2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar merhaba uzun zmandır giremiyordum eşimden rica ettim bilgisayarı yanıma taşıdı..her an doğm olabilir kızlar su patlamadan veya leke gelmeden doğumu başlatmam dedi doktor maksadım 35.haftayı tamamlamak şuan 33+6 yım. adet sancılarım ve kasılmalarım uyutmuyor beni. doktorum doğum sancısı olduğunu ve heran doğumun başlayabileceğini söyledi şuan bile ağrıdan ölüyorm :43:

Tatlım gecmıs olsun ınsallah saglıcakla bebişini kucagına alırsın (cümlemiz ) kılosunu hıc sorun yapma hem ult ıle bırebır aynı olmayadabılıyor fazlada olabılır sancılar ıcın nefes teknıklerını falan bır denesen belkı az da olsa hafıfler.

kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum :52::52::52::52:
Eki Görüntüle 797302 Eki Görüntüle 797303
ama bıblonuz çok guzellll:16::16::16::16:

Benım fıstık sanırım 17 ekımı beklemezmıs kızlar bıraz önden gıttıgınden dolayı eşi artık yaşlanmaya baslamıs bıle 32.haftadan sonra baslıyormus plasentanın deforme olması.

:18::18:ben o hareketlerı bebegın hareketlerı sanıyordum totosu yukarda sag taraftan sol taraftan ıttırıyor sankı ve tas gıbı oluyor karnım ama cok fazla agrı acı olmuyor bunlar kasılmamı:18::18:

telaş etme kuzu bnde de olluyo ama cuma gunu hiiiçç sancı cıkmadı kontrolun nzaman seın nst ye gırersın bu gıtmende artık

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım..en son 3 bebiş doğmuştu başka doğan aceleci bebek yok dimi

Slm kızlar.. Benim de takvim Ekim i gösteriyor ama erken doğum riskim var. Doktorlar erken doğacak diyor, her an doğabilir diye bekliyoruz. Kasılmalarım var ve bazen periyodik oluyor. Bir kaç arkadaş bebek hareketini tarif etmiş poposunu sağa sola dayıyor falan diye eğer karnınız taş gibi oluyosa bu bebeğin hareketi değil kasılmaymış..Bu haftalarda herşey önemli dikkat edin...

aaa bendede sık sık oluyo semsert oluyo karnım bazen bebek baya yanda oluyor hissediyorum bugünde babası dinlemek için kulağını koydu yedi tekmeyi kulağına :1:benim oğlan pek kıskanç olacak

nerelrdesın sn kız yok daha doguran aman olmasında
buralardayım canım eşim yıllık izne ayrıldı hep evde giremiorum ki nete hep benim kociş netin başında:31: şimdi dışarda da fırsat bu fırsat hemen gireyim dedim..aynen dha doğmasınlar erken küvezde kalmasınlar yavrucaklar
Selam canım hosgeldın bıldııgım kadarıyla yok =)

hoşbulduk iyi canım daha doğmasın bebişler senin de yorumunu okudum plesenta yaşlanması ne oluyor ki

buralardayım canım eşim yıllık izne ayrıldı hep evde giremiorum ki nete hep benim kociş netin başında:31: şimdi dışarda da fırsat bu fırsat hemen gireyim dedim..aynen dha doğmasınlar erken küvezde kalmasınlar yavrucaklar

hoşbulduk iyi canım daha doğmasın bebişler senin de yorumunu okudum plesenta yaşlanması ne oluyor ki

Burdan okuyabılırsın canım detaylı http://www........................./2012/01/plasenta-kalsifikasyonu-bebegin-esinin.html

Kızla bebişlerin bezını ne marka aldınız bende alayım dıyorum yaklastı nasılsa prima dusunuyorum ama sızdırıyor falan yazan cok olmus ???

kızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..
canım doktorunu mutlaka bilgilendir bence sağlık bu ihmale gelmez
Allah razı olsun kızlar Rabbim yardım etsin hepimize ciğerleri gelişmiştir umarım iğneyi de yanlış yaptı salak hemşire ama bişey olmaz dediler umarım sorun yaşamam..sanki bir kabustayım ve uyanmayı bekliyorum :50:

elifçiğim senin için dua edicem umarım bebiş içerde durur belli olmaz böyle böyle 38'i bile tamamlarsın belli mi olur erken de gelse sağlıklı olsun inşallah allah yardımcın olsun

Kızla bebişlerin bezını ne marka aldınız bende alayım dıyorum yaklastı nasılsa prima dusunuyorum ama sızdırıyor falan yazan cok olmus ???

ben haggies ya da molfix düşünüyorum geçen arkadaşım da haggies kullanıyordu ama çok kokuyordu bez resmen petrol atığı pilastik gibi bir kokusu vardı o yüzden ondan biraz soğur gibi oldum primayı da pek beğenen yok çevremde ama o da yılların markası yani bilemiyorum

ben haggies ya da molfix düşünüyorum geçen arkadaşım da haggies kullanıyordu ama çok kokuyordu bez resmen petrol atığı pilastik gibi bir kokusu vardı o yüzden ondan biraz soğur gibi oldum primayı da pek beğenen yok çevremde ama o da yılların markası yani bilemiyorum

Anladım canım az daha arastırayım ben de kararsız kaldım

slm kızlar kımseler yok mu bugün eşimle kızmla gezdk yemeye gıttk cok guzeldı ama kalcalarm bacaklrm cok agrıyo göbişte düştü rahıme baskı yapıyo hıssedyrm yer hazırlıyo kendıne sızlerde ne var ne yok genede beklesın gununu oglusum gununde dogsunnn

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım..en son 3 bebiş doğmuştu başka doğan aceleci bebek yok dimi
Merhaba canım.
slm kızlar kımseler yok mu bugün eşimle kızmla gezdk yemeye gıttk cok guzeldı ama kalcalarm bacaklrm cok agrıyo göbişte düştü rahıme baskı yapıyo hıssedyrm yer hazırlıyo kendıne sızlerde ne var ne yok genede beklesın gununu oglusum gununde dogsunnn

Ne iyi olmus ailecek gezmişsiniz. Artık çabuk yoruluyoruz dediğin gibi. Eve gelince dinleneceğiz mecburen.

premium caremı yoksa aktıf bebekmı canım hangısınden alsam bılemedım bırde 0 yazandanmı aldın 1 mi ?
Ben de prima premium care beyaz paketten bir paket yeni doğan aldım. Çok fazla alıp stok yapmadım bakalım pişik filan yapmazsa memnun kalırsak devam edicem kullanmaya. :emir_bebek:

Back
X