Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor demediyse boşver salla gitsin, bana daha 32 de biri demişti, sana öyle geliyo dedim kestirip attım çok şükür 36dayım şuanda halada doktorum aşağıya inmiş kanala girmiş demedi, boşver ya, millet saçma sapan konuşuyo, zaten bana o densizliği yapanda bidaha yorum bile yapmadı, bilip bilmeden konuşuyo insanlar, senin yürümene engel bi durum var mı, yani kasıklarına indiğini hissediyomusun bebeğin?
nice senelere canım, Allah hep böyle ağız tadı versin inşallah
kulaklarını tıka canım tıkaa, başka yolu yok.. her gören bişiler diyo, ben o yüzden misafirliğe bile gitmiyorum düşün
hem aşağı inmesi normal, bebişin dönme hareketleri doğuma kadar devam ediyomuş, başı aşağıya geldiği zamanlarda alt kısım daha büyük dururmuş. benim geçen hafta öyleydi, araştırınca öğrenmiş oldum. bebişimde 1 2 ayır hep başı aşağıda duruyo zaten. ayrıca doğuma doğru aşağı inme çıkma hareketleriyle bebiş yer belirliyo, o yüzden korkma.. önemli olan belirtilerinin olması, o zamanda dr.una haber verirsin..
Merhaba kızlar,nasılsınız? Ne var yok?Ben sabah sağlık ocağındaydım,çarşamba inş. minnağımı görücem doktorum tam kan sayımı istedi inş. sonuç güzel çıkar..Yemeğimi de ateşe koydum size bakayım dedim.
Adaderinim yıldönümünüz kutlu olsun,Allah sizi hiç ayırmasın,hepimizin yuvası mutlu sağlıklı daim olur inşallah![]()
Tebrik ederim. Allah daha nice yıldönümleri nasip etsin insallah.kızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
Merhaba kızlar,nasılsınız? Ne var yok?Ben sabah sağlık ocağındaydım,çarşamba inş. minnağımı görücem doktorum tam kan sayımı istedi inş. sonuç güzel çıkar..Yemeğimi de ateşe koydum size bakayım dedim.
Adaderinim yıldönümünüz kutlu olsun,Allah sizi hiç ayırmasın,hepimizin yuvası mutlu sağlıklı daim olur inşallah![]()
nice mutlu senelere eşin ve bebeişinle geçsin canım kızzz ne romantik kocan varkızlarr dün evlilik yıldonumumuzdu harika bir gün geçirdimAllahım herkese eşim gibi bir insan nasip etsin
Eki Görüntüle 798347
![]()
Amin inşallah canımçok saol canım inş sağlıklı sıhatli huzurla gelirler bol bol huzur getirirler![]()
Hadi bakalım güzel haberlerle döneriz inşallahTebrik ederim. Allah daha nice yıldönümleri nasip etsin insallah.
Bugun cogumuz saglik ocağını ziyaret etmiş galiba. Bende gidip kan verdim. Ve Çarşamba bende Dr'uma gideceğim insallah.
sabah bıraktım gene eller durmamış özet geçin bakıyım dogummu var yoksa
Amin inşallah canım
Hadi bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah![]()
doğuran yok diyim noktayı koyayımmm![]()
Butik bebe de güzel ama ben genelde unnado dan alıyorum,orası da kaliteli..Dün kızıma giysi askısı,emzik tutacağı,arabada bebek var yazısı ve birlikte oynayabileceğimiz eğitici oyun kitabı aldım..Çok şükür eksiğim kalmadı gibi bişey,kv ye kaldı çoğu şeylerİnşallah canım.
Bugun butikbebede kargo bedavaymis arkadaslar. Sipariş verecek olanlara duyurulur.