktı yok sa yok annesi yok sana şaka yapmışmerhaba kızlar
ay valla dün nst felan bağladıla dedim heralde doğuruyomgeçmiş olsun canım ilk önce ben anne olcam diye inat edip çıkartmaya kalkma kuzuyu erkenden![]()
çok geçmiş olsun canım![]()
merhaba kızlar
merhaba kızlar
teşekkürler canım size de afiyet olsunafıyet olsn canm bizde şimdi yedik olusmla isim buldnmu oglusuna
Ne güzel darısı başımıza inşallah bizde değiştirmezsek Ahmet Eren koyucazKizlaaar ebru akel dogum yapmis oglunun adi eren ve 3500gr mis darisi bizlerin basinaa tabiiki ekim ayinda![]()
teşekkürler canım size de afiyet olsun
evet cnm Muhammed Eymen koyucaz Allah kısmet ederse![]()
ay maşallah canım geçsin günler hftalar hızla gelsin bebişler kim doguracak ilk acaba içimizdenkızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....![]()
merhaba kızlar
sağol tatlımm teşekkür ederimne guzel canim ismiyle yasasin insallah
bende eymen istiyodum ama burada heymen fln derler diye vazgectik sen koy minigimizee![]()
ayy canım biraz kremle falan ov kuzum iyi gelir muz ye ondansonracıma magnezyum ilacın var mı kullan mutlaka çok ii geliyo kramplara bacak ağrılarına:26:ay kızlar öglene dogru uyudum az ama uyumaz olaydım şuan sol bacagım uyuşmuş durumda hafiften agrımız var çıglıkla uyandım nasıl bi kramptı o ya iki gündür yogurdu az yedim sanırım ondan oldu![]()