premium caremı yoksa aktıf bebekmı canım hangısınden alsam bılemedım bırde 0 yazandanmı aldın 1 mi ?
pampers yenıdoğan yazıyo canım 1 numara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
premium caremı yoksa aktıf bebekmı canım hangısınden alsam bılemedım bırde 0 yazandanmı aldın 1 mi ?
o durum varsa bilemem canım ama epidural olursa acı çekmezsin o da sezeryan gibi acısız oluyor ve daha çabuk iyileşiyorsun yine de sen bilirsin tabiki özellerde senin isteğine göre oluyor sağlık koşulların el verdiği müddetçe sezeryan istediğini söylersen sana na göre bir zman belirler doktorun
O da iş görür bence de..Ben de almam sanırım,dediğin gibi resmen bebek piyasası almış başını gitmiş,belli markalar bizlerin üzerinden çok para kazanıyor hem de fazlasıyla..Ama gereklileri almak zorundayız..Az önce internetten emzik almasam da çok beğendiğim oyuncaklı emzik tutacağı ,küçük ahşap askı,çocukların sevdiği 365 yaratıcı oyun ve arabada prenses var yazısını aldımben almadım destek yastığı ama anem küçük haifif bir yastık yapmış hem yeni doğduğunda kullanırsın diye baya ince ve hafif bir şey o da iş görür bence destek yastığı diye satılınlar hiç özelliği olmadığı halde çok pahalı yani o fiyat etmez içinde alt tarafı elyaf var resmen bizi sömürüyorlar gibime geliyor...ben de senin gibi ünibaby pamuklu ıslak mendil alıcam su ve pamuktan oluştuğu için bana daha sağlıklı geldi
hastane cantası hazırlayacam neler koymam lazım bana yarıdm edın lutfen
bence o kadar yastığa gerek yok bunların çoğu annelik heyecanı yaşayan bizlerin duygularını istismar edip çıkar sağlamak amaçlı yani ben öyle düşünüyorumBende tam anlayamadım. Bir sürü yastık çeşidi var. Yan yatış yastigi, reflu yastigi, boğulma önleyici yastık, emzirme yastigi. Bunların hepsi gerekli mı?
sen belirt canım rahatsızlığını talebini doktorun ona göre sana en uygun olanı söyleyecektir şeker de aşırı derece de yüksek olmazsa normal doğuma engel değilbakalım bu hafta soylıcem sezeryan ıstegımı ne dıycekkk olmazsa onceden boyle bır rahatsızlık gecırdıgımı solerım oda kararını versınnn ınsalahhh sezeryan olurum ustune bıde sekerım cıkmıstı benımm ozamanda mazallah sezryan olursun felan demıstıı adam normal doguma egılımlı galıbaaaa
slm kızlar nasılsınızzzz. biz çok iyiyiz son eksiklerimizi tamamlıyoruz artık. oğluşumun küvetini aldık bugun. bebe yağıyla pişik kremı kaldı onlarıda eczaneden alıcam sepamed. bezini molfix yenidoğan aldım ben sizler ne aldınız
bence o kadar yastığa gerek yok bunların çoğu annelik heyecanı yaşayan bizlerin duygularını istismar edip çıkar sağlamak amaçlı yani ben öyle düşünüyorum
sen belirt canım rahatsızlığını talebini doktorun ona göre sana en uygun olanı söyleyecektir şeker de aşırı derece de yüksek olmazsa normal doğuma engel değil
güle güle kullanın eksikler de tamamlnmış bir tek bebişi beklemek kaldı
O da iş görür bence de..Ben de almam sanırım,dediğin gibi resmen bebek piyasası almış başını gitmiş,belli markalar bizlerin üzerinden çok para kazanıyor hem de fazlasıyla..Ama gereklileri almak zorundayız..Az önce internetten emzik almasam da çok beğendiğim oyuncaklı emzik tutacağı ,küçük ahşap askı,çocukların sevdiği 365 yaratıcı oyun ve arabada prenses var yazısını aldımNinni ve klasik müzik cd si de alacaktım ama eşim internettehn indirdi
![]()
bende yeni katıldım araniza oğlum olcak inş ekımın sonu kasımın bası gıbııı
dikkat et canım şekerine bebğin sağlığı için önemliyok sekerım cok yuksektı 200 gecıktıı ama 121 lere dusurdum allaha sukurr dıyetısyene gıdıyorumm hatta sekerın yuksek cıktıgı hafta bebegım 1 hafta onden gıdıyoduuu ama gecen ay haftasıyla uyumlu cıktı gayet ıyı suan bakalım bu hafta ne dıycekk
bende yeni katıldım araniza oğlum olcak inş ekımın sonu kasımın bası gıbııı
İnternette hem daha çok çeşit oluyor hem de ucuz oluyor..Tüm markaları kampanyalı bir şekilde bir arada bulabiliyorsun..Önceden internet alışverişine güvenmezdim ama hamile olunca ve ağırlaşınca mecbur kaldım gibi bişey,dışarı çıkıp saatlerce gezemiyorum..Tabi herşey de alınmıyor,bazı ihtiyaçlar var ki çıplak gözle görmek gerek..güle güle kullanın caım aldıklarınızı ben de senin gibi öyle cicili şeyleri görünce dayanamıyorum![]()
Benim ic camasirim ve esofmanim acaip islanmis inanamadim..nedeni ne ki??basina gelen varmi?resmen esofmandaki su izi belli oluyor sok oldum
Benim ic camasirim ve esofmanim acaip islanmis inanamadim..nedeni ne ki??basina gelen varmi?resmen esofmandaki su izi belli oluyor sok oldum
begenen arkadaslar hosgeldın demek ıstıyr herhaldeee:)))tanısalım mı adım deniz bı kızım var 5 yasında sımdıde oglumuzu beklıyoruz:))
begenen arkadaslar hosgeldın demek ıstıyr herhaldeee:)))tanısalım mı adım deniz bı kızım var 5 yasında sımdıde oglumuzu beklıyoruz:))