2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

maşallah kolayca kavuşmuşsun yavruna darısı bizlere inşallah bu arada bebeğin ve senin sağlıklı olmanıza sevindim allah analı babalı büyütsün en güzeli de oğlunun küvezde kalmaması

Allah sana bağışlasın canım çok şükürbir sorun çıkmadan almışsın bebeğini kucağına erken olmasına rağmen kilosu yerinde maşallah darısı başımıza

Allah analı babalı büyütsün kızlar gözünüz aydın olsun darısı bizleree
Kızlar rıca etsem bu gibi bir şekilde yazarmısınız? misal veriyorum:

Doğum tarihi:
Kaçıncı hafta:
Boyu,Kilosu:
Cinsiyeti:
Hastane:
Doğum şekli:
(isteğe bağlı) Bebişin ismi:

ve sonrasında hikayeniz gerçekten güzel olur

aereninannesi Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olsun insallah.
Zor gibi gelse de kolay bir dogum olmus. Bizde iki uç ikinmayla doğururuz insallah. Normal dogum guzel birsey hemen ayaklanmissin.

Doğum yapan arkadaşlar.. Allah analı babalı büyütsün.. Rabbim sağlık, huzur versin..
Darısı bizlerin basınaa..
Rabbim hepimize hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin..

Gözün aydin tatlim rabbim anali babali sagliklica büyütmeyi nasip etsin cok sevindim rabbime cok sükürki problemsiz almissin yavrunu kucagina vede suan agrisiz olman harika normal dogumun avantajlarindan biri rabbim hepimize hayirli güzel kolay dogumlarla meleklerimize sagliklica kavusmayi nasip etsin.cok öpüyorum seni ve o mis kokulu melegini

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. ayy ben de 2-3 ıkınmayla doğurmak istiyorum.inşallah da doğuracam

Heyecanla okudum valla cok guzel bır dogum hıkayesı kolayca kurtulmussun saglıklıca hayırlısıylada bız kurtulalım ınsallah canım... Gözün aydın tekrardan Bebişini bizim yerımızede öpüp kokla annesi

1. bademball
2. piskolata
3. greathopes
4. aereninanesi
5. nurberra

1. bademball
2. piskolata
3. greathopes
4. aereninanesi
5. nurberra
6. Neslihakan
7. mexx

Son düzenleme:
7 tane bebişimiz olduuuu, hayırlı ömürlü olsun, analı babalı büyüsünler inşallah

Son düzenleme:
Ohhh Ohhhh gelsin bebisler mis koksun evler Allah uzun omurler versin insallah darisi basimiza

bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı ve kemiklerin birbirine çok yakın haftaya çarşamba ayın 25inde hastaneye yatış yapcam epidural sezeryanla doğcak bebişim

1. bademball
2. piskolata
3. greathopes
4. aereninanesi
5. nurberra
6. Neslihakan
7. mexx
8. Sertkaya07
9. Orlic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…