2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın hatunlar,nasılsınız? hepimize iyi bir hafta diliyorum. kendime de diren zulalb,iş yerinde son 3 hafta inşallah diyorum :52:

Günaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyor:( artık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.

kızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
ah canım bu ortalıgı karıştıranlar yokmu ne geçti eline şimdi evinizin huzurunu bozdu. belkide amacı oydu sen sakin ol oyuna gelme sakinleşince güzel güzel konuşun eminim bi orta yol bulacaksınız
günaydın hatunlar,nasılsınız? hepimize iyi bir hafta diliyorum. kendime de diren zulalb,iş yerinde son 3 hafta inşallah diyorum :52:

günaydın canım dayan zulal dayan :))

Günaydınnnn canlarrrr...
Hepimiz için güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorummm.. :21:
Hayırlısıyla ve sağlıcakla bu haftada beklemesi gereken bebişler bekler inşallah... :emir_bebek:
:16:

günaydın canım dayan zulal dayan :))

siz de böyle destekçim olun :) geçen hafta iş yerinde o kadar çok işimiz vardı ki uykularıma girdi bütün bir haftasaonu onunla uğraştım.çok yorulmuştum.yine de bitmedi bi türlü bugn de devam edeceğiz. kendi bilgisayarımın başında oturamadığım için katılamıyorum sizlere.
haftasonu dr a gittik.biizm oğlanda iyiymiş.on gün sonrasona randevu verdi.çatı muayenesi yapar mısınız dedim o da 37den önce yapmaıdgını bir aksilik olursa o zaman yapacağını söyledi.

Günaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyor:( artık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.
günaydın canım dur canım içindeki ses bakma hepimiz artık agırız uykusuzuz
Günaydınnnn canlarrrr...
Hayırlısıyla ve sağlıcakla bu haftada beklemesi gereken bebişler bekler inşallah... :emir_bebek:

günaydın canımmmmm nbr?

kızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
yine bi kaynana klasiği, nedir bunların derdi yaa.. Bizim mutsuzluğumuz kendi oğullarınında mutsuzluğu demektir, buna nasıl oluyoda içleri elverebiliyo anlamış değilim..:19: eşinle sakin bi zamanda konuş canım, kendini fazla kasmamaya çalış bebişimizde üzülmesin..
günaydın cnm, Allah kolaylık versin.. dayan bakalım kuzu az kaldı hayırlısıyla :16:
günaydın cnm, orası hiç belli olmaz :25: Rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.. Rahatsızlıklar hepimizde var ve bebişler erken demeden geliyolar.. Eşimin bi akrabasıda doğum yapmış, benden 1 2 hafta öndeydi.. maşallah çok sağlıklı ikiside..:nazar:

Biz bi kahvaltı edelim, tekrar damlarız kıslar :56:

siz de böyle destekçim olun :) geçen hafta iş yerinde o kadar çok işimiz vardı ki uykularıma girdi bütün bir haftasaonu onunla uğraştım.çok yorulmuştum.yine de bitmedi bi türlü bugn de devam edeceğiz. kendi bilgisayarımın başında oturamadığım için katılamıyorum sizlere.
haftasonu dr a gittik.biizm oğlanda iyiymiş.on gün sonrasona randevu verdi.çatı muayenesi yapar mısınız dedim o da 37den önce yapmaıdgını bir aksilik olursa o zaman yapacağını söyledi.
burda birbirimize destek için varız canım:kkk::kkk:
maşallah oglunada acele etme kız çatı muaynesi için gerekli zamanda yaparlar zaten
kolay gelsin sana
iyi olabilmenin sınırlarını zorluyoruz kuzummm :9: şükür halimize..
siz nasılsınız minişimle ?

aynen valla ogluşum iyi teyzesi büyüyoruz galiba yerimizde daraldı sanırım hareketlerimiz kısıtlandı artık

kız beklesin bebeğin,senden önce ben varım, ki bizden önce de kimleeer var :) ben de biizmkine diyorum ki "oğlum bak iş yerinde son 3 haftamız,sakın doğayım deme.hem alınacaklar daha bitmedi. bu hafta bunlar için çalışıyoruz haftaya şunlar için çalışacağız,bak hastane masrafları var" ben tembihliyorum ama bakalım dinleyecek mi?

burda birbirimize destek için varız canım:kkk::kkk:
maşallah oglunada acele etme kız çatı muaynesi için gerekli zamanda yaparlar zaten
kolay gelsin sana

aynen valla ogluşum iyi teyzesi büyüyoruz galiba yerimizde daraldı sanırım hareketlerimiz kısıtlandı artık
oyyy maşallah kuzumaa :nazar: benimde artık akşamları çok tepiniyo, karnımda depremler oluyo :1: ama karnım daha bi yumuşak bu aralar niyeyse bilemedim..:26:

günaydın arkadaslar nasılsınız uzun bi süredir yoktum.. Tayin , taşınma, yerleşme vs vs. Kız kardeşimin dügünü falan derken ... 32. hftada ayrıldım çünkü hem yeni bi iş yerî , gem oğlumlla bizzat ilgileniyorum , hem çeşme cok sıcak ... Ayaklarım bileklerim felaketti... İlk gebeliğimde 37 e kadar cslıştım ama bunda rahat edecem artık dedim ... 37 yı bekleyen anne arkadaslara az daha direnin diyorum öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın ...

oyyy maşallah kuzumaa :nazar: benimde artık akşamları çok tepiniyo, karnımda depremler oluyo :1: ama karnım daha bi yumuşak bu aralar niyeyse bilemedim..:26:

oy oy maşallah tepinsinler tabi ya razıyız biz benim karnımda hissiz bu ara niye bilemedim. benim karnımda bazen yumuşuo bazen gerilio oluyo galiba öle bilmiorumki

günaydın kıslar....

nasipse yarın 37 hafta raporunu alıp eşyaları topluyorum işten darısı 37 yi bekleyen tüm hamişlerin başına..:16:

erkenci bebeleri burdan ikaz ediyorum az daha rahatınıza bakın yavrum ekmek elden su gölden:52:

kahvaltı yapıyoruz herkese de afiyet olsun:16::54:

günaydın kıslar....

nasipse yarın 37 hafta raporunu alıp eşyaları topluyorum işten darısı 37 yi bekleyen tüm hamişlerin başına..:16:

erkenci bebeleri burdan ikaz ediyorum az daha rahatınıza bakın yavrum ekmek elden su gölden:52:

amiiiin diyorum.san da afiyet olsun

gunaydın canımm esınde hemen nıye doldurasa gelmıs bız karar verdık deseymıs su erkekler analarına hıc bısey soyleyemıyorlar sıkıntı yapma canım stres erken doguma neden bılıyorsun sakınlesınce esınle konusursun duzeltırsınız herseyı ınsallah

gunaydınnn canımm sık dıısnı az kalmıs ıns bebısınde bekler:emir_bebek:

gunaydın canım bende oyle dusunuyorum rahatsızlıklar arttı oglum baya hareketlendı sankı bu hareketlerıne bı anlam veremıyorum:26:

Günaydınnnn canlarrrr...

gunaydınn yagmurcum saoll amınn canım az daha beklesın sıpalarr dımı:emir_bebek:

günaydın arkadaslar nasılsınız uzun bi süredir yoktum.. Tayin , taşınma, yerleşme vs vs. Kız kardeşimin dügünü falan derken ... 32. hftada ayrıldım çünkü hem yeni bi iş yerî , gem oğlumlla bizzat ilgileniyorum , hem çeşme cok sıcak ... Ayaklarım bileklerim felaketti... İlk gebeliğimde 37 e kadar cslıştım ama bunda rahat edecem artık dedim ... 37 yı bekleyen anne arkadaslara az daha direnin diyorum öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın ...

hosgeşdın canımm ıyı yapmıssın ayrılmakla sen baya yorulmussundur bu ısler arasında :6::6:

günaydın kıslar....

günaydın canım sanada afiyet olsun bizde kahvaltı yapıyoruz oglumla

hoşgeldin canım işler bitmiş bebişi beklemek kalmış desene:34:

Arkadaşlar azönce sağlık ocağından geldim ebe miniğimi dinledi çok şükür herşey yolunda.doğumdan dört gün sonra topuk kanı için gel dedi,ancak gelirken muhakkak işitme testinide getir dedi.taburcu olmadan yaptır dedi.bu işitme testi nedir her hastanede yapılıyomu bilen varmı ? kafam karıştı :44:

Back
X