ay canım bende aynen sen gibi herkes oğlun olur diyo diyorum hayır kız ısrar ediyolar karnın top gibi falan diye bi süpriz yaparsa yandık pembe beşikte yatıcak artık :)ay ewet benim de kızım olacak kızı olacak çirkinleşir poposu büyür karnı yayvan olur senın top gibi göbeğin ve çok güzelleştin erkek olmasın senın bıdık diyolar ayyyy ne sok olur unisex de cok kıyafet aldım ama o pembiş kıyafetlere yazık olur doktor bile diyon %99 herzaman yanılma payı var diye cinsiyet tahmini konusunda :18::18:
:18:
![]()
selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi
selam canım ay ne güzel haberler getirmişsin bize o kadar mutlu oldum okurken kızını anlatırken ben heyecanlandım :) bende son aylarda kilo verdim hep korkuyorum bebeğimde zayıfladıysa diye maşallah senin kızının gelişimi çok güzel inşallah benimkide kilo almıştır yarın öğlende görücez kısmetse geldiğim gibi haberleri veririmm :)
bu arada ben çok yoruldum domates hazırladım kışlık derindondurucuya attım kocaman bir bardakta domates suyu içtim