ben 34 haftayı bitirince girdim.bizim dr çatı muayenesini de 37den önce bir sıkıntı olmazsa yapmıyorum dedi
Cok tesekkur ederim...ben heyecanlaniyorum ilk kez girecegim yakinda nst'ye, haftaya kontrolum var 34+ gunlerimde sanirim girerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 34 haftayı bitirince girdim.bizim dr çatı muayenesini de 37den önce bir sıkıntı olmazsa yapmıyorum dedi
benim de iri bebeğim en son kontrolünde hangi haftada kaç kiloydu yazabilirmisin canım? benimde 17 ekim tam bayrama denk geliyo hep bayramdan önce gelse diyorum,gerçi belki de benimki de sezeryan olucak... benimki 32. haftada 2200 kg dı,doktor iri dedi seninkiyle bi karşılaştırsak?
istanbuldayım canım
boyu kilosu nasıl bebişinin çok mu önden gidiyor
Merhaba, 32+1'deyken 2579 gr. gorunuyordu. Oldukca iri, gerci ultrasonda biraz yanilma payi olabiliyor...kacinci haftadasin sen?
Haftalar ilerledikce arayi acti, 32+1'de kilosu 2579 gr.cikti, boyu da ileride gorunuyor...hayirlisi olsun, iyi olsun da bebeklerimiz
Merhaba, 32+1'deyken 2579 gr. gorunuyordu. Oldukca iri, gerci ultrasonda biraz yanilma payi olabiliyor...kacinci haftadasin sen?
Ne guzel :) nerde olacak kismetse dogum? Isim dusundunuz mu? Biz Poyraz dedik, bakalim...ben devlette kontrollerimi oldum hep hamileligin basindan beri ama sanirim ozelde dogum yapacagim
Haftalar ilerledikce arayi acti, 32+1'de kilosu 2579 gr.cikti, boyu da ileride gorunuyor...hayirlisi olsun, iyi olsun da bebeklerimiz
doktorun mutlaka sezeryan yapman gerektiğinimi söyledi?benmki de mi öle dicek acaba ? aman geçmez şimdi 7 gün yaaaaa
oo iriymiş hakkaten bence seninkini bayramdan önce bile alabilriler sezeryana karar verdiysen
aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye
başta medicanaya gidiyordum ama 27.haftadan sonra dr değiştrdik.şimdi sevgi ateş hanıma gidiyorum.özel muayenehanesi var.onun da medicanayla anlaşması varmış.bizim oğlumuzun adı da mustafa alp olacak inşallah. sen ne yedin ne içtin de böyle tombiş bir bebek oldu seninki :)
Bana da oyle geliyor bakalim ne olacak afacanlar ne zaman keyifleri gelip cikacaklar:) hangi sehirdesin? Ben Ankara'dayim
canım hoşgeldin.benm de oğlum olacak inşallah. ben de ankaradayım
hangi durumlarda doktorlar sezeryana karar veriyor? mutlaka sezeryan olmalı demesi için ne olmalı?
çatının normal doğuma uygun olmaması, bebeğin çok kilolu olmasından dolayı anne vücudunun bunu kaldırabilcek kapasitede olmaması, bebeğin ters pozisyonda olması, kordonla alakalı sorunlar... genellikle bu gibi durumlarda doktorlar sezeryana karar veriyolar..hangi durumlarda doktorlar sezeryana karar veriyor? mutlaka sezeryan olmalı demesi için ne olmalı?
ankara dedikçe gözlerim açılıyooo, memleket bi başka oluyo iştee
Ankarayı çok seviyorum ama Isparta da çok daha rahatım nedense, karmakarışıklaşmaktayım![]()
:) her zaman bekleriz Ankara'ya o zaman
şu doğum işleri bi yoluna girsin, Allah'ın izniyle seneye gelmeyi planlıyoruz. en azından çalıştığım zaman bebişe annemler bakar içim rahat eder :) ama geçen sene burada halk eğitim öğretmeni olarak çalıştım, hamilelikten dolayı ara verdim.. eğer iş durumu ıspartayı gerektirirse ona da razıyız ne yapalım hayırlısı :) Sen neresindesin Ankara'nın?:) her zaman bekleriz Ankara'ya o zaman