2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
İyi geceler hanımlar
Benim belim ağrıyor
Ayrıca vajinamın yan tarafları
Ayaklarım ağrıyor yürüyünce
Çok acıyor gece yatakta bile acıyor:5:
Birde cok su içmedim ama sürekli wc ye
Gidiyorum

günaydıınnnn canlar
dün kontrolüm vardı 37 hafta olduk artık doğum şekline karar verdik sezaryen olacak çatı genişliğinin dar olması,bebeğin şeklinin yamuk durması ve aşılama olması sezaryene yönlendirdi doktorumu.her hafta nstye giriyoruz artık.en geç 25 eylülde bebeğimi kucağıma alabileceğimi söyledi doktorum bakalım haftaya belki sezaryen tarihi verir.37.haftada 3.200gr :nazar:çıktı oğlum.sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir:nazar:

günaydıınnnn canlar
dün kontrolüm vardı 37 hafta olduk artık doğum şekline karar verdik sezaryen olacak çatı genişliğinin dar olması,bebeğin şeklinin yamuk durması ve aşılama olması sezaryene yönlendirdi doktorumu.her hafta nstye giriyoruz artık.en geç 25 eylülde bebeğimi kucağıma alabileceğimi söyledi doktorum bakalım haftaya belki sezaryen tarihi verir.37.haftada 3.200gr :nazar:çıktı oğlum.sizde durumlar nasıl umarım herkes iyidir:nazar:

ooo maşallah oğluna:nazar: dr en geç 25 eylül dediyese bugn itibariyle son 15 gün. çok heyecanlı :52:

günaydın teyzelerimizzzz:16:uyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz:36: tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım:49:

merhaba anneler öncelikle karnın aşşa lafına takılan arkadaşımmm sana bir şey deyımmı hiç belirtin yoksa sakın onlara aldırma bana da hep aşşada dediler doktor dedı hemde neymıs assadaymıs koca karı gıbı karnıma bakıp bana yorum yapıyo belirti yoksa bence sıkıntıda yok ikincisi bugun doktora gıttım muhtemelen dogum tarıgım sezeryan olcağından 4 ekim dedi birde bebenin kafası büyükmüş acaba ondan bir şey olurmu bıraz ona takıldım yaw

mrb canım benim başından beri bebeğimin kafasının büyük olduğunu söylüyor %90nı genetik oluyormuş 2li ve 3lü testin normal çıktı korkulacak bişey yok sokaktaki her insanın yapısı farklı kimisinin kulakları kepçe kimisi kısa kimisi uzun bunun gibi bişey dedi.saçlarını uzun tutarsınız farkedilmez bile kafasının büyüklüğü dedi:) içini ferah tut

günaydın herkese:16:bugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak:32: bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle:52:doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah
:44:

günaydın teyzelerimizzzz:16:uyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz:36: tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım:49:

günaydın canım afiyet olsun.evlilik yıldönümüz kutlu olsun sağlıklı,mutluluklu nice seneler geçirmeniz dileğimle:nazar:serap hastaneye filan mi gitti?kasılmalar bu ara bendede sıklaştı hayırlısı diyelim

Allah mutlu mesut etsin. Allah daha nice nice 20 seneler,40 seneler nasip etsin.

kızlarr bilenler belki vardır sitemizde yemek yarısması var ve oylama başladı bi göz atmak isterseniz buyurun

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html

bebeğini kaybetmiş bi ekim annesi olarak bende katıldım yarışmaya böreğim aşk böreği buda benim böreğim bilginiz olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/borek...alamin-ask-i-sponsor-kucuk-dostum-mervem.html

hepinize iyi günler hayırlı dogumlar olsun inşllahhh:16::16:

böreğine baktım.biz nasıl oy kullanacağız?

günaydın canımcımmm afiyet olsun, yarasın bebişe :56: kasılmalar ve sancılar arttı iyice, Allah yardımcımız olsun.. Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun, birlikte nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun inşallah.. :48:

günaydınlaaaar,doğuran var mı ?
günaydın canım.. bende serabı merak ediyorum ne yaptı acaba :44:

günaydıınnnn canlar
günaydın tatlımm.. maşallah bebişine :nazar: en geç 25 eylülllllll, ayy çok heyecanlı yaaa, en fazla 2 haftacık yaniiii :52:
günaydın kızlar dün kontrole gttik bebeğim 33 haftalık 2200 gr 43 cm olmuş
günaydın cnm, maşallahh minişe :nazar:
günaydın herkese:16:bugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak:32: bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle:52:doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah
:44:
günaydınnn cullummm.. havanın serinlemesi benide fazlaca mutlu etti :1:
söylediklerine kesinlikle bende katılıyorum, malesef arada kötü hikayelere denk gelebiliyoruz, ben bi kere geldim bi daha açıp okuma isteği bile kalmadı.. Allah büyüktür, hangimizin ne yaşayacağını bi tek o bilir, o yüzden hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmak nasib etsin inşallah.. Serabı bende çok merak ediyorum ya geçmişede şöyle bi baktım ama haber yok sanırım..

Back
X