günaydın dünyanın en anlayışlı, en masum, en beklentisiz, en en en tatlu anneleri :)
Kızlar dün eşimle sahurda biraz dertleştik. Ramazan bayramında annemleri görmeye gideyim ben diyor. Rüyasında görmüş kv'mi çok özledim dedi. Kıyamadım bende iyi dedim git o zaman hem konuşursunuz ne zaman gelmek istiyorlar buraya, ama doğuma getirme aşkım dedim. Kırıldı. Sonuçta benimde annem o bebeğin babanesi, senin ailenin ne kdr hakkıysa onun yanında olmak benimkilerinde hakkı. Gelmek isterlerse hayır gelemezsiniz mi diyeceğim, yanlış konuşuyorsun hayatım dedi. Bende dedim ki; aşkım ben gelmesinler demiyorum ama doğumda nasıl olacağım bilmiyorum, korkularım var zaten aramız nane söyledikleri herşey bana batacak. Kendimi germek istemiyorum çok önemli bir dönem benim için ayrıca günü belli değil sen ekim başı diye alıp gelirsen 1 hafta önceden, sürenin uzaması durumunda bayaa bir bizde kalacaklar. ben sancımda, ağrımda ne halde olurum bilmiyorum dedim. üzüldü ama sustu. İki arada kaldı. Bende artık susmaya karar verdim geleceklerse gelecekler yapacak birşeyim yok daha ne diyeyim
Canlar bir de bebek odası yapacak olanlar için marka önereceğim. Her keseye uygun güzel, sağlıklı, sağlam takımlar var. Belis bebek mobilyaları. İnternet üzerinden de sipariş alıyorlar. Bilginize