- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
günaydınnnn datlımmm afiyet olsunnn, yarasın minik kuzumaagünaydınnnnnnn teyzelerrrr bizde geldikkkk minnakımlaaaaacıkmış tekmelerle uyandırdı annesını. kahvaltımızı hazırladık geldikkkk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn datlımmm afiyet olsunnn, yarasın minik kuzumaagünaydınnnnnnn teyzelerrrr bizde geldikkkk minnakımlaaaaacıkmış tekmelerle uyandırdı annesını. kahvaltımızı hazırladık geldikkkk.
hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.
kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaa
hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..
üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..
günaydınnnn datlımmm afiyet olsunnn, yarasın minik kuzumaa![]()
bizde güne iyi başladık bugün teyzesi, inşallah böyle devam ederizsağoll teyzesi. siz nasılsınız bakalım bugün yavruşunla
Slm kızlar nasılsınız sabah hastaneye gidip 24 saat biriktirdiğim idrardan numune götürdüm sonuç yarın belli olcakmış inşallah iyi çıkar :44:
Gecmis olsun canım. İyi bak kendine dikkat et. Sarin sarmalan ve sıcak seyler iç.kızlarr ben hastayım sanırsamm kollarım ve ayaklarım tutmuyor resmen eklem yerlerım agrıyor usuttumu acepp ben yaaa:18::18:![]()
Hayırlısı olsun herseyin canım. Vaji gecmis oldugun icin bilemiyorum tabii ama ikisi de korkutuyor insanı tabii. Ama korkmamıza hic gerek yok. Dunyanın kuruluşundan beri insanlar doğurmuş. Bizler artık cok korkuyoruz sanırım. Cok fazla hikaye dinliyoruz herkesten. O da etkiliyor bizleri.Gunaydın kızlar...
cumartesi gunu kontrolum vardı. bebegim 2500 gr olmus. vajınusmus gecmişim oldugu ıcın doktor normal dogumun benım ıcın zor olacagını soyledı ve sezeryan ıcın gun verdı 7 ekım dedı. ama ben hala kararsızım dogum şekli konusunda normaldende korkuyorum sezeryandan da.2 hafta sonra kontrolum var sezeryana karar verırsem 9 ekımde olmak ıstıycem cunku 9 ekım benım dogum gunum ve en guzel hedıyemı almak ıstıyorum o gun![]()
merhaba kızlar artık doğumlar sancılar yavaş yavaş başlamış benimde yarın kontrolüm var bakalım gidecem doktora.tiroid ve şeker dışında çok şükür bir sorun yok.ayın 24 ünde izne ayrılacam artık işe gelesim hiç yok.hafta sonu bebeğin eşyalarını dalinin sıvı deterjan ve yumuşatısıyla yıkadım ütüledim artık hazırlıkları yapsam iyi olacak birde kızlar annem vişne suyu yapacak bende bardak süsleri almıştım onunla ikram edicez misafirlere.eve acil temizlik lazım bir izne ayrılsam.![]()
canım ben 27. haftamda şiddetli öksürük nedeniyle acile gitmiştim doktorda bakalım açılma var mı dedi alttan kontrol etti eğer o yaptığı çatı muayenesi ise hiç acımıyor hiçbirşey anlamıyorsun benim ağrı eşiğim çok düşük ve çok panik bir insanım ama ben bile hiçbirşey anlamadım rahat ol kendini kasma korkulacak birşey değil....hoşgeldin canım bende uykusuzumm
maşallah yavruşa canım hadi bakalım nasıl dogumlar bekliyo bizi merakla beklemedeyim bende
şu çatı muaynesine sokmasın beni doktorum ya korkuyorum sanki dogumu tetiklicekmiş gibi gelio
maşallahh canım bebeğine ne güzel kocaman olmuş Allah hangisi hayırlı ise o doğumu nasip etsin inşallah..18 eylülde benim doğum günüm ama bebeğim 37. haftası erken olcak diye aynı güne denk gelemiyor :)Gunaydın kızlar...
cumartesi gunu kontrolum vardı. bebegim 2500 gr olmus. vajınusmus gecmişim oldugu ıcın doktor normal dogumun benım ıcın zor olacagını soyledı ve sezeryan ıcın gun verdı 7 ekım dedı. ama ben hala kararsızım dogum şekli konusunda normaldende korkuyorum sezeryandan da.2 hafta sonra kontrolum var sezeryana karar verırsem 9 ekımde olmak ıstıycem cunku 9 ekım benım dogum gunum ve en guzel hedıyemı almak ıstıyorum o gun![]()
canım kaçıncı haftadanda sezeryan için gün vermiş oldu doktorun??Evet canım aynılar.ya bayrama denk geliyorlarya benim doğum gününde 10 ekim dolayısıyla doktor ogün yaparız dedi.benim ilkide sezeryan mecbur buda öyle olacak.
günaydın canım hoşgeldin...benim kızımda gece uyutmadı beni kıpır kıpırr gündüzleride hep uyuyo :) inşallah doğunca böyle olmazgünaydınnnnnnn teyzelerrrr bizde geldikkkk minnakımlaaaaacıkmış tekmelerle uyandırdı annesını. kahvaltımızı hazırladık geldikkkk.
Geçmış olsun.arkadaşlar artık kendimize çok dikkat edip hasta olmamamız lazım.yakınlarda bizim kiracı doğum yaptı son ayında grip olmuş bebişde anne karnında enfeksiyon kapmış bir hafta yoğun bakımda kaldı yavrucak.aman allahım yavrularımızı sen koru![]()
günaydın cnm maşallah sizeherkesee günaydın umarım herkes çok iyidir...biz kızımla iyiyiz bir kaçgündür varis ağrım çok azaldı çok mutluyum dün baya gezdik dolaştık çok yorulmadım.kanepe aradık odamız için ama bulamadımbu gidişle ne kanepe ne halı doğuma yetişmicek napalım artık doğumdan sonraya kalsın
yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım en son 4 hafta önce gitmiştik o kadar merak ediyorum ki ben bu 4 haftada hiç kilo almamışım inşallah kızım almıştır.doktorumuz doğum için gün vericek yarın inşallah herşey yolundadır 39. haftamda doğururum daha hazır hissetmiyorum hiç kendimi
bu gün çok içim var kızlar eşim tarladan domates getirmiş derindondurucuya atıcam inş yorulmadan hallederim bizden haberler bu kadar :)
Geçmış olsun.arkadaşlar artık kendimize çok dikkat edip hasta olmamamız lazım.yakınlarda bizim kiracı doğum yaptı son ayında grip olmuş bebişde anne karnında enfeksiyon kapmış bir hafta yoğun bakımda kaldı yavrucak.aman allahım yavrularımızı sen koru![]()
hmm o zaman normal bişidir cnm, bnmde öyle olmaya başladı 1 2 gündür. normalde hep gergin oluyodu bi kısmı ama şimdi yumuşuyo.
kesinlikle öyle kuzum, ne acelemis var aaa
hadi bakalım tavuklum hayırlı haberlerle gel inşallah, Rabbim gönlüne göre versin..
üşütmüş olabilirsin cnm, hava çok değişken bu aralar.. Bir de kan değerlerin düşmüş olabilir, yediklerinle alakalı olarak..
a.s cullum hosgeldinisSelam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım
bu arada sayılı gün çabuk geçiyo yahu daha dün ay 5 hafta daha çalışçam dedim ama bişi kalmadı son haftaya geldim bile
darısı sizin başınıza kızlarr
bizde halıları verdik yıkamaya, perde ve tüllerin hepsi yıkanıp ütülenip takıldı pazar günü, bi camlarımızın ciflenmesi kaldı onuda bu cuma yaptırcaz kısmetse sora bebişi beklicez artık
![]()
eğer halin varsa bi duş al kuzum o da iyi gelir, bende de haftasonu grip belirtileri vardı, duşa girip çıktım, biraz da dikkatli giyindim, enerji verecek şeyler yedim. şimdi iyiyim şükür..saolun kızlar walla en cok korktugum hasta olmaktı ınsallah cok ılerlemez yada sadece bugune has bı kırgınlıktır...bu donemde hastalık cok rısklı olabılıyomus gercekten erken doguma rahım ıncelmesıne neden olabılıyomus sızde dıkkat edın kendınıze kızlar
eevet canım az bişeyde yapsam yoruluyorum artık dinlene dinlene yaparım işlerimi bugün,doğumdan bende korkmuyorum ama evin daha çok yapılcak işleri var onları yetiştiremeden doğuma gidicem diye çok korkuyorum :)günaydın cnm maşallah sizebende panik bi insanım ama nedense doğum konusunda acayip bi rahatlık var üzerimde.. Bir de geçenlerde doğum yapan arkadaşlar çok güzel anlatmışlar, o daha da bi rahatlattı diyebilirim. işlerini yavaş yavaş dinlenerek yapmaya çalış cnm, çünkü bu haftalarda insan oturduğu yerde bile yoruluyo, ufacık bir iş bile ekstra yorgunluk katıyo..
Selam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım
bu arada sayılı gün çabuk geçiyo yahu daha dün ay 5 hafta daha çalışçam dedim ama bişi kalmadı son haftaya geldim bile
bizde halıları verdik yıkamaya, perde ve tüllerin hepsi yıkanıp ütülenip takıldı pazar günü, bi camlarımızın ciflenmesi kaldı onuda bu cuma yaptırcaz kısmetse sora bebişi beklicez artık
![]()
slm kızlar nasılsınız bız temızlık yapıyozda ev falan supurcez bıraz yorulduk oturduk sızlere bakalım dedıkbu arada bır sey soracagım ben 2 haftadır ishalim ya normal mi sizce korkuyrumda
![]()
kolay gelsin cnm yorma kendini..ishalin günde 3 ten fazla ise bence bi doktora gözük normal değildir o bende kabızlıkla uğraşıyorum son aylarda bağırsaklar genelde tembelleşiyorbol bol sıvı tüketmeye dikkat et.
Olsun canım hic onemli degil sonradan da hazırlanır hersey.herkesee günaydın umarım herkes çok iyidir...biz kızımla iyiyiz bir kaçgündür varis ağrım çok azaldı çok mutluyum dün baya gezdik dolaştık çok yorulmadım.kanepe aradık odamız için ama bulamadımbu gidişle ne kanepe ne halı doğuma yetişmicek napalım artık doğumdan sonraya kalsın
yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım en son 4 hafta önce gitmiştik o kadar merak ediyorum ki ben bu 4 haftada hiç kilo almamışım inşallah kızım almıştır.doktorumuz doğum için gün vericek yarın inşallah herşey yolundadır 39. haftamda doğururum daha hazır hissetmiyorum hiç kendimi
bu gün çok içim var kızlar eşim tarladan domates getirmiş derindondurucuya atıcam inş yorulmadan hallederim bizden haberler bu kadar :)
Selam kızlar, biz geldik, bu hafta son haftamız iş yerinde artık, haftaya salı raporu alıp teslim edicez sora evimize geççez, cuma günü kontrolümüz vardı bizimde, herşey iyi dedi doktor ama bizim bebiş pek kilo almıyo sanırım 2300gr şuanda, çok hareketli o yüzden heralde kg tutmuyo bu çocuk, nst de bişi çıkmadı çok şükür, haftaya bida gitçez, artık haftada 1e düştük Allah'ın izniyle, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, kasık ağrılarımın arttığını söyledim, nasıl bir ağrı tarif et dedi, bende bıçak saplanması gibi bişi bunlar yürümemi bile engelliyo öyle kala kalıyorum dedim, krampmış onlar, normalmiş, magnezyum verebilirim ama bu haftadan sora içilen magnezyum bebişin doğmasını ertelermiş, sen bilirsin deyince bende içmiyim ozaman dedim, madem öle yatarak istirahat etmeyi dene ağrın olduğunda dedi, bu hafta işteyim mümkün değil artık haftaya bol bol yatarım
![]()
kabız olmadım hıcde ıshalım ya ıste gunde üçden fazla olmuyor ama tedırgın oldum bırden ıste suyu cok ıcıyorum normalde kabızlık daha kötu ya şişip kalıyor ınsanyormuyorum ya camasırı bıle bırazını serıp yarısını dınlenıp serıyorum
![]()