2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız ben daha ıyıyım tum gun boyunca yattım gun gecmek bılmedı onun ıcın ama toparladım kendımı cok sukur...
devlet has. randevu almıstım yarın dıye aklımda kalmıs persembeymıs uc gun daha beklıycem malesef kendı doktorumuzda daha haftaya:31::31:... benım oglan kudurdu sankı resmen bobreklerımın uzerınde gezıyor

dün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.hayır olsun inşallah.bende heyecan dorukta..az kaldı benim de..bu ayın 27 si kısmet olursa sez.ım..
Hayır olsun inşallah,geçenlerde ben de görmüştüm..O güzel günler çok yaklaştı inşallah:16:
selam kızlar nasılsınız ben daha ıyıyım tum gun boyunca yattım gun gecmek bılmedı onun ıcın ama toparladım kendımı cok sukur...
devlet has. randevu almıstım yarın dıye aklımda kalmıs persembeymıs uc gun daha beklıycem malesef kendı doktorumuzda daha haftaya:31::31:... benım oglan kudurdu sankı resmen bobreklerımın uzerınde gezıyor
Ben de çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorummm..Bugün benimki de kuduruk vaziyette bi de tekmeleri çok güçlendi resmen dışarda hissediyorum minnak bacaklarını:nazar::emir_bebek::1:

ay bende bu pazar hazırlayacam kısmetse de hasta bezi gerekiyomu özelde arkadaşım götürmemeişti
Ben cuma günü hazırladım,kv cuma günü hazırlamak iyidir dedi..Hasta bezini de beraber almıştık çok kanamam olursa rahat olur diye ama ben ne olur olmaz büyük boy ped de alacağım..

yatmak çok iyi geliyor dimi tüm hafta sonubende yattım toparlandım valla bebişler aşşağa iniyo yatmayıncaa

ee şimdi bu doktor beni bayramdan önce almazsa amliyata bebek gelişmemişse bayramda sancım gelse nerden bulcaz doktoru varmı bilennn

Merhaba Arkadaşlar,

32. haftamda işten ayrıldım. Pazar günü de baby shower yaptım. Evi süsledim, yiyecekler yaptım. BEbek kurabiyeleri, baby shower pastası yaptırdım. 7 tane bebek oyunu hazırladım. O kadar çok eğlendik ki.. Sağolsun arkadaşlarım da bir çok güzel hediyeler getirmişler... Resim koymak istedim ama boyutları çok büyük, beceremedim...

Evde oturan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum böyle bir organizasyon düzenlemelerini çok güzel stres atıcı bir gün oluyor...
Şuan 33+4 deyim, çok şükür bir sıkıntım yok...

Normal doğumu tercih ediyorum ama doktorum konu ile ilgili hiç konuşmuyor. Muhtemel doğum tarihim 24 Ekim, bayrama denk gelirse ne olacak diye korkuyorum açıkçası... İçinizde aynı korkuyu yaşayan var mı acaba ??? Doktorunuz ne diyor ?
Çok güzel olmuştur. Biz artık Mevlüt'e saklıyoruz kendimizi. Tabi kız kıza arkadaşlarla daha eğlenceli olur ama olsun artık.
Butik bebe de güzel ama ben genelde unnado dan alıyorum,orası da kaliteli..Dün kızıma giysi askısı,emzik tutacağı,arabada bebek var yazısı ve birlikte oynayabileceğimiz eğitici oyun kitabı aldım..Çok şükür eksiğim kalmadı gibi bişey,kv ye kaldı çoğu şeyler:27:Mevlid hazırlıklarını o yapacak,kızımın dolabına kapitone diktiriyoruz bi de yorganını..Hastane için çantasını hazırladık ve yıkama ütü işleri bitti ya çok şükür rahatladım:16::nazar:
Herseyi hazırlamış sayılırsın canım. Unnadoyu bende biliyorum. Ben her yerden alıyorum açıkcası :)
benimde onlar kaldı bi tek
bide hastaneden çıkarken giyebileceğim bişeyler koymadım siz ne giyip çıkacaksınız kızlar
Bende ne giyeceğim bilemiyorum. Herhalde penye etek falan koyarım. Yada hamile pantolonumu.
ay ewet benim de kızım olacak kızı olacak çirkinleşir poposu büyür karnı yayvan olur senın top gibi göbeğin ve çok güzelleştin erkek olmasın senın bıdık diyolar ayyyy ne sok olur unisex de cok kıyafet aldım ama o pembiş kıyafetlere yazık olur doktor bile diyon %99 herzaman yanılma payı var diye cinsiyet tahmini konusunda :18::52::18::52::18::52:

Benim de erkek dediler hep. Ama bazen kız gibi hissediyorum. En son detaylı ultrasonda organına bakmıştı Dr sonra da bakılmadı. Değişmişmidir diye de düşünmüyor değilim :)
Herseyi de erkeğe gire ayarladık. Hatta bugun hastane şekerini vs de aldık mavi ve erkek ismiyle :))

selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım:emir_bebek::nazar: 32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi

Oyy.. maşallah Sadecik!.. :16:
:nazar::nazar::nazar:

Evet yaa sen şanslıymışsın. bir dahaki randevum 35+2 de doktorla konuşayım diyorum. Sırf tatil yüzünden sezeryan diyecek diye korkuyorum...

Bir de ben hiç sağlık ocağına gitmedim, hatta kaydım bile yok... Bir arkadaşımdan normal doğum için baskı yaptıklarını duymuştum. Ben de normal istiyorum ama en ufak ters durumda da sezaryana dönebilmeliyim... Sağlık ocağına gitmeli miyim sizce ?
Beni ilk bastan saglik ocağı aradı gelin diye. Hastaneler normalde bildiriyor.
Tetanoz aşımı, kilo kan vs onlar da takip etti. Ve hic bir baskı vs yapmadılar. Bu saatten sonra saglik ocagina gitmenin faydası olur mu bilemiyorum.
selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım:emir_bebek::nazar: 32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi

Oh oh cok guzel haberler bunlar. Bebeğinin ve senin saglikli olmanıza sevindim. :nazar: maasallah.

Kızlar bu ara sanki başım dönecekmiş gibi hissediyorum ara ara..
Bir de kalbimin hızlı atışından gece ya da gündüz yattığımda daha fazla rahatsız olmaya başladım. Sanki çıkıcak gibi atıyo bazen..
Normal mi bu haftalarda ?

Canım nabzım benim de arada yükseliyor. Ama 140i geçerse iyi degil.

sl kızlar sayfalar ilerlemiş ancaokudum ben bugün arkadaşımdaydım kahvaltıda sabahta serindi yürüyerek gittim geldim ama çok yormuş beni fark ettirmeden....bende bu pazar herşeyini eksiksiz tamamlayacam yavrumun ..ve yıkayacam pazaartesi de arkadaşlarrım gelecek bi güzzel ütüleyip hazırlayacaz çantamızı salı ve ya çarşambada doktor randevumuz var haftaya doğum trihi alacaz ya benim normalde 38. haftam tam bayram haftası sezeryan olacak .....nasıl yapacak bu doktor önce alsa 37+4 te falan alıyo bayramdan sonra alsa 39 oluyo naapcaz sizin fikriniz ne kızlar

Bence 39 olması daha iyi gibi. Ne kadar çık kalırsa o kadar iyi. Ama yine de Dr'unla konus.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?bebişler nasıl...biz iyiyiz kızımla bugün sağlık ocağına gittik çarşambada doktorumuza gitcez artık gün sayıyoruz ve çok heycanlıyız...eşyalarımız hazır..yatağımız kuruldu..netten aldığım portatif beşiğim geldi artık tek kzım eksik rabbimin izniyle oda geldimi herşey tam olacak....
Bizde gittik bugun saglik ocagina :) Çarşamba bizim de muayene.
Eşyaların da hazirmiş ne guzel
Nasıl bir beşik aldın. Fotosunu koy da görelim ;)
dün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.hayır olsun inşallah.bende heyecan dorukta..az kaldı benim de..bu ayın 27 si kısmet olursa sez.ım..
Hayır olsun :) artık hep bebisleri görüyoruz :)
Dinlenmen iyi olmus. Ancak o şekil dinleniyor insan.
Biz de çantamızı hazırladık:)

Hayırlı olsun :))

Canım nabzım benim de arada yükseliyor. Ama 140i geçerse iyi degil.
daha önce böyle çarpıntılı zamanlarımdan birinde tansiyonumu ölçtüm ve en sonuncusunda 98di. sonrasında bakmadım tekrar.. Bir de evhamlanıyorum sanırım, taktıkça da geçmiyo heralde anlamadım ki kuzum.. Zaten bu ara stresli günler geçiriyorum, şuan bile o kadar tuhaf bi ruh halim var ki sorma gitsin.. sinir mi dersin, ağlama isteği mi dersin, sanki kendimi kaybediyorum.. Gıcık oldum iyice ya uff :(

Son düzenleme:
iyi akşamlar tombiş hamişler nasılsınız
eşim evde bugün adapte olamadım buraya hiç

merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğin eşinin kireçlenmeye başladığını kilosunun az ve 10 gün geriden geldiğini söyledi daha 32+5 haftalığız bilgisi olan varmı acaba

ee şimdi bu doktor beni bayramdan önce almazsa amliyata bebek gelişmemişse bayramda sancım gelse nerden bulcaz doktoru varmı bilennn

benimde en büyük korkum bu. doktorum bayramda burada olacağını dolayısıyla gününü bekleyeceğimiz söyledi ama yine de içim hiç rahat değil.doğumu bayrama gelenler nasıl bir yol izliyor?

Hayır olsun inşallah,geçenlerde ben de görmüştüm..O güzel günler çok yaklaştı inşallah:16:

Ben de çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorummm..Bugün benimki de kuduruk vaziyette bi de tekmeleri çok güçlendi resmen dışarda hissediyorum minnak bacaklarını:nazar::emir_bebek::1:

dun aksam koltukta dalmısım esımde benı ızlemıs uyanınca dıyor sen nefes alıyosun verınce oglan zıplamaya baslıyor dıyor artık hıssetmekle kalmıyor gozle goruluyorlar
yatmak çok iyi geliyor dimi tüm hafta sonubende yattım toparlandım valla bebişler aşşağa iniyo yatmayıncaa

Bizde gittik bugun saglik ocagina :) Çarşamba bizim de muayene.
Eşyaların da hazirmiş ne guzel
Nasıl bir beşik aldın. Fotosunu koy da görelim ;)

Hayır olsun :) artık hep bebisleri görüyoruz :)

Dinlenmen iyi olmus. Ancak o şekil dinleniyor insan.

Hayırlı olsun :))

dınlenmezeydım daha beter olurdum galıba dıkkatte edıyorum kendıme ama hastalık ıste engelleymıyosun

iyi akşamlar tombiş hamişler nasılsınız
eşim evde bugün adapte olamadım buraya hiç
iyi akşamlar cnm hoşgeldin, oh eşinin yanında olması çok güsel, keyfini çıkar :)

merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğin eşinin kireçlenmeye başladığını kilosunun az ve 10 gün geriden geldiğini söyledi daha 32+5 haftalığız bilgisi olan varmı acaba
geçmiş olsun canım, ilk defa duyuyorum bi bilgim yok malesef..

iyi akşamlar kızlarr bugün kontrole gittik eşimle oğluşum her an gelebilirmiş:53: yine Nst de sancılar çıldırmış ben ama hissetmiyorum nedense:26: yani öyle görünüyorki Eylül annesi olacağım büyük ihtimalle kafası yerleşmiş aşağı doğru ve ayaklarını dayadı kaburgalarıma gece uyuyamaz oldum iyice ağrıdan nefes alamıyorum taa omuzlarım sırtım ağrı yapıyor yatınca...sancıdan çok o beni mahvedecek heralde...:43:

Back
X