2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar geçmişi çok okuyamadım umarım herkes çok iyidir..bişey sorucam ya ben en son 4 hafta önce kontrole gittim o zamandan bu yana 1 buçuk kilo vermişim herkes son aylarda alır ben veriyorum hergün biraz daha gram gram azalıyor salı günü kontrole gidicem ama çok kafama taktım ya bebeğimde zayıflıyorsa :(

hoşgeldin canım son kontrolde bende de aynı durum olmuştu..ben 200 garm almıştım ..ama minnak prensim 600 gram almış..sen üzülme onlar alacağı kiloyu alıyorlar..hatta doktorum 400 graı senden yemiş dedi...

amin canım hiç durmasın ama beni minnakın tekmeleri artık eskisi gibi sert değil..yeri daraldı herhalde..canım istemiyo ama yapmak zorundayım kuzu..yarın kociş evde değil çalışıyo...

gögüs dedin de..benim dün göğsümden açık kahverengi akıntı gelmiş..çok korktum.ya başına gelen var mı böyle bişi...
Kahverengi gelenini hic duymadım canım. Benim zaten daha gelen hic birsey yok da.

aynen canım bi sag salim zamanları gelseydi de dogsalardı inan hergün pertim bendışarı adım atmaya üşeniyorum

hoş geldin canım maşallah sizin iş güç hiç bitmiyo ama artık biraz agırdan al bak son aydayız hepimiz

elifnilden hbr yok sanırım dogurmuştur
öyle kuzum yaaa, artık hayırlısıyla zaman geçseydi de kavuşsaydık bebişlerimize.. 0 zamanda yorgunluk uykusuzluk olcak illaki ama en azından eğilip doğrulmak oturup kalmak sorunumuz olmıcak. adım atamadıkca hantallaşıyo insan.. ben yürüyüşte yapamıyorum inşallah sıkıntı olmaz doğumda felan..
elifnilin en son 34. haftaya girdiğini ve kasılmayla beraber sancılandığını okumuştum. Hastaneye mi gitti yoksa buraya mı gelmiyo :53:

hoşgeldin canım...yogun ve yorucu bir gün olmuş senin için...
hemde nasıl serabımmm, resmen kendimden geçmişim uyurken, hiçbişe hatırlamıyorum, narkoz gibi :9:

günaydın kızlar geçmişi çok okuyamadım umarım herkes çok iyidir..bişey sorucam ya ben en son 4 hafta önce kontrole gittim o zamandan bu yana 1 buçuk kilo vermişim herkes son aylarda alır ben veriyorum hergün biraz daha gram gram azalıyor salı günü kontrole gidicem ama çok kafama taktım ya bebeğimde zayıflıyorsa :(

Canım yemek yiyerek mı zayıflıyorsun yoksa iştahın yok mu? Eğer yemiyorsan yemeni tavsiye ederim zorla da olsa çünkü yavrun senin yediklerinden besleniyor.

hoşgeldin canım son kontrolde bende de aynı durum olmuştu..ben 200 garm almıştım ..ama minnak prensim 600 gram almış..sen üzülme onlar alacağı kiloyu alıyorlar..hatta doktorum 400 graı senden yemiş dedi...

canım inşallah dediğin gibidir ben kilo verdiğim için memnunum ama aklım bebeğimde o vermesin yeterki çok yiyorum aslında sürekli faydalı şeyler yiyorum ama sanırım çok su tüketiyorum belki ödemi atıyorumdur vücudumdan.ahh şu salı günü bi gelse görsem kızımı artık..

kuzum ağlama elbet bulursun güvenilecek bi doktor yaa. baksana ben ilçedeyim doktor için bi saat uzaklığa gidiyorum sancım gelince naapcam bilmiyom:19:

canım hastanemi değiştirmek istemiyorum..burada sadece gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var...oyyy kafam karmakarışık...

canım inşallah dediğin gibidir ben kilo verdiğim için memnunum ama aklım bebeğimde o vermesin yeterki çok yiyorum aslında sürekli faydalı şeyler yiyorum ama sanırım çok su tüketiyorum belki ödemi atıyorumdur vücudumdan.ahh şu salı günü bi gelse görsem kızımı artık..

Canım yemek yiyormuşsun o zaman hic takma bence.

bende geçen ay suyu fazla tükettim canım çünkü idrarda lökosit çıkmıştı..suya düşmüştüm resmen...

öyle kuzum yaaa, artık hayırlısıyla zaman geçseydi de kavuşsaydık bebişlerimize.. 0 zamanda yorgunluk uykusuzluk olcak illaki ama en azından eğilip doğrulmak oturup kalmak sorunumuz olmıcak. adım atamadıkca hantallaşıyo insan.. ben yürüyüşte yapamıyorum inşallah sıkıntı olmaz doğumda felan..
elifnilin en son 34. haftaya girdiğini ve kasılmayla beraber sancılandığını okumuştum. Hastaneye mi gitti yoksa buraya mı gelmiyo :53:

hemde nasıl serabımmm, resmen kendimden geçmişim uyurken, hiçbişe hatırlamıyorum, narkoz gibi :9:

bende hiç yürüyüş yapmıyorum inşallah normal dogum yapabilirim bakalım

elifnil ewet sancısı vardı igne olmuştu ciger geliiştirici girmedi ondan sonra buraya hiç yada ben görmedim

Canım yemek yiyerek mı zayıflıyorsun yoksa iştahın yok mu? Eğer yemiyorsan yemeni tavsiye ederim zorla da olsa çünkü yavrun senin yediklerinden besleniyor.

yok canım çok yiyorum benim anlamadığımda o dün mesela 1 litre süt içmişim sürekli yiyesim var şuan yazarken bile yiyorum o derece :) ama anlamadım neden böyle oldu

doktorum çalışmıyor artık canım...doktor arayışındayım...
serabım bu zamana kadar gelipte sonra dr değiştirmek elbetteki zor olucak ama kendini üzme bunda da bir hayır vardır mutlaka.. Gittiğin hastane de başka dr yok mu içinin rahat edebileceği ? Ben bile demiştim kendi doktorum olmasada mecburen nöbetçi olana gidicem diye. Doktorum bayramın son gününe kadar nöbetçi ama neyin ne olacağının %100 garantisi yok malesef..

günaydın canım.. Ben nette okumuştum son aylarda kilo alırsın felan diyolardı banada ama bende de öyle belirgin bi kilo artışı olmadı. Bir doktorun açıklamasıda kişiden kişiye değiştiğiydi.. Almak diye bi kaide yok, aynı kiloda kalınabilir hatta 1 2 kiloya kadar verilmesi normal sayılır diyodu.. Çünkü son aylarda ne kadar yeme isteği olsada farketmeden yarattığımız doğum stresi bile kilo verdirebiliyomuş. Umarım öyle bişeydir sendekide..

kuzum ağlama elbet bulursun güvenilecek bi doktor yaa. baksana ben ilçedeyim doktor için bi saat uzaklığa gidiyorum sancım gelince naapcam bilmiyom:19:
bende aynen, en az 1 saat uzağım hastaneye :25::25::25: ya suyum birden gelirse ya kanama olursa diye kendimi yiyorum bazen sırf bu uzaklık yüzünden.. Ama Allah büyüktür kolaylığınıda verir inşallah..

Back
X