Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım bu ortalıgı karıştıranlar yokmu ne geçti eline şimdi evinizin huzurunu bozdu. belkide amacı oydu sen sakin ol oyuna gelme sakinleşince güzel güzel konuşun eminim bi orta yol bulacaksınızkızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
günaydın hatunlar,nasılsınız? hepimize iyi bir hafta diliyorum. kendime de diren zulalb,iş yerinde son 3 hafta inşallah diyorum![]()
günaydın canım dayan zulal dayan :))
günaydın canım dur canım içindeki ses bakma hepimiz artık agırız uykusuzuzGünaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyorartık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.
Günaydınnnn canlarrrr...
Hepimiz için güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorummm..
Hayırlısıyla ve sağlıcakla bu haftada beklemesi gereken bebişler bekler inşallah...
yine bi kaynana klasiği, nedir bunların derdi yaa.. Bizim mutsuzluğumuz kendi oğullarınında mutsuzluğu demektir, buna nasıl oluyoda içleri elverebiliyo anlamış değilim..kızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
günaydın cnm, Allah kolaylık versin.. dayan bakalım kuzu az kaldı hayırlısıylagünaydın hatunlar,nasılsınız? hepimize iyi bir hafta diliyorum. kendime de diren zulalb,iş yerinde son 3 hafta inşallah diyorum![]()
günaydın cnm, orası hiç belli olmazGünaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyorartık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.
iyi olabilmenin sınırlarını zorluyoruz kuzummmgünaydın canım dur canım içindeki ses bakma hepimiz artık agırız uykusuzuz
günaydın canımmmmm nbr?
burda birbirimize destek için varız canımsiz de böyle destekçim olun :) geçen hafta iş yerinde o kadar çok işimiz vardı ki uykularıma girdi bütün bir haftasaonu onunla uğraştım.çok yorulmuştum.yine de bitmedi bi türlü bugn de devam edeceğiz. kendi bilgisayarımın başında oturamadığım için katılamıyorum sizlere.
haftasonu dr a gittik.biizm oğlanda iyiymiş.on gün sonrasona randevu verdi.çatı muayenesi yapar mısınız dedim o da 37den önce yapmaıdgını bir aksilik olursa o zaman yapacağını söyledi.
iyi olabilmenin sınırlarını zorluyoruz kuzummmşükür halimize..
siz nasılsınız minişimle ?
Günaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyorartık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.
oyyy maşallah kuzumaaburda birbirimize destek için varız canım
maşallah oglunada acele etme kız çatı muaynesi için gerekli zamanda yaparlar zaten
kolay gelsin sana
aynen valla ogluşum iyi teyzesi büyüyoruz galiba yerimizde daraldı sanırım hareketlerimiz kısıtlandı artık
oyyy maşallah kuzumaabenimde artık akşamları çok tepiniyo, karnımda depremler oluyo
ama karnım daha bi yumuşak bu aralar niyeyse bilemedim..:26:
günaydın kıslar....
nasipse yarın 37 hafta raporunu alıp eşyaları topluyorum işten darısı 37 yi bekleyen tüm hamişlerin başına..
erkenci bebeleri burdan ikaz ediyorum az daha rahatınıza bakın yavrum ekmek elden su gölden
kahvaltı yapıyoruz herkese de afiyet olsun![]()
kızlar günydın moralim bozuldu sün fena halde,,bu kaynana yuvamı yıkıcak valla,,dün doldurmuş oğlunu adını koydurucucamukmış ..ki ben 9 ay boyunca ismini belli etmişiz koymuşuz,kendide bilio son dakkda huzursuzluk çıkardı,,haketse tamam dersin inanki haketmio ben hamileliğim boyunca çalıştım herşeyini yaptım ewlenirkende yardımı olmadı,,hamile olduğumu öğrendiğinde istememişti bile çok vijdansızlıklar yaptı bana anlatsam şoke olursunuz...eşime koymicam dedim ismini boşanmaya kadar gitti nerdeyse,,üzgünüm kızlar.
gunaydınnn canımm sık dıısnı az kalmıs ıns bebısınde beklergünaydın hatunlar,nasılsınız? hepimize iyi bir hafta diliyorum. kendime de diren zulalb,iş yerinde son 3 hafta inşallah diyorum![]()
gunaydın canım bende oyle dusunuyorum rahatsızlıklar arttı oglum baya hareketlendı sankı bu hareketlerıne bı anlam veremıyorum:26:Günaydın arkadaşlar. Benimde bu haftam son okulda.35te bırakmayı düşünüyorum. Bu arada icimden bir ses sıradaki benim diyorartık kendimi daha çok rahatsız hissediyorum.
gunaydınn yagmurcum saoll amınn canım az daha beklesın sıpalarr dımıGünaydınnnn canlarrrr...
Hepimiz için güzel, sağlıklı ve huzurlu bir hafta diliyorummm..
Hayırlısıyla ve sağlıcakla bu haftada beklemesi gereken bebişler bekler inşallah...
günaydın arkadaslar nasılsınız uzun bi süredir yoktum.. Tayin , taşınma, yerleşme vs vs. Kız kardeşimin dügünü falan derken ... 32. hftada ayrıldım çünkü hem yeni bi iş yerî , gem oğlumlla bizzat ilgileniyorum , hem çeşme cok sıcak ... Ayaklarım bileklerim felaketti... İlk gebeliğimde 37 e kadar cslıştım ama bunda rahat edecem artık dedim ... 37 yı bekleyen anne arkadaslara az daha direnin diyorum öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın ...
günaydın kıslar....
nasipse yarın 37 hafta raporunu alıp eşyaları topluyorum işten darısı 37 yi bekleyen tüm hamişlerin başına..
erkenci bebeleri burdan ikaz ediyorum az daha rahatınıza bakın yavrum ekmek elden su gölden
kahvaltı yapıyoruz herkese de afiyet olsun![]()
günaydın arkadaslar nasılsınız uzun bi süredir yoktum.. Tayin , taşınma, yerleşme vs vs. Kız kardeşimin dügünü falan derken ... 32. hftada ayrıldım çünkü hem yeni bi iş yerî , gem oğlumlla bizzat ilgileniyorum , hem çeşme cok sıcak ... Ayaklarım bileklerim felaketti... İlk gebeliğimde 37 e kadar cslıştım ama bunda rahat edecem artık dedim ... 37 yı bekleyen anne arkadaslara az daha direnin diyorum öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın ...