2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hayırlısı olsun canım.
Benim aslında tup bebek oldugu icin genelde sezeryan olur diye düşünüyordum. Ama Dr'umla konuşmuştuk illa tup diye sezeryan olmak gerekmez demişti. Bizimki de dönünce ne istiyorsun deyince, normale cesaretim var dedim :)
Bende 15 kilo aldım ama yuruyus yapmayı düşünüyorum son haftalarda. Gerci illa fit olmak gerekmez bence. Sanki her normal doguran fit mi :) Hayırlısı olsun insallah.

Doğru söylüyorsun, öyle bir zorunluluk yok. Tamamen sana ve doktoruna bağlı bir şey. Seni cesaretin için kutluyorum, kesinlikle doğru yoldasın, Allah yardımcın olsun canım.:16:

Günaydın kızlar...
Anlaşılan hepimiz kötü bi güne uyandık..
Şikayetler hiç azalmıyo hiçççç...
Üstüne bir de pazar sendromu yaşıyorum, güya eşimle vakit geçirebilceğimi düşünüyodum, ne kadar komik dimi... Yine olmadı.. Bundan sonra olmasında önemli değil, beklemicem artık..!
Artık hayırlısıyla bi an önce geçsin vakitte bebişlerimize kavuşalım sağ salim inşallah..
Bütün ağrı sancı huzursuzluk yetmez gibi, herşeye sinir oldum iyice.. Rahatlamak istedikçe üstüne ekleniyoda ekleniyo..
Rabbim hepimize sabır versin..
Günaydın canım. Uzme kendini. Belki Esin de yakacak ısını aradan çıkarayım demiştir bebek gelene kadar. Sende haklisin tabii ama olsun kendini üzmeye değmez.
Günaydın cici annişler...bizde alış verişe çıkacağız inşallah şimdi oğluşumla...
Günaydın canım. Yorma kendini. Arada yemek, cat vs molası ver ;) Teyzenle konuştun mu?
gunaydınn kızlar hepınıze hayırlı saglık mutlu huzurlu bır pazar gunu dılıyorum:16::16:bende gece uyuyamadım gobegımın etlerı agrıyor resmen oglum sol taraftaydı saga gectı seklınde bı degısklı oldu ama cozemedım nefes almaktada zorlanıyorum tam gogsumun altıında oglum otururken bıle baskı yapıyormusum onu rahatsız edıyormsum gıbı gelıyor:53::53:

Günaydın canım. Merak etme onlar baskı hissetti mı yer değiştirirler bence. Sonuçta sen iki büklüm durmuyorumdur. Normal duruşun.

Günaydın herkese, herkes şikayetlerle uyanmış bugun.

Rica ederim canım. Sayfaya girersen bayiilerimizde tel de var ama pc den girmelisin. Cepten gözükmüyor.
İsterseniz arayıp fiyat da sorabilirsiniz. Yakınsa gitmekte fayda var. Belki pazarlık yapiyorlardir.
Gerçi Trabzon'da anladığım kadarıyla Nuh deyip peygamber demiyorlar.

ah canım sorma karadeniz inadı var hepsinde amannn duymasın karadenızlı anneler beni:1::1:
çarşıda bı yer uzak ya çarşıya gıdınce bakıcam yada bi aracanım eşim bakıcak gun içinde yogunluktan cıkamıyo o bakalım halldıcez artık bu arada eşim bişey alıcaz sor bakalım arkadaşlarına ne diyolar dıyorr :1::1: oda alışştı foruma:9::9::9::9:

merhaba, Uras çok güzel bir isim.. İnsanlar isminin özelliklerini taşırlarmış ya o açıdan da gerçekten anlamlı olmuş...,
Biz daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez adını Tuna koyduk ,ki erkek olacağını hissediyorduk. biz hiç görmedik ama eşimin de benim de atalarımız balkan göçmeni. Hatta eşimin dedisi Tuna boyunda yaşarmış. Hem bu sebeple köklerimizi anımsattığından, hem öztürkçe olduğu için hem de bol bereketli anlamına geldiği için tercih ettik.

Merhaba Tuna da çok güzel bir isimmiş inşallah bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.bende eşime tuna demiştim bi kaç ay önce ama eşim istemedi. şimdilik uras diyoruz ama biz çok değiştirdik.sanırım artık değişmez:)))

Günaydın canım. Uzme kendini. Belki Esin de yakacak ısını aradan çıkarayım demiştir bebek gelene kadar. Sende haklisin tabii ama olsun kendini üzmeye değmez.

Günaydın canım. Yorma kendini. Arada yemek, cat vs molası ver ;) Teyzenle konuştun mu?

Günaydın canım. Merak etme onlar baskı hissetti mı yer değiştirirler bence. Sonuçta sen iki büklüm durmuyorumdur. Normal duruşun.

dogru soyluyorsun canım ama ıyıce buyuduler ya baya bellı edıyorlar kendılerını sabah bı uyandım gobegımın ortasında yumruk gıbı bı sıslık var totosu fırlamıs ordan sıpanın:52::52:

dogru soyluyorsun canım ama ıyıce buyuduler ya baya bellı edıyorlar kendılerını sabah bı uyandım gobegımın ortasında yumruk gıbı bı sıslık var totosu fırlamıs ordan sıpanın:52::52:

benımde kuzu kafa asagıda saağda sırtı solda ayakları vardı bu hafta gıttık sola geçmiş solda sırtı çok az kaldı artıkk ınan korku heyecan hrşey bırbırıne gırmiş durumda

kızlar artık rahatsız olmaya basladık ben uzun süre oturamıorum bile geceleri zaten uyuyamıorum ,eşim işe gitti öğleden sorada anlayışsız kaynanama gidicez ...yarın doktora gidicem bakalım neler diecekk...

Yok canım çalışmıyo.. Şimdi dağa gitti kuzeniyle, burası ufak bi yer kışları yakacak felan getirilir. hem onu halledicek hemde yemek felan yicekler. Kuzenine söz vermiş şimdi onu tutuyo, zamanı ya şimdi !!! Gitmesi gelmesi epey vakit alır yani bir günlük iznimiz yok olup gider.. Cuma günü kontrole gittiğimizde de kayınpeder beklemeyi sevmez diye 10 dk bile dolaşamadık.. Hergün dört duvar arasında oturuyorum sadece, canımı iyice yaktı bu sefer :14::14::14: Hayırlısıyla vaktinde gelsinler büşüm, benim 1 ay daha durmamı söledi doktor, bu stresler yüzünden korkuyorum.. Rabbim korusun inşallah..

canım çok iyi anlıyorum seni son 2 pazarım aynen senin gibi geçti eşimin hep dışarıda başka işleri oldu çok üzüldüm çünkü sayılı pazarlarımız kaldı bütün işleri halletmek istiyoruz kafamız bir an önce rahatlasın diye ama planlar bozulunca bütün moralde altüst oluyor sıkma canını...bu arada herkese günaydın :) ben rüyamda bebeğimi gördüm çok güzel tombiş beyaz bir bebekti o kadar güzel bi duyguydu onu kucağıma almak gerçek gibiydi emzirmeye çalıştım hep ama sütüm hiç gelmedi :(

kızlar artık rahatsız olmaya basladık ben uzun süre oturamıorum bile geceleri zaten uyuyamıorum ,eşim işe gitti öğleden sorada anlayışsız kaynanama gidicez ...yarın doktora gidicem bakalım neler diecekk...

kaynana yorumuna bayıldım:1::1::1::1::1:

ben gıdeyım :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:kızlar makınede camaşır bıttı asılacak bırde kek yapıcam sızlere ıyı sohbetler:3::3::3::3::3:

iyiyim canım benım bugun gunum var bızde gunde gıdenler bişiler yapıyo ev sahıbı cay yapıyo sadece de kek yapıcam ama üşeniyorum yaaww hava da soguk battanıyeyı cekıp yatasım var:9:

ben gıdeyım :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:kızlar makınede camaşır bıttı asılacak bırde kek yapıcam sızlere ıyı sohbetler:3::3::3::3::3:

Kolay gelsin sana kuzummm :16: dikkat et kendinede elifcigede :3::3::3:

ah canım sorma karadeniz inadı var hepsinde amannn duymasın karadenızlı anneler beni:1::1:
çarşıda bı yer uzak ya çarşıya gıdınce bakıcam yada bi aracanım eşim bakıcak gun içinde yogunluktan cıkamıyo o bakalım halldıcez artık bu arada eşim bişey alıcaz sor bakalım arkadaşlarına ne diyolar dıyorr :1::1: oda alışştı foruma:9::9::9::9:
Supermis eşinin sor bakalım foruma demesi :) alıştı o da demek. Bende hep anlatıyorum 3 doğurdu, biri söyle yaptı, digeri rahatsız vs diye. Bizimki de alıştı iyice :)
Bizimki de bazen poposunu sag tarafıma bit dayiyor. Kocaman bir çıkıntı oluyor :)
herkese günaydın....
Günaydın :)
canım çok iyi anlıyorum seni son 2 pazarım aynen senin gibi geçti eşimin hep dışarıda başka işleri oldu çok üzüldüm çünkü sayılı pazarlarımız kaldı bütün işleri halletmek istiyoruz kafamız bir an önce rahatlasın diye ama planlar bozulunca bütün moralde altüst oluyor sıkma canını...bu arada herkese günaydın :) ben rüyamda bebeğimi gördüm çok güzel tombiş beyaz bir bebekti o kadar güzel bi duyguydu onu kucağıma almak gerçek gibiydi emzirmeye çalıştım hep ama sütüm hiç gelmedi :(
Hayır olsun canım, bebekleri ruyada görmek cok mutlu ediyor bizi.
Sut gelecek ki diye endişe ediyorsun demek, ki rüyana girdi. Hic düşünme canım gelir Allah'ın izniyle.

Hadi bakalım kolay gelsin. Yorma kendini cok. Misafirler gelince de öyle fazla koşturma.

Supermis eşinin sor bakalım foruma demesi :) alıştı o da demek. Bende hep anlatıyorum 3 doğurdu, biri söyle yaptı, digeri rahatsız vs diye. Bizimki de alıştı iyice :)

Bizimki de bazen poposunu sag tarafıma bit dayiyor. Kocaman bir çıkıntı oluyor :)

Günaydın :)

Hayır olsun canım, bebekleri ruyada görmek cok mutlu ediyor bizi.
Sut gelecek ki diye endişe ediyorsun demek, ki rüyana girdi. Hic düşünme canım gelir Allah'ın izniyle.

Hadi bakalım kolay gelsin. Yorma kendini cok. Misafirler gelince de öyle fazla koşturma.

aynen canım o endişe hep var ya sütüm gelmezse ya bebek ememezse artık rüyalarıma giriyo :(

slm canlar bugün nasılız biz hala yataktayız hastayım morAlim bozuk . şmdiden süt kesilmesi olurmu benim çok akıodu şimdi hiç gelmio sıksamda

Back
X