2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar nasılsınız..
ben bugün dr gittim 2 haftada çagırıyo canım sıkıldı biraz ..:31:

kasılmalarım dışında bi sorunum yoktu başka ultrasona yolladı ve nts istedi.
ultrasonda bebeğim 2 hafta geri çıktı hafta olarak kilosunu sordum sölemedi:4:

bazen dedi ultrason yanılıyo dedi sakın takma dedi ama anne yüregi işte neden oldu demekten alamadım kendimi:50:
sadece gelişime bakıyoruz dedi kilo ölçmüyoz dedi..:26:
nst de olmadı nedense birtürlü yapamadı gıcık kadın:4:

bebeğin kalp atışını duydun dedi olmuyo kalk dr git dedi:31:

halbuki bu ayda kan ilacıma ve yediklerime çok dikkat etmiştim:50:

canım canı içinde olsun 4 kılo dogurdu bı arkadaşşım 3 aylık oldugunda dıger bebeklerden gerı kaldı kılosu ama 3 kılo dağan bı bebegımızde var maşallah annesının sutu yaradı opaç gıbı kız şimdi ınana sağ salım doğsunn dogunca toparlar

kesinlikle öyle tatlım Allah büyüktür :34:
aminn, hepimiz vaktiyle ve sağlıcakla kavusalım insallah :emir_bebek::emir_bebek:
hepimiz bi şekilde birbirimize yardım ediyoruz, her sorun için doktoru aramaya kalksak halimiz harap olurdu :1:
birimizin dr.unun sölemediği şeyleri diğeri sölemiş oluyo, herkes birbirine anlatıyo, sonuçta hepimiz aynı yoldan yürüyoruz, fazlasıyla faydası oluyo buranın :16:
aminn inş:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:iyki burası var yoksa naparız:1::1:Allah hepimizin yardımcısı olsun:16::16::16:

Kızlar biz yavaştan kaçıyoruz, kocişin gelmesine 1 saat var. 0 gelmeden çamaşırları toplayım yerleştiriyim. Sonrada yemek felan hazırlıcam. kendinize ve bebişlere çooookk iyi bakın, iyi akşamlar.. :54::54:
:10::10::10::10::10:

canım canı içinde olsun 4 kılo dogurdu bı arkadaşşım 3 aylık oldugunda dıger bebeklerden gerı kaldı kılosu ama 3 kılo dağan bı bebegımızde var maşallah annesının sutu yaradı opaç gıbı kız şimdi ınana sağ salım doğsunn dogunca toparlar
doğru diyosun tatlımm canı içinde olsundaaa önemli olan ooo:16::16::16:
ohbeee iyki hemencik yazdım buraya nasıl rahatladımm:29::29:
tşkr ederim canımm:16::16:

anne yüregi işte canımm sıkmayım dedim yanılma payı yüksek diorum ama yinede sıkıyorum canımı..
bende daha kızımı ultrasonda hiç görmedim gıcıklar göstermiyorlar her defasında heyecanla gidiyorum yine göremiyorum
hayırlısı bakalım artık doğunca görürüz bizde..benim bu 3. bebeğim ama ilkmiş gibi geliyo çünkü kv yanındaydım digerlerinde
büyük kızım 3500 52cm dogdu 38 haftada. oglumda 38 haftada 3750 52cm dogdu bakalım bu nasıl olcak.bunda yapamadıklarımı bütün hevesimi aldım:1:ilk bebeşim gibi ama insanın kaçıncı bebegi olursa olsun ilk gibi heyecan yapıyoo:16:
canım bu arada mşllh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:senin bebişeee ne güzel gününde belli olmuşş:16::16:Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:16::16:benimki normal olcak Allah izin veririse:6:

tatlımm ben dr sorunu çok yaşadım bendekide şans işte ankaradan konyaya geldim tanımadıgım şehir..hangi dr gittimse net aydınlatmadılar benii bende bişi var sanırım:1:burda bi tanıdık fasıtasıyla bi dr buldum dedim oda nazlanıyo saati saatini tuttmuyo bi bakıyosun güzel ilgileniyo bi bakıyosun baştan savuyo:4::4:evet canım 5dk ara ile kasılma yaşıyorum 30sn sürüyo ama nts olmadı gıcık oldum dedigin gibi ...dr üstüne durmadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi :31:evet canım sağlıklı olsunlarda önemli olan oo biz onlara nasıl bakarızzz:16::16::16:

Senin üçüncüymus ne guzel. Sen tecrübeli annesin aramızda.
Maasallah bebeklerin de hep iyi doğmuş ve hepsi normal anladığım kadarıyla. Bunu da öyle guzel doğurursun insallah. Bizler ilk olunca daha bir tedirgin oluyoruz. Hic bilmediğimiz bir tecrübe.

doğru diyosun tatlımm canı içinde olsundaaa önemli olan ooo:16::16::16:
ohbeee iyki hemencik yazdım buraya nasıl rahatladımm:29::29:
tşkr ederim canımm:16::16:

ınan sneı rahatlatmak için demedım gerçekten oyle 32 haftada 1250 di o 3 kılo doğdu dedğim arkadaşım mayısta dogdum yaptı 3 kılo doğdu ama son ay hergun 1 muz ve bal yemiş çok stres yaptı ne yesem napsam falan dıye gerıdeydı cunku bebek
burda zuluu dıye arkadaşınkıde 10 gun gerıdeydı pekmez tahın yemiş 1 hafta one gectı bebegii Allahın gucune gıtmesın bıze annelık yaşatacak Allahım aratmasın hıc kımseye Allah başka sıkıntı hastalık vermesın n ne şekılde doğan bebekler oluyooo bı nefes al hadı kıbar bı bebegın olucak kız doğmuda kolay olur hem :16:

merhaba arkadaşalr nasılsınız?herkeste bir sancı hali var sanırım..banada bugün bir uyku basıyor anlatamam nazar olmayayım 2 gündür gece azcık olsda uyuyorum aslında ama yinede uyukluyorum..azcıkta pinpiriklenmeye başladım aklım fikrim bebeğin hareketlerini dinliyorum acaba haeket eddiyormu etmiyormu diye..kv den yüzünden yine..bu sefer konuşmasına fırsat vermedim ama yine benim aklıma girenler girdi..pazar günü zoraki beni gezmeye götürdüler..bende görümcemlerle foto çekiminden falan konuşuyorum..başladı bukadar hevesli olma işte falancanı şöyle oldu..yeter dedim susun artık hep olumsuz birşeyler konuşuyorsunuz olumsuzluğu çağırıyorsunuz..bana anlatmayın bunları canmı sıkmayın dedim...ağızlarını açamadılar..ama bana girenler girdi tabi...ben sağlıcakla bir doğumumu yapsam rabbimin izniyle ozaman sorcam bu çektiklerimin hesabını onlara...

Aferim en iyisini yapmışsın, bu kadar heveslenme demek ne demek ! Hevesleneceksin tabiki baksana gelmişsin 36. Haftana... Doğumların çok büyük bir bölümü 38 ve 40 haftalar arasında gerçekleşiyormuş. Şunun şurasında 3-4 hafta kalmış bebeğini sağlıkla kucaklamana...
Pozitif olmakla en iyisini yapıyorsun, tebrikler

kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına

Senin üçüncüymus ne guzel. Sen tecrübeli annesin aramızda.
Maasallah bebeklerin de hep iyi doğmuş ve hepsi normal anladığım kadarıyla. Bunu da öyle guzel doğurursun insallah. Bizler ilk olunca daha bir tedirgin oluyoruz. Hic bilmediğimiz bir tecrübe.
evet tatlım 3. bebeğim ama ilkmiş gibi bende sizin gibi heyecan yaşıyorum diger çocuklarımı kızımı19 yaşında oğlumuda 21 yaşında dogum yaptım ozamanlar kv yanındaydım bişi bilmiyodum bundada yeni 31 girdim..evet canım normal dogum yaptım.. normal dogum süper bişi tabi herkesi kendi şahsi fikri:16::16:Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etisn inş:16::16:

hangi durumlarda doktorlar sezeryana karar veriyor? mutlaka sezeryan olmalı demesi için ne olmalı?

ben bugün uzman tv de kağan kocatepenin viedosunu izledim. Tam da bu konudaydı. Mutlaka sezeryan olmak için 3 sebep varmış:

1. Bebek yan geliyorsa
2. Plasenta doğum yollarını tıkadysa
3. Çatı dar ise

Diğer tüm durumlarda normal doğum mümkün olabiliyormuş. Hatta kilo bile aslında başlı başına bir nede değilmiş. Ben bizzat 4.5 kg olarak normal doğmuşum... Demek ki isteyen doğurtabiliyor...

ınan sneı rahatlatmak için demedım gerçekten oyle 32 haftada 1250 di o 3 kılo doğdu dedğim arkadaşım mayısta dogdum yaptı 3 kılo doğdu ama son ay hergun 1 muz ve bal yemiş çok stres yaptı ne yesem napsam falan dıye gerıdeydı cunku bebek
burda zuluu dıye arkadaşınkıde 10 gun gerıdeydı pekmez tahın yemiş 1 hafta one gectı bebegii Allahın gucune gıtmesın bıze annelık yaşatacak Allahım aratmasın hıc kımseye Allah başka sıkıntı hastalık vermesın n ne şekılde doğan bebekler oluyooo bı nefes al hadı kıbar bı bebegın olucak kız doğmuda kolay olur hem :16:
saol bitanemm:16::16:haklısınnn Rabbimin takdiri :29:evett kolayca prtlatırım:1::1:çok saol tatlımmm:29:ilgin için:54:

kızlar benim meleğim dün saat 14.35 itibariyle normal doğumla dünyya geldi.36+3 3470 gr 52 cm boy.şimdi ikimizde çok iyiyiz evimizdeyiz.darısı sizlerin başına

Ayyyy 4.bebisimizde gelmis hosgelmisss :16: gözün aydin tatlim rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin masaallah cok güzel bir kiloyla dogmus haftasina göre :nazar: dogum hikayenide bekliyoruz canim cok sevindimm

ay canım maşallah size :nazar::nazar::nazar::nazar:melegin ne güzel kiloyla dogmuş kokla yerimize rabbim hayırlı evlat etsin darısı kolayca normal dogumla bize

ggözun aydın canımm bu ıyı haberdı işte cunku bebegının kılosu cok ıyıı gerçekten canım sıkkındı sebepsizce okuyunca:16::16: gulumsedım lutfen musaıt olunca uzunca hıkayenı dınlemek ısterım

ben bugün uzman tv de kağan kocatepenin viedosunu izledim. Tam da bu konudaydı. Mutlaka sezeryan olmak için 3 sebep varmış:

1. Bebek yan geliyorsa
2. Plasenta doğum yollarını tıkadysa
3. Çatı dar ise

Diğer tüm durumlarda normal doğum mümkün olabiliyormuş. Hatta kilo bile aslında başlı başına bir nede değilmiş. Ben bizzat 4.5 kg olarak normal doğmuşum... Demek ki isteyen doğurtabiliyor...

4.hpv virüsu var ise
5.ileri derecede genital varis bulunuyorsa

Masallah :nazar::nazar: Allah uzun omurlu hayirli evlat etsin insallah :16::16: ne guzel bebislerimiz geliyo heyecanimiz iyice artiyo :52:

Kizlar bugun benim burnum kanadi hayatimda ilk kez burnumun kanadigini gordum hemde baya bi kanadi bende bahane ariyo gibi oturdum saatlerce agladim :31:

Back
X