maşallah canım maşallah
ayy ciddi mi inşallah sana benzememiştir kuzun
yok yok bişey olmaz canım Allah ın izniyle sağ salim sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah![]()
amin cnm benim inşallah ağzın bal yesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım maşallah
ayy ciddi mi inşallah sana benzememiştir kuzun
yok yok bişey olmaz canım Allah ın izniyle sağ salim sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallah![]()
çok iyi anladım canım sıra uygulamaktailk arızamı bu akşam çıkarıcam hiç merak etme
![]()
folbiol mu canım o ilk üç ay kullanılıyor beim doktorum bana kan hapı verdi bir de kasılmalarım için magnezyum verdiarkadaşlar,doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyor?Ben 28.haftadayım hala folbiol ve elevit içiyorum,çevremde hiç kullanan yok![]()
selam kızlar nasılsınız geçmişe bakayım dedim gözlerim şaşı oldu okumaktan bitiremedimkızlar internette okumuştum bebişlerimizin bu ay uyku düzeni oluşuyomuş.eğer dışarı çıktıklarındada bu düzen devam ederse ben yandım :) benim küçük kızanım gündüz uyuyo geceleri karnımı deliyo
bide maşallah öle çok dönüyoki içerde gün içinde bi sağda bi solda bi kasıkta heryerde gezdiriyo tekmeleri.kordonu dolayacak boynuna diye korkuyorum
sizin minnaklar ne alemde?
görcez kuzucum bakalım 19unda benden haberleri bekleyinkısss herkesın annesı kardesı aynı demekkı bızımkıler de hemen arar ne aldı neyaptı dıye gercı onlar aramasa ben sabahı zor eder hemen anlatırım gor bak yarın sende bızlere ve aılene anlatacak bır dogum gunu gecıreceksınn hıc sıkıntı yapma![]()
aynen canım böyle olunca şımarıklık oluyo işi rutine sokmak lazımaferin sana bebişimmmheh şöyle, arada yap unutma bunu böle günlerde değil öncesinde yapçan yada sonrasında ki bidahakine hazırlıklı olsun
![]()
sağol tatlım görüşrüüzzz iyi akşamlarrsize doyum olmaz canlar mesaim bitti ben kaçtım yarın görüşürüz
adigemm üzme sakın kendini![]()
canım 140 ın altında olması lazım ama benimki tam 140 cıkmıs.doktoruma sonucumu haftasonu gostercem .inş normal der...
arkadaşlar,doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı tavsiye ediyor?Ben 28.haftadayım hala folbiol ve elevit içiyorum,çevremde hiç kullanan yok![]()
lohusa şerbeti kızılcık şekeri ( bu aktarlarda satılır kırmızı kare şeklinde kütle halinde ), tarçın ve karanfilden yapılır, amacı anneye süt yapması içindir ve gelen misafirlerede güzel bir sunumla ikram edilir o nedenle minik bardaklarda verirler onu ve şuanda piyasada acayip bir pazar var onun için süslemeler, tepsiler vs. baya bir büyütmüşler olayı ama okadara gerek yok bunların hepsi milletin abartması, minik bardaklarda tadımlık verilmesi yeterlidir, birde bunu içen misafirler içtikten sonra anneye bol süt olsun diye dua ederler, tüm amaç bu aslında
tarifini netten kopyaladım, başka türlü yapanlarda var tabi bunu herkesin farklı bir tarifi olabiliyor, en iyisini ailedeki büyükler bilir
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
- Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
- Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
- Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
- Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
- Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
- Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.
Sen şekerini hangi aralıklarla olcuyorsun. Yenejten kac saat sonra vs..
günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememişaç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
işyerinde yenilmesi en kolay şey tost ayran :) yani sanırım 15 gunde çifte katlıcaz![]()
yok zaten sabah öğle arası kayısı ve kuruyemiş yani badem falan var öğleden sonrası bboş geldi onu ekledi bakalım bugun başladık![]()
Ben geldim herkes kaçıyor ama
maşallah iyi gezmişsiniz jasemincim nereye gittiniz o kadar saat iftara da sahurada kaldınızMerhaba arkadaslar,
Dun iftar icin bi çıktık evden bugun geldik :)
Niyetimiz gece eve dönmekte ama sahuru da yaptık, sonrada uyup kalkalım eve doneriz dedik. Bu saat oldu eve gelmek.
Gecmisi okuyamadım. Cok ilerlemiş sayfalar. Herkes iyidir insallah.
Ben geldim herkes kaçıyor ama
Kızlar biri ikizler kadınıyim mi dedi bende bende başka kimler var bakalım ikizler
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum ama kafam karıştı hangi konuda yorum yapayım şaşırdım ama en çok dikkatimi çeken mevlid konusu oldu çünkü bnmde kafamı çok kurcalayan bir konu.evim çok geniş değil ve çağıralacak kişi sayısı çok..hem eşimin köyüne otobüs tutulacak hem yaşadığım ilçe komple çağıralacak burada adet öle.evi küçük olanlar düğün salonunda yada camide yapıyor mevlidi ama ben evimde yapmak istiyorum yani ne olcak bilmiyorum..
doğum lekesi benim elimde de var..o leke sözde birşey yerken birisi görmesin diye elinle saklayınca olmuş..herkes öyle diyor..ben pek inanmaıyorum eğer öyle olursa ben yandım çünkü dükkanda birşey yerken müşteri geldiğinde saklıyorum ayıp olmasın diye![]()
folbiol mu canım o ilk üç ay kullanılıyor beim doktorum bana kan hapı verdi bir de kasılmalarım için magnezyum verdi
hadi yaa uyku düzeni umarım bu değildir çünkü benim kızçem gece fıldır fıldır gerçi o zaman ben ne yapıcam
maşallah iyi gezmişsiniz jasemincim nereye gittiniz o kadar saat iftara da sahurada kaldınız
ben burdayım daha yeni girdim