2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktor :( doğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)

13 gun oncemı alınıcak canm sen ı sectn yoksa dr ıstedı tarıhı hayrlıca gelsn bebişin

Merhaba, ben de seninle ayni durumdayim. Acikcasi hicbir planim yok. Doktorum dogum konusunda konusmuyor, nasil olacagini suan icin bilmiyorum. Beklenen dogum tarihim 24 ekim ve bayramda gelmesi muhtemel... ama bence doktorun bayramda gelme ihtimalini dusunse 21 ekime randevu vermezdi. İcini ferah tut

Canim ikimiz icin de; bebeklerimiz icin de en hayirlisi olsun...bazen az kalmis gibi hissediyorum bazen de daha cok varmis gibi geliyor :)

merhaba hoşgeldin canım benimde oğlum olacak son kontrolümüzde haftası ile uyumluydu doktor çok fazla iri olmucak dedi normal yanlısı zaten
bende çok emin değilim içime hep bayram öncesi gelecekmiş gibi geliyor

Bana da oyle geliyor bakalim ne olacak afacanlar ne zaman keyifleri gelip cikacaklar:) hangi sehirdesin? Ben Ankara'dayim

hoş geldin canım. gözün aydın tarihin, doğum şeklin kesinleşti. geri sayım başladı darısı başımıza inş.
hoşbulduk amin canım. evet vakit çok azaldı heyecan başladı artık :)
a.s cnm hosgeldinnn, güsel haberler getirdinnn, hayırlı olsun doğum tarihiniz, maşallah minişe kilosu çok güsel :nazar::nazar::nazar:
artık herkes yavaş yavaş gününü almaya başladı, bu ay sonunda bebiklerimizin birkaçı doğmuş olcak Allah'ın izniyle.. :16:
sağol canım çok şükür kilosu iyi ben kilo vermişim bu ay o almış gerçi doktor 200 gr yanılma payı olabilir dedi
ekim anneleri eylül anneleri olmaya başladı, had bakalım hayırlısı :)
sağol canım çok şükür kilosu iyi ben kilo vermişim bu ay o almış gerçi doktor 200 gr yanılma payı olabilir dedi evet eylül annesi olucak gerçekten bir çoğumuz
13 gun oncemı alınıcak canm sen ı sectn yoksa dr ıstedı tarıhı hayrlıca gelsn bebişin

doktor seçti günü ben sadece cuma olsun istedim 39 haftaya kalmasın riskli olur dedi suyun falan gelir dedi o yüzden o güne karar verdik

Merhaba herkese, nst'ye genellikle kacinci haftada giriliyor (normalde) ve cati muayenesi (aciklik var mi diye) ne zaman yapiliyor?

selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktor :( doğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)

oyyy maşallah:nazar:kilosu cok ii 3500 olur hatta gecer bile kızın az kaldı desene ayyyy ben de bi heyecanlandım:46::46::46:

serapcım geçmiş olsun.ben de bu sabah öğrendim sancın olduğunu herkes seni sordu valla.seninki size şaka yapayım demiş.öyle erkenden çıkıp gelmeye kalkmasın.beklesin biraz daha.

oo maşallah seninkine.ne güzel bugn kaçıncı doğum tarihi haberi geldi.sağlıcakla gelsinler inşallah

Bana da oyle geliyor bakalim ne olacak afacanlar ne zaman keyifleri gelip cikacaklar:) hangi sehirdesin? Ben Ankara'dayim
canım hoşgeldin.benm de oğlum olacak inşallah. ben de ankaradayım

hoşgeldin canım ii olmanıza sevindim kız hepimiz doğurdun sandık valla aman az daha kalsın bebişin ben de dün cok sancılandım sanırım ayaktan yedim soğugu patıklerlmı cıkardım valla kıslıklardan cesıt cesıt giyiyorum:21::21::21: tekmeler bende de değişti sanki içimde yuvarlanıyo garip ama tabirin cok doğru masaj yapıyo kızçem içerde annesine ama bazen kasıklarımı fena sıkıstırıyo döndü demişti en son kontrolde sanırım kafası baskı yapıyo artık babası gibi kocakafalı biraz kızım :33::33::33::33::33:

günaydın canım, Allah daha nice seneler nasib etsin, ağız tadı versin, belki bugün evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişin:33: şaka şaka dursun durduğu yerde işallah son ana kadar büyüsün orda annesi:27:

maaşallah size, allah böyle haberler almayı nasib etsin hep:21: sizin doktorlar hep boy söylüyo ya, bizimki ölçülemez o artık kilo konuşulur deyip duruyo:27:

evet canım dün sancısı vardı, inşallah bişi yoktur:44:
dur kız ağzını hayra aç :9:zaten dün gece baya sancılandım doğurucam sandım ama sözümü dinledi gelmedi minnakım. bize bu akşam yıldönümü kutlamak hayal oldu. eşimin dayısı geldi bursadan bu gece burda kalıcaklar. napalım sağlık olsun bizde yarın kutlarız hergün bizim demi ama:16:

dur kız ağzını hayra aç :9:zaten dün gece baya sancılandım doğurucam sandım ama sözümü dinledi gelmedi minnakım. bize bu akşam yıldönümü kutlamak hayal oldu. eşimin dayısı geldi bursadan bu gece burda kalıcaklar. napalım sağlık olsun bizde yarın kutlarız hergün bizim demi ama:16:

nice yıllara canımmmm yıl donumunuzmüş galıba bugun:16:

merhaba arkadaşalr nasılsınız?herkeste bir sancı hali var sanırım..banada bugün bir uyku basıyor anlatamam nazar olmayayım 2 gündür gece azcık olsda uyuyorum aslında ama yinede uyukluyorum..azcıkta pinpiriklenmeye başladım aklım fikrim bebeğin hareketlerini dinliyorum acaba haeket eddiyormu etmiyormu diye..kv den yüzünden yine..bu sefer konuşmasına fırsat vermedim ama yine benim aklıma girenler girdi..pazar günü zoraki beni gezmeye götürdüler..bende görümcemlerle foto çekiminden falan konuşuyorum..başladı bukadar hevesli olma işte falancanı şöyle oldu..yeter dedim susun artık hep olumsuz birşeyler konuşuyorsunuz olumsuzluğu çağırıyorsunuz..bana anlatmayın bunları canmı sıkmayın dedim...ağızlarını açamadılar..ama bana girenler girdi tabi...ben sağlıcakla bir doğumumu yapsam rabbimin izniyle ozaman sorcam bu çektiklerimin hesabını onlara...

serapcım geçmiş olsun.ben de bu sabah öğrendim sancın olduğunu herkes seni sordu valla.seninki size şaka yapayım demiş.öyle erkenden çıkıp gelmeye kalkmasın.beklesin biraz daha.

oo maşallah seninkine.ne güzel bugn kaçıncı doğum tarihi haberi geldi.sağlıcakla gelsinler inşallah

Ne guzel :) nerde olacak kismetse dogum? Isim dusundunuz mu? Biz Poyraz dedik, bakalim...ben devlette kontrollerimi oldum hep hamileligin basindan beri ama sanirim ozelde dogum yapacagim

amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..

merhaba arkadaşalr nasılsınız?herkeste bir sancı hali var sanırım..banada bugün bir uyku basıyor anlatamam nazar olmayayım 2 gündür gece azcık olsda uyuyorum aslında ama yinede uyukluyorum..azcıkta pinpiriklenmeye başladım aklım fikrim bebeğin hareketlerini dinliyorum acaba haeket eddiyormu etmiyormu diye..kv den yüzünden yine..bu sefer konuşmasına fırsat vermedim ama yine benim aklıma girenler girdi..pazar günü zoraki beni gezmeye götürdüler..bende görümcemlerle foto çekiminden falan konuşuyorum..başladı bukadar hevesli olma işte falancanı şöyle oldu..yeter dedim susun artık hep olumsuz birşeyler konuşuyorsunuz olumsuzluğu çağırıyorsunuz..bana anlatmayın bunları canmı sıkmayın dedim...ağızlarını açamadılar..ama bana girenler girdi tabi...ben sağlıcakla bir doğumumu yapsam rabbimin izniyle ozaman sorcam bu çektiklerimin hesabını onlara...

Hepimizde ayni endiseler...bu surecte cok daha hassasiz zaten ve herkesin bazen bilincsizce konusmasi insani uzuyor. Lutfen bebegini dusun, onu saglikla kucagina alacagini hayal et. Ben bunaldikca oyle yapmaya calisiyorum iyi geliyor.

haydaaaa bu millet de felaket tellalcısı mübarek.ne zorları var.

Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?

benim de iri bebeğim en son kontrolünde hangi haftada kaç kiloydu yazabilirmisin canım? benimde 17 ekim tam bayrama denk geliyo hep bayramdan önce gelse diyorum,gerçi belki de benimki de sezeryan olucak... benimki 32. haftada 2200 kg dı,doktor iri dedi seninkiyle bi karşılaştırsak?

Back
X