2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mesele alt taraf olunca doktor bayan bile olsa insan sıkılıyo kuzu.. ben 5. ayımda ank.da mecburen gittiğim bayan doktoru öldürecek kadar olmuştum.. kendi doktorumda nasıl uzanıyosam orda da aynı davrandım, kadın bi başladı asistana bağırmaya :53: pantolon giyenler en az dizlerine kadar indirmek zorundaymış, pantolonun düğmesi koluna gelipte rahatsızlık vermicekmiş felan, yeminle neye uğradığımı şaşırdım. Alttan felan bakacak olsa demekkiiii........ Bi de bana sen şu yanlardan tut ben bakarken rahat olmalıyım demesin mi :47: tam bi kabus.. eşime demiştim Allah bizi böylelerin eline düşürmesin, çocuk bile doğumda geri kaçar diye.. töbe yarabbi ya..
al işte sen ne kadar sakin olursan ol insanın sinirini hplatıyorlar...bilmiyorlar ki karşıısndaki de insan ve utana sıkıla çıkıyoruz zaten o çatala...evet pantalonda çok zor oluyo..benim dr tümden çıkarttırıyordu pantalonu...

Selamlar:46:En güzel haftasonları diliyorum herkese:16:Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla:27:
slm canım hoşgeldin maşallahın var valla ben totomu kaldıramıyorum
aynen bende kuzum.. bana 1 ay daha durmalısın dedi dr. inşallah bebişim erken gelmez..

inşallah canım

amin canım hiç durmasın ama beni minnakın tekmeleri artık eskisi gibi sert değil..yeri daraldı herhalde..canım istemiyo ama yapmak zorundayım kuzu..yarın kociş evde değil çalışıyo...

gögüs dedin de..benim dün göğsümden açık kahverengi akıntı gelmiş..çok korktum.ya başına gelen var mı böyle bişi...

korkacağına sevin bence :) kolostrum olabilir o yenidoğanın ilk sütü.. şimdiden geliyorsa bebeğin doğunca sütün hemen gelecek demektir...

Son düzenleme:
olmaz canım bende yapmıorum hep evdeyim zaten annemin yanına gidince başlıcam yapmaya orası burdan daha müsait

inşallah canım hemen ayaga kalkmak istiyorum bu hamilelik beni çok pasifleştirdi oglum gelsede hayatımıza bi yogunluk girse
Valla canım gelince öyle bir degisiklik olacak ki hayatınızda. Hele bir de 6 sene çocuksuz bir evlilikten sonra. Sizin de öyle.
inşallah canım yoktur birşey...
İnsallah.
Selamlar:46:En güzel haftasonları diliyorum herkese:16:Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla:27:
Sana da iyi hafta sonları canım.
Son iki haftadır misafirler bebek hazırlıkları derken belli bir tempoya alıştım canım,evde çok sıkılmaya başladım..İnş. bir ay sonra falan bu sıkıntılı günler de bitecek:16:

Canım çok yorma kendini. Bende 3 hafta deli gibiydim. Full tempo. Simdi cocuk iyice aşağı inmiş. Tempoyu düşürmek zorunda kaldım. En azından 37yi görelim dedi Dr. Yoksa gelebilir. Seninki inmiş mı aşağı tada aşağı donmuş mu?
Bende gerçi yavaş yavaş ütü yapmalıyım. Ama arada çıkacağım eşimle bir kac ısımız var.

Valla canım gelince öyle bir degisiklik olacak ki hayatınızda. Hele bir de 6 sene çocuksuz bir evlilikten sonra. Sizin de öyle.

İnsallah.

Sana da iyi hafta sonları canım.

Canım çok yorma kendini. Bende 3 hafta deli gibiydim. Full tempo. Simdi cocuk iyice aşağı inmiş. Tempoyu düşürmek zorunda kaldım. En azından 37yi görelim dedi Dr. Yoksa gelebilir. Seninki inmiş mı aşağı tada aşağı donmuş mu?
Bende gerçi yavaş yavaş ütü yapmalıyım. Ama arada çıkacağım eşimle bir kac ısımız var.

oglum gelsin sag salim degişsin hayatımız razıyız biz çok bekledik çok özledik rabbim mutlu huzurlu saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

mrb kızlar bende giremedim bugün hala hastayım ben yatıomm kemiklerim ağrıyoo :) ama bebişimiz için değer doğuran olacakmı acaba bu haftasonu

ve bugun butun eksıkler bıter kızlarr yarında çantaları hazrlaayıp fermuarlarını cekıcm :16::16::16:
bugun kızımın babanesı halısını alıverdı sabah berber kahvaltıya gıttık halıyı aldıgımız yerde oyun halısı vardı onuda beegendı alıverdı
ee alsııınnnn torunu dımı ama hiçç sesımı cıkarmadım halbukı oyun halsıı şimdı gereklı bişi değilldi:1:
bende peddır ıvır zzıvır çantama koyulcakları aldım
avızesı çarşamba gelıcek
perdesi onumuzdekı hafta dıkılır dedıler
dün akşam işbirden yatak almıştık besıgıne o geldı
park yatakla uyku setnı annanesı geldıgı zaman alınacak
sonrada elif hanımı beklıcz inş. sağsalım:16::16:

ve bugun butun eksıkler bıter kızlarr yarında çantaları hazrlaayıp fermuarlarını cekıcm :16::16::16:
bugun kızımın babanesı halısını alıverdı sabah berber kahvaltıya gıttık halıyı aldıgımız yerde oyun halısı vardı onuda beegendı alıverdı
ee alsııınnnn torunu dımı ama hiçç sesımı cıkarmadım halbukı oyun halsıı şimdı gereklı bişi değilldi:1:
avızesı çarşamba gelıcek

rabbim kullanmayı nasip etsin çok şanslı kızın..bizim babaanne biişey almaya niyetim yok hiç bişey bekleme dedi.insan sölemez bari dimi:1:

rabbim kullanmayı nasip etsin çok şanslı kızın..bizim babaanne biişey almaya niyetim yok hiç bişey bekleme dedi.insan sölemez bari dimi:1:

bızımkı ogrendı bebegı almaya baaşladıı canım beyaz aldı cınsıyetı bellı değil diye magazdakı kadın demıstıkı ılk torun herhalde yookk dedı 3 tane daha var hemde ıkızler var bıktrmıştır onu ama benım eşime çok duskundur yuzden oyuzden kıskanır ya benı ve hep kalıtelı şeyler aldıı sonra ben kızdım ona gorusmedım sonra ardı benı falan fıstıkkk bu ara arada gorusuyoruzzz ve bu gorusmeden kızımız şanslı cıkıyorr kız ben evlenırken bır mendıl vermedı bana ama toruna kıyıyo parayı oyuzden sesımı cıkarmıyorum alma o gereksız demıyorumm benım acımı kızımda ckartıyorum yanı

kızs bugun casual travel sisteme baktık 750 dedı peynır ekmek gıbı satıyoz dedı kız
bende hıttı gıdıyora baktım şuan 599
sen naptın aldın mı

avızesı çarşamba gelıcek

Hayirli olsun sezinimm rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin :16: kizz böyle kv bulmusken aldir aldir :1: gerek yok fln deme

oglum gelsin sag salim degişsin hayatımız razıyız biz çok bekledik çok özledik rabbim mutlu huzurlu saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım. Saglikli sihhatli hayırlı olsunlar insallah.
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım
Merhaba canım. İyiz cok sukur. Sen nasılsın?
bugün baya sessiz kaldı topik herkes dışarlarda galiba

Dünde öyle sayılırdi. Herkes ya gezmede vs yada doğuruyor :)
Gerçi çalışamaz raporu alanlar da girmiyor evden artık cok fazla.

Hayirli olsun sezinimm rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin :16: kizz böyle kv bulmusken aldir aldir :1: gerek yok fln deme

onceden ne derdım bılıyomusun canım ıstemıyorum evıme sokmam almasın hiç bişey derdımm ana safmışım gercekten safmışımmm evlılıgımde 3. yılım bıttı anca ögrendım 90 mılyona bı elbıse almış 90 gun gıymıcek belkı çok guzelmiş dedım eskıden olsa ne gerek var anne verelım bunu 90 lıralık bır suru sey alırız o magazadan derdım aaa dıyorum çok guzelmışşş gıyer epey yokk mınıcık elbıse bebekler cabuk buyur evlenırken benı aradı benım ne yapmam lazım dedı dedımkı anne damadın annesı nevresım takımı alır battanıye alır ne bıleyım yorgan alırr hmmm dedı ben kayınvalıdeme sorayım dedı sorcan madem bana nıye soruyon kız evlendık beklıyom ben bu getrcek dıyeee bişeyler yoooook:50::50:
ama evlenırken kendı evnının mutfak eşyalarını yenıledı kendıne altın set aldı kıyafetıne takacak takısı yokmuş naparsın bu kadını

mrb kızlar bende giremedim bugün hala hastayım ben yatıomm kemiklerim ağrıyoo :) ama bebişimiz için değer doğuran olacakmı acaba bu haftasonu
Gecmis olsun.
avızesı çarşamba gelıcek
Oh iyi olmus. Alsın tabii hiiiic ses çıkarma ;)
kızs bugun casual travel sisteme baktık 750 dedı peynır ekmek gıbı satıyoz dedı kız
bende hıttı gıdıyora baktım şuan 599
sen naptın aldın mı

Canım aldık arabamızı Perşembe gunu :) casual cadillac travel sistem. Sizin ora kazik kiz :)
Biz Aziz bebe'den aldık nakit 520ye aldık. Taksit olsa artiyordu.
Anneannesi aldı cadillac'ini.
Hatta annem diyor bak şimdiden cadillac arabası oldu :)
Paketli getirdik eve daha kurmadık arabasını çünkü vakit var diye. Zaten hastaneye ana kucağını götüreceğimiz icin.

Back
X