bugun ben cor<p gıydım sogudu hava bende yanardım hep
cnm ben hıç ayak yanması nedır bılmezdım kacgundur var alev alev
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun ben cor<p gıydım sogudu hava bende yanardım hep
eylül annelerine kenardan bakayım dedım en trajik hıkayeye denk geldım hoppalaaa korku aldı başını gıttı sezeryandan da tırstım ben yaw:18::18::18::18::18:
smear nedir canım
günaydınlaaaar,doğuran var mı ?
İyi geceler hanımlar
Benim belim ağrıyor
Ayrıca vajinamın yan tarafları
Ayaklarım ağrıyor yürüyünce
Çok acıyor gece yatakta bile acıyor
Birde cok su içmedim ama sürekli wc ye
Gidiyorum
günaydıınnnn canlar
dün kontrolüm vardı 37 hafta olduk artık doğum şekline karar verdik sezaryen olacak çatı genişliğinin dar olması,bebeğin şeklinin yamuk durması ve aşılama olması sezaryene yönlendirdi doktorumu.her hafta nstye giriyoruz artık.en geç 25 eylülde bebeğimi kucağıma alabileceğimi söyledi doktorum bakalım haftaya belki sezaryen tarihi verir.37.haftada 3.200grçıktı oğlum.sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir
![]()
ooo maşallah oğlunadr en geç 25 eylül dediyese bugn itibariyle son 15 gün. çok heyecanlı
![]()
merhaba anneler öncelikle karnın aşşa lafına takılan arkadaşımmm sana bir şey deyımmı hiç belirtin yoksa sakın onlara aldırma bana da hep aşşada dediler doktor dedı hemde neymıs assadaymıs koca karı gıbı karnıma bakıp bana yorum yapıyo belirti yoksa bence sıkıntıda yok ikincisi bugun doktora gıttım muhtemelen dogum tarıgım sezeryan olcağından 4 ekim dedi birde bebenin kafası büyükmüş acaba ondan bir şey olurmu bıraz ona takıldım yaw
günaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım
![]()
günaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım
![]()
kızlarr bilenler belki vardır sitemizde yemek yarısması var ve oylama başladı bi göz atmak isterseniz buyurun
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
bebeğini kaybetmiş bi ekim annesi olarak bende katıldım yarışmaya böreğim aşk böreği buda benim böreğim bilginiz olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/borek...alamin-ask-i-sponsor-kucuk-dostum-mervem.html
hepinize iyi günler hayırlı dogumlar olsun inşllahhh![]()
günaydın canımcımmm afiyet olsun, yarasın bebişegünaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
![]()
günaydın canım.. bende serabı merak ediyorum ne yaptı acaba :44:günaydınlaaaar,doğuran var mı ?
günaydın tatlımm.. maşallah bebişinegünaydıınnnn canlar
dün kontrolüm vardı 37 hafta olduk artık doğum şekline karar verdik sezaryen olacak çatı genişliğinin dar olması,bebeğin şeklinin yamuk durması ve aşılama olması sezaryene yönlendirdi doktorumu.her hafta nstye giriyoruz artık.en geç 25 eylülde bebeğimi kucağıma alabileceğimi söyledi doktorum bakalım haftaya belki sezaryen tarihi verir.37.haftada 3.200grçıktı oğlum.sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir
![]()
günaydın cnm, maşallahh minişegünaydın kızlar dün kontrole gttik bebeğim 33 haftalık 2200 gr 43 cm olmuş
günaydınnn cullummm.. havanın serinlemesi benide fazlaca mutlu ettigünaydın herkesebugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak
bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle
doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah:44:
canım ilk linke girip oyunu hangi böreğe vereceksen onun yanındaki baloncugu işaretleyip onayla diyeceksin..böreğine baktım.biz nasıl oy kullanacağız?