Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk linke girip oyunu hangi böreğe vereceksen onun yanındaki baloncugu işaretleyip onayla diyeceksin..
sağol cnm. serapın dün sancısı vardı hastaneye gidecekti haber yok ne yaptı merak edıyoruzgünaydın canım afiyet olsun.evlilik yıldönümüz kutlu olsun sağlıklı,mutluluklu nice seneler geçirmeniz dileğimleserap hastaneye filan mi gitti?kasılmalar bu ara bendede sıklaştı hayırlısı diyelim
teşekkürler kuzum...tamam canikom oylamamı yaptım. çok güzel görünüyor.ellerine sağlık. olsa da yesek. ayyy canım çekti
![]()
günaydın kızlar dün kontrole gttik bebeğim 33 haftalık 2200 gr 43 cm olmuş
günaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım
![]()
günaydın canım, Allah daha nice seneler nasib etsin, ağız tadı versin, belki bugün evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişingünaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım
![]()
maaşallah size, allah böyle haberler almayı nasib etsin hepgünaydın kızlar dün kontrole gttik bebeğim 33 haftalık 2200 gr 43 cm olmuş
evet canım dün sancısı vardı, inşallah bişi yoktur:44:serap'ın kasılması mı vardı? ay ben de bu sabah çok kötüyüm.acayip kasılmam varakşam olsa da eve gitsem
günaydın canımmm nice mutlu senelere inşallahhhgünaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz
![]()
günaydın herkesebugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak
bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle
doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah:44:
günaydın canım, Allah daha nice seneler nasib etsin, ağız tadı versin, belki bugün evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişinşaka şaka dursun durduğu yerde işallah son ana kadar büyüsün orda annesi
maaşallah size, allah böyle haberler almayı nasib etsin hepsizin doktorlar hep boy söylüyo ya, bizimki ölçülemez o artık kilo konuşulur deyip duruyo
evet canım dün sancısı vardı, inşallah bişi yoktur:44:
hehe insanın aklından çizme, bot, hırka herşey geçiyo dimi tam o sırada, neyseki çok bişi kalmadı, eski halimize döneceğin inşallahgünaydın cullucumm sabah hava kapalı görünce eyvah dedim benim büyük bir hırkam bile yok trençkotum olmaz kabanlarım olmaz ne giyicem derdine düştümmm
seroya ben mesaj atıcam şimdi nasıl olmuş diye
bizim doktorda asla söylemiyor hatta bayadır söylemiyor ben fl ile 7yi çarpıp kendim bir sonuç buluyorum
hehe insanın aklından çizme, bot, hırka herşey geçiyo dimi tam o sırada, neyseki çok bişi kalmadı, eski halimize döneceğin inşallahok canım atta haberdar et bakalım
heee ölemi yapıyon, bende çarpınca 44cm çıkıyo doğrumuki bu sonuç ozaman:44:
Dün akşam birisine daha yazdım,tine idi sanırım..Buldum sana da alıntı yaptım belki faydalanırsın..
Ben hazırladıklarımı sayayım:
Benim için;Gecelik,sabahlık,çorap,bardak,çatal,kaşık,kağıt havlu,havlu,emzirme südyeni,atlet,sabun,göğüs pedi,hasta bezi,çamaşır,terlik
Bebeğim için,2 hastane çıkışı,(1 5 li 1 10 lu olarak koydum)yelek,mendil,ıslak mendil,battaniye,çorap,bez(prima yeni doğan aldım yarısını koydum)
Sütüm hemen gelmezse diye minik 30 cc lik biberon da aldım ama mama vermeyi düşünmüyorum,sık sık emzirmeye çalışmak gerekmiş pes etmemek gerek yoksa bebek mamaya alışır..
dün gece benimde öyleydi, nefesimi derin derin alıyodum bunalmaktan.. göğsüme bile çıktı sancısı..kızlar günaydın dün gece uyuyamadım midem sıkışo nefes alamıorum,bugün doktora gidicem merak ediorum kızımı nedicek 36 dayım,acaba çatı muanesi yaparmı.
merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğin eşinin kireçlenmeye başladığını kilosunun az ve 10 gün geriden geldiğini söyledi daha 32+5 haftalığız bilgisi olan varmı acaba
bugünkü doktoruma ilk defa gittim pek üstünde durmadı açıkçası 2 hafta sonrada bakıp aradaki gelişmeye göre konuşalım dedi ama çok önemliymiş gibi davranmadı çok moralim bozuldu yarın başka hastaneye gidicem
Bende bayadir giremiyodum..kasilmalarla başim dertte yine..cumartesi dr kontrolum vardi..bebiş iyi çok şükür..nst sonucumu da iyi diye değerlendirdi dr um veeeeeeeeee 23 eylül sabahina epidural sezercik ile minik erkeğime kavuşcam inşaallah![]()
Dr artik olay % 90 sende,bebeğin hareketlerine dikkat et dedi :18:
cumartesi kontrolden sonra eve geldim ve kasilmalarim iyice siklaşti,4-5 dk lara düştü bi ara,panik yapmamaya calistim,Allah'tan düzenli değildi..dün hatta dr a gitmeyi düşündüm ama duş aldiktan sonra biraz daha aralari açildi..bakalm bekliyoruz umarim 23 eylule kadar dayanir bebişim..
Bu arada 2 gündür pelvis kemiklerimde de ağri basladi.resmen yürüyemiyorum artik :44:
Yani kisaca bi anda benim sikayetlerim artti
Gördüğüm kadariyla artik biçoğumuzda sikayetler artmiş
Rabbim sağ salim bebislerimize kavuştursun,isteyen bekleyen anne adaylarina da aratmasin inşaallah![]()
Slm kızlar bugun oğlumu görmeye gidicez içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :)) bebişim için dua ederseniz sevinirim kızlar aklıma gelenleri söyleyim bilgi olur size de insan ilk doğumu olunca merak ediyor sütüm 3.gün geldi o kadar ağlamama ve üzülmeme rağmen geldi o yüzden panik olmayın geliyor en önemli şey stres yapmamak hergün 2 saatte bi sağıyorum lansinoh süt sağma makinesi aldım çok memnunum humana still tea ve rezene çayı içiyorum doktorum önerdi süt için işe yaradı ve bol su iç dedi kanamam çok olmadı ama pedle rahat edemedim hasta beziyle daha rahattım normal olduğu için doğumdan sonrada muayane ettikleri için gecelik daha kolay oldu bi gece kaldım hastanede o yüzden tek gecelik yetti doğumdan önce de gecelik giymiştim zaten şimdilik aklıma gelenler bunlar herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim öpüldünüz
15 gün içinde bir doğum haberi daha alacağız ne güzel: