2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.

kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaa :1:

hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..

üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..

saol cnm..bakalım inşallah..:16:

Slm kızlar nasılsınız sabah hastaneye gidip 24 saat biriktirdiğim idrardan numune götürdüm sonuç yarın belli olcakmış inşallah iyi çıkar :44:

selam biz iyiyiz teyzesi sana da dua ediyoruz bebişimle. sonuçların iyi çıkacak Allahın izniyle senin için zor bi gün olacak ama bunu çok fazla düşünüpte bebişini strese sokma annesi.benimde öğrencilerimde su çiçeği salgını vardı o zaman beş aylık tı minik kuşum bende bağşıklığım varmı yokmu diye bir gün test sonucu beklemiştim.sonuç olumlu çıkmıştı hep dua etmiştim ama bir taraftanda çok üzmüştüm kendimi.keşke hiç üzülmeseydim diyorum şimdi.ben bebişlerin mucizelerle dolu olduğuna inanıyorum ve özel olarak korunduklarına.gerçektende çok badireler atlattık biz bebişimle ama hepsi geçti.inan bana Allah sana ve bebişine yardım edecek.Artık son haftalarımız her gün giriyorum foruma çoğumuz sıkıntılıyız Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18::43::43:
Gecmis olsun canım. İyi bak kendine dikkat et. Sarin sarmalan ve sıcak seyler iç.

Gunaydın kızlar...
cumartesi gunu kontrolum vardı. bebegim 2500 gr olmus. vajınusmus gecmişim oldugu ıcın doktor normal dogumun benım ıcın zor olacagını soyledı ve sezeryan ıcın gun verdı 7 ekım dedı. ama ben hala kararsızım dogum şekli konusunda normaldende korkuyorum sezeryandan da.2 hafta sonra kontrolum var sezeryana karar verırsem 9 ekımde olmak ıstıycem cunku 9 ekım benım dogum gunum ve en guzel hedıyemı almak ıstıyorum o gun
:16:
Hayırlısı olsun herseyin canım. Vaji gecmis oldugun icin bilemiyorum tabii ama ikisi de korkutuyor insanı tabii. Ama korkmamıza hic gerek yok. Dunyanın kuruluşundan beri insanlar doğurmuş. Bizler artık cok korkuyoruz sanırım. Cok fazla hikaye dinliyoruz herkesten. O da etkiliyor bizleri.
merhaba kızlar artık doğumlar sancılar yavaş yavaş başlamış benimde yarın kontrolüm var bakalım gidecem doktora.tiroid ve şeker dışında çok şükür bir sorun yok.ayın 24 ünde izne ayrılacam artık işe gelesim hiç yok.hafta sonu bebeğin eşyalarını dalinin sıvı deterjan ve yumuşatısıyla yıkadım ütüledim artık hazırlıkları yapsam iyi olacak birde kızlar annem vişne suyu yapacak bende bardak süsleri almıştım onunla ikram edicez misafirlere.eve acil temizlik lazım bir izne ayrılsam. :52::32:

Lohusa şerbeti yerine vişne suyu o da iyi mis. Hastane de mı evde mı ikram edeceksiniz?

hoşgeldin canım bende uykusuzumm

maşallah yavruşa canım hadi bakalım nasıl dogumlar bekliyo bizi merakla beklemedeyim bende
şu çatı muaynesine sokmasın beni doktorum ya korkuyorum sanki dogumu tetiklicekmiş gibi gelio
canım ben 27. haftamda şiddetli öksürük nedeniyle acile gitmiştim doktorda bakalım açılma var mı dedi alttan kontrol etti eğer o yaptığı çatı muayenesi ise hiç acımıyor hiçbirşey anlamıyorsun benim ağrı eşiğim çok düşük ve çok panik bir insanım ama ben bile hiçbirşey anlamadım rahat ol kendini kasma korkulacak birşey değil....
Gunaydın kızlar...
cumartesi gunu kontrolum vardı. bebegim 2500 gr olmus. vajınusmus gecmişim oldugu ıcın doktor normal dogumun benım ıcın zor olacagını soyledı ve sezeryan ıcın gun verdı 7 ekım dedı. ama ben hala kararsızım dogum şekli konusunda normaldende korkuyorum sezeryandan da.2 hafta sonra kontrolum var sezeryana karar verırsem 9 ekımde olmak ıstıycem cunku 9 ekım benım dogum gunum ve en guzel hedıyemı almak ıstıyorum o gun
:16:
maşallahh canım bebeğine ne güzel kocaman olmuş Allah hangisi hayırlı ise o doğumu nasip etsin inşallah..18 eylülde benim doğum günüm ama bebeğim 37. haftası erken olcak diye aynı güne denk gelemiyor :)
Evet canım aynılar.ya bayrama denk geliyorlarya benim doğum gününde 10 ekim dolayısıyla doktor ogün yaparız dedi.benim ilkide sezeryan mecbur buda öyle olacak.
canım kaçıncı haftadanda sezeryan için gün vermiş oldu doktorun??
günaydınnnnnnn teyzelerrrr bizde geldikkkk minnakımlaaaa:16:acıkmış tekmelerle uyandırdı annesını. kahvaltımızı hazırladık geldikkkk.
günaydın canım hoşgeldin...benim kızımda gece uyutmadı beni kıpır kıpırr gündüzleride hep uyuyo :) inşallah doğunca böyle olmaz
Geçmış olsun.arkadaşlar artık kendimize çok dikkat edip hasta olmamamız lazım.yakınlarda bizim kiracı doğum yaptı son ayında grip olmuş bebişde anne karnında enfeksiyon kapmış bir hafta yoğun bakımda kaldı yavrucak.aman allahım yavrularımızı sen koru:16:

son haftalarda grip çok riskli çok dikkat edelim kendimize artık çorapları giyip pikeleri örtme vakti geldi aman dolaptanda su falan içmeyelim kızlar şurda 2-3 haftamız kaldı...

herkesee günaydın umarım herkes çok iyidir...biz kızımla iyiyiz bir kaçgündür varis ağrım çok azaldı çok mutluyum dün baya gezdik dolaştık çok yorulmadım.kanepe aradık odamız için ama bulamadım :( bu gidişle ne kanepe ne halı doğuma yetişmicek napalım artık doğumdan sonraya kalsın :( yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım en son 4 hafta önce gitmiştik o kadar merak ediyorum ki ben bu 4 haftada hiç kilo almamışım inşallah kızım almıştır.doktorumuz doğum için gün vericek yarın inşallah herşey yolundadır 39. haftamda doğururum daha hazır hissetmiyorum hiç kendimi :( bu gün çok içim var kızlar eşim tarladan domates getirmiş derindondurucuya atıcam inş yorulmadan hallederim bizden haberler bu kadar :)

Selam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez:23:, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım:1:bu arada sayılı gün çabuk geçiyo yahu daha dün ay 5 hafta daha çalışçam dedim ama bişi kalmadı son haftaya geldim bile:52:darısı sizin başınıza kızlarr:32: bizde halıları verdik yıkamaya, perde ve tüllerin hepsi yıkanıp ütülenip takıldı pazar günü, bi camlarımızın ciflenmesi kaldı onuda bu cuma yaptırcaz kısmetse sora bebişi beklicez artık:21:

herkesee günaydın umarım herkes çok iyidir...biz kızımla iyiyiz bir kaçgündür varis ağrım çok azaldı çok mutluyum dün baya gezdik dolaştık çok yorulmadım.kanepe aradık odamız için ama bulamadım :( bu gidişle ne kanepe ne halı doğuma yetişmicek napalım artık doğumdan sonraya kalsın :( yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım en son 4 hafta önce gitmiştik o kadar merak ediyorum ki ben bu 4 haftada hiç kilo almamışım inşallah kızım almıştır.doktorumuz doğum için gün vericek yarın inşallah herşey yolundadır 39. haftamda doğururum daha hazır hissetmiyorum hiç kendimi :( bu gün çok içim var kızlar eşim tarladan domates getirmiş derindondurucuya atıcam inş yorulmadan hallederim bizden haberler bu kadar :)
günaydın cnm maşallah size :nazar: bende panik bi insanım ama nedense doğum konusunda acayip bi rahatlık var üzerimde.. Bir de geçenlerde doğum yapan arkadaşlar çok güzel anlatmışlar, o daha da bi rahatlattı diyebilirim. işlerini yavaş yavaş dinlenerek yapmaya çalış cnm, çünkü bu haftalarda insan oturduğu yerde bile yoruluyo, ufacık bir iş bile ekstra yorgunluk katıyo..

Geçmış olsun.arkadaşlar artık kendimize çok dikkat edip hasta olmamamız lazım.yakınlarda bizim kiracı doğum yaptı son ayında grip olmuş bebişde anne karnında enfeksiyon kapmış bir hafta yoğun bakımda kaldı yavrucak.aman allahım yavrularımızı sen koru:16:

hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.

kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaa :1:

hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..

üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..

saolun kızlar walla en cok korktugum hasta olmaktı ınsallah cok ılerlemez yada sadece bugune has bı kırgınlıktır...bu donemde hastalık cok rısklı olabılıyomus gercekten erken doguma rahım ıncelmesıne neden olabılıyomus sızde dıkkat edın kendınıze kızlar

Selam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez:23:, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım:1:bu arada sayılı gün çabuk geçiyo yahu daha dün ay 5 hafta daha çalışçam dedim ama bişi kalmadı son haftaya geldim bile:52:darısı sizin başınıza kızlarr:32: bizde halıları verdik yıkamaya, perde ve tüllerin hepsi yıkanıp ütülenip takıldı pazar günü, bi camlarımızın ciflenmesi kaldı onuda bu cuma yaptırcaz kısmetse sora bebişi beklicez artık:21:
a.s cullum hosgeldinis :emir_bebek: oh ohh kontrol gayet güsel geçmiş gözünaydın cnm.. bende cuma gittim 33 haftanın sonuydu ve bebişim 1980 gr olmuştu. dr 100 gr kadar eksik ama önemseme çok önemli değil dedi, bu senin doğumunu kolaylaştırır dedi.. aslında buradaki gevelik takviminde bu hafta sonunda 2000 gr olması beklenir diyodu, nettede 1900-2100 arası olur diyodu. bunlara göre gayet iyi geliyodu bana ama dr neden öyle dedi anlayamadım :44:bi de çocuk boydan uzadığında biraz kilo eksikgibi görünürmüş. belki bizimkide öyle bi durumdur.. Artık işleride bitirmişsin, bu haftayıda sağ salim atlattın mı bacakları uzat dinlen bi güsel. kramplar bende de var malesef, kitlenip kalıyorum. magnezyuma devam mecburen.. o kramplar bir de sancıyla birleşince ohoo deme keyfime :52::1::1:

saolun kızlar walla en cok korktugum hasta olmaktı ınsallah cok ılerlemez yada sadece bugune has bı kırgınlıktır...bu donemde hastalık cok rısklı olabılıyomus gercekten erken doguma rahım ıncelmesıne neden olabılıyomus sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
eğer halin varsa bi duş al kuzum o da iyi gelir, bende de haftasonu grip belirtileri vardı, duşa girip çıktım, biraz da dikkatli giyindim, enerji verecek şeyler yedim. şimdi iyiyim şükür..

günaydın cnm maşallah size :nazar: bende panik bi insanım ama nedense doğum konusunda acayip bi rahatlık var üzerimde.. Bir de geçenlerde doğum yapan arkadaşlar çok güzel anlatmışlar, o daha da bi rahatlattı diyebilirim. işlerini yavaş yavaş dinlenerek yapmaya çalış cnm, çünkü bu haftalarda insan oturduğu yerde bile yoruluyo, ufacık bir iş bile ekstra yorgunluk katıyo..
eevet canım az bişeyde yapsam yoruluyorum artık dinlene dinlene yaparım işlerimi bugün,doğumdan bende korkmuyorum ama evin daha çok yapılcak işleri var onları yetiştiremeden doğuma gidicem diye çok korkuyorum :)

ne güzel canım herşey yolunda çıkmış bende yarın gidicem darısı başıma inşallah herşey güzel çıkar.magnezyum doğumu mu geciktiriyormuş o zaman ben içmeye başlayım :) 39. haftadan önce doğurmamam lazım :) bizde temizlik işine başlıcaz halıları yıkamaya vericem ne zaman vereyim diye kararsızım evim yol üzeri bugün yapsam 3 güne pisleniyo evim yarın doktorum doğum için gün versinde ona göre bi iş planı belirleyim.bu arada bebişin kilosuna takılma hareketli olduğundan öyledir bide anne baba kilolu değilse o da çok kilolu doğmaz.

slm kızlar nasılsınız bız temızlık yapıyozda ev falan supurcez bıraz yorulduk oturduk sızlere bakalım dedık :1: bu arada bır sey soracagım ben 2 haftadır ishalim ya normal mi sizce korkuyrumda:50::53:

slm kızlar nasılsınız bız temızlık yapıyozda ev falan supurcez bıraz yorulduk oturduk sızlere bakalım dedık :1: bu arada bır sey soracagım ben 2 haftadır ishalim ya normal mi sizce korkuyrumda:50::53:

kolay gelsin cnm yorma kendini..ishalin günde 3 ten fazla ise bence bi doktora gözük normal değildir o bende kabızlıkla uğraşıyorum son aylarda bağırsaklar genelde tembelleşiyor :( bol bol sıvı tüketmeye dikkat et.

kolay gelsin cnm yorma kendini..ishalin günde 3 ten fazla ise bence bi doktora gözük normal değildir o bende kabızlıkla uğraşıyorum son aylarda bağırsaklar genelde tembelleşiyor :( bol bol sıvı tüketmeye dikkat et.

kabız olmadım hıcde ıshalım ya ıste gunde üçden fazla olmuyor ama tedırgın oldum bırden ıste suyu cok ıcıyorum normalde kabızlık daha kötu ya şişip kalıyor ınsan :27: yormuyorum ya camasırı bıle bırazını serıp yarısını dınlenıp serıyorum :1::1::1:

Olsun canım hic onemli degil sonradan da hazırlanır hersey.
Hazır hissetmeme olabilir canım sonuçta bilmediğimiz bir tecrübeyle karşılaşacağız.
Hersey guzel olur insallah.

Canım kacinci haftadasin sen? Benimki de 35te 2400du.
Bundan sonra herhalde hep haftada bir gideceğiz kontrole, bende öyle gideceğim.
İsin bitmesine de az kalmış oh.
E evde temizlik de yapılırmış. Sadece bebegi beklemek kalıyor insallah :)
Bende mevlitten once halılarımı yıkamaya veririm diye düşünüyorum.
Magnezyum iciyorum ben arada ama ne zaman bıraksak acaba. Benim Dr öyle birsey demedi. Neyse bir kac hafta daha dursunlar zaten sinra içmeyi bırakırız.

Son düzenleme:
kabız olmadım hıcde ıshalım ya ıste gunde üçden fazla olmuyor ama tedırgın oldum bırden ıste suyu cok ıcıyorum normalde kabızlık daha kötu ya şişip kalıyor ınsan :27: yormuyorum ya camasırı bıle bırazını serıp yarısını dınlenıp serıyorum :1::1::1:

valla keşke bende ishal olsam :D o kadar korkuyorum ki tuvalete doğurcam diye çok berbat bişi ne kavun ne incir ne kayısı hiçbişey fayda etmiyor.

Back
X