2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

ben ne zaman kavuşucam kızıma ya:26: dün gece eşim doğsun artık sevelim diyo

Canım aynı şeyi bi kaç gün önce benim eşimde söyledi. sıkıldım artık dogsun da sevelim dedi. Eşlerde sabırsızlanıyo artık vakit daraldıkça...

evet bir an önce olsun sevsinler istiyolar ağrıyı sızıyı çeken biz onlar sadece sevme derdinde sonrada aman aman dursun daha vaktinde gelsin diyor ana karnına benzermi hiç doğduktan sonra dışarsı vaktinde gelsin kuzucuklar

1. bademball
2. piskolata
3. greathopes
4. aereninanesi
5. nurberra
6. Neslihakan
7. mexx
8. Sertkaya07
9. Orlic
10. sdf-82

10.ben olmuşum demek,
güya haftaya cumaydı sezeryanım.hayatta hiçbir şey belli olmuyor arkadaşlar.kendime dikkatetmedim.biraz fazla yoruldum kanamam durmadı..dr um riske girmemek için acil ameliyat dedi.ben de mecbur doğum yaptım evet buraya kadar bi şey yok ama keşke kızım da yanımda olsaydı..şuan küvezde yavrum..37 hafta 3 günlük doğdu.boyu kilosu iyi ancak bir yenidoğan hastalığına yaklandı.akciğer ıslaklığı.küvezde solunum cihazında yavrum..dua edin en içten dileklerinizle kızıma olur mu?
hiç birşey umrumda değil.ağrı sancı hiçbir şey..kızım yanımda olsaydı hepsini unuturdum.o yüzden zamanında alırsınız muhtemelen yavrunuzu şükredin...

geçmiş olsun cnm..içini rahat tut bişeycik olmaz yavruşuna iyileşir de geliverir kollarına cok cok süt emmeye inaşllah..

dualarımız kızınla cnm ALLAH şifa versin. seninle burda konuşmuştuk sezeryan günlerimizi belirlemiştik ama planlar olmuyo Rabbim ne demişse ozamn geliveriyolar bende 36+3te aldım kuzumu doğum sancılarım başlamıştı acil sezeryan oldum rahim yırtılması olmasın diye bekletmedi doktor. sende sabret meleğini alıcan inş kucağına doya doya koklayıp emzirceksin inş Rabbim şifa versin bizim minnak kuzu 2.5 kilo doğdu sağlık olsunda büyücekler inş

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm..içini rahat tut bişeycik olmaz yavruşuna iyileşir de geliverir kollarına cok cok süt emmeye inaşllah..

çok sağolun arkadaşlar,ALLAH korusun meleklermizi..dua ediyorum hep gel yavrum annen seni istiyor.hadi çabuk gel...

Canım biran once iyileşecektir insallah bebegin. Drlar ne diyor? Ne kadar sürermiş? Allah biran once şifa versin evladına.

kızlar benimde bebişim oldu :) 35 hafta bitti hemen aldılar 2 gün tansiyondan yattım düşmeyince maalesef aldılr ama bebiş iyi çok şükür doktor 2 kilo 43 cm tahmin etti ama 2 buçuk kilo 47 cm doğdu filinta oğlum ,yalnız mememi alamıyo küşük olduğu için bizde sağıp kaşıkla veriyoruz inşllah biraz güçlenirde alır meemi,mememinde uçu yok yayılıyo kavrayamıyo

cnm gözün aydınnn
bnm filinta oğlumda 2.5kg 46 cm:) doğdu teyzesi minnaklar ya dimi Allahım bez bile ondan büyük:)bacakalrına dokunmaya kıyamıyorum ama olsun büyücekler yeterki sağlıkları yerinde olsun bnmki şükür emiyo ama çok az işte mideleri neki hemen doyuyolar tabi bende sağıyorum asütü yoksa ağrı yapıyo tam emseler hayırlısyla ama güçlenicekler inş biz dua edelim Allah hepsini korusun

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu boyu iyi Rabbim bize de bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

dualarımız kızınla canım inşallah en kısa zamanda iyileşir ve yanında olur sıkma canını

hayırlı uğurlu olsun bebişin tatlım..

sağlıklı mutlu uzun ömürler..

Canım biran once iyileşecektir insallah bebegin. Drlar ne diyor? Ne kadar sürermiş? Allah biran once şifa versin evladına.

dr lar durumu iyiye gidiyor ama ne zaman çıkacağını kestiremeyiz.3 st de olabilir.1 hafta da..antibiyotik tedavisini de 10 güne tamamlayacağız diyorlar.zaten hastalığın adı da yenidoğanda geçici akciğer ıslaklığı diye geçiyor türkçesi..
3 gün geçti.kaldı 7 gün..geç zaman geç.sabır ALLAH ım sabır..
ne mutlu benim kızımdan zayıf bebekler be çıkmışşlar maşallah..

Meleklerine kavusan annisler, Allah hepsine saglik versin hemencik buyusunler toplansinlar ins, mamalarini guzelce esinler buyusunler ins..
Hepiniz saglik mutluluk huzur icinde buyutun bebislerimizi , Allah nazarlardan saklasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…