2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar seker yukleme sonuclarım cıkmıs aclık 80, 50 mg 1. saat 140 cıkmıs. tam sınırda cıkmıs ınsallah bı sorun olmaz yhaaa:18:

merhaba kızlar:16::16:
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür:49:

Kizlaaar ebru akel dogum yapmis oglunun adi eren ve 3500gr mis darisi bizlerin basinaa tabiiki ekim ayinda :16:

ne guzel darısı bızım başımıza normalmı yapmış acaba ya şimdiden düşünmeye basldm napcm nasıl dogurcm dıye 2 gecedr sahurdan sonra kafama takılıyo düşünceler ramazan ya kımselerıde görmym arkdşm komşm yok canm sıkılıyo ıyıkı sız varsnz

Kızlar merhaba
Sabah kalktım tv deki yazıları okuyamıyorum kalktım evime yakın bir tıp merkezine gittim tansiyonumu ölçtürdüm 12 ye 8 çıktı sonra yan tataftaki eczaneye gittim ordada 11 e 7 çıktı hamilelikte ilk defa oldu hamilelikten öncede belli aralıklarla 4-5 kez böyle olmuştu önce yazıları okuyamıyorum sonra gözlerimde cisimler uçuşuyor göz tansiyonuma da belli aralıklarla baktırıyorum normal diyorlar panik yapıyorum öyle olunca 15- 20 dk sonra geçiyor nedir bir türlü anlamadım

Son düzenleme:
kızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....:52:
ay maşallah canım geçsin günler hftalar hızla gelsin bebişler kim doguracak ilk acaba içimizden
merhaba kızlar:16::16:
dün gece hastaneye kaldırıldım bi anda sancı tuttu yalancı sancıymış çok şükür:49:

geçmiş olsun canım bebişe söle daha zamanı var beklesin biraz daha :34:

ay kızlar öglene dogru uyudum az ama uyumaz olaydım şuan sol bacagım uyuşmuş durumda hafiften agrımız var çıglıkla uyandım nasıl bi kramptı o ya iki gündür yogurdu az yedim sanırım ondan oldu :43::43:

ay kızlar öglene dogru uyudum az ama uyumaz olaydım şuan sol bacagım uyuşmuş durumda hafiften agrımız var çıglıkla uyandım nasıl bi kramptı o ya iki gündür yogurdu az yedim sanırım ondan oldu :43::43:
ayy canım biraz kremle falan ov kuzum iyi gelir muz ye ondansonracıma magnezyum ilacın var mı kullan mutlaka çok ii geliyo kramplara bacak ağrılarına:26:

Back
X