2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

Allah sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin hepinizin bebişlerini.darısı bizlerin başına inşallah:))

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım.Dualarım sen ve bebişinle.

biz ekimi sabırla beklerken aramızda sabırsızlanan ve doğan bebişler varmış meğer :) Doğum yapan annelerimiz için; Allah evlatlarını sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olurlar inşallah...

çok heyecanlıyım, şunun şurasında ekime ne kaldı ki?! benim ekim sonu gibi görünüyor ama 34. haftada bebişim 3 kg. Yerine sığamazsa diye korkuyorum

allah analı babalı büyütsün canım bir de eğer hala bebek meme ucunu kavrayamıyorsa eczanelerde silikon meme ucu satılıyor çok işe yarıyor tavsiye ederim tecrübeyle sabit

Kızlar merhaba,33+4 üz bızde oğlusumla,sızı hep takıp edıyorum ama pek bulunmadım aranızda,dr.muz ekım 20 den snr sezeryanla bebişi alacagını soyledı,ıkıncı dogumum olacak Allah ın ıznıyle.ama benım cok agrılarım oluyor,nst de sancıda cıkmadı neyın nesı anlamadım,ılk gebelıgımde boyle olmamıstım.Buarada bebıslerınız erkencıler,bılmyrm ama benım bebısımde erken gelecekmıs gıbı gelıyor bana,rabbım hepımızın yavrularını bıze bagıslasın.

MERHABA ARKADAŞLAR:)
buraya doğum hikayemi bu kadar erken yazacağımı hiç düşünmemiştim.18 eylülde sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım.
Yüksek tansiyon yani preeklampsi olduğumu 16 eylül pazartesi günü öğrendim tansiyonum 15-9 un altına düşmüyodu doktorum bebek gelişmiyo, suyu azalmış, plesanta yaşlanmış dedi ve bütün dünya başımıza yıkıldı belki hayatımda geçirdiğim en zor gündü 2 haftaya bebeği alabiliriz dedi ve perşembe günü tekrar çağırdı tabi bu süre içerisinde tansiyon ilaç dozu arttı ciğer geliştirici iğneler yapıldı ama ama çarşamba günü artık tansiyon sıkın tı yaşatmaya başlayınca doktora gittik hemen bebeği almamız lazım dedi eve gidip çantamı bile alamadım bir buçuk saat sonra yanımda sadece annem ve eşimle beraber ameliyathanenin yolunu tuttuk 17-9 tansiyonla ameliyata alındım o kapıdan girince huzur doldum masaya yattım uyuştum ve 5 dakika sonra bebeğimi gördüm temizlediler yüzüme değdirdiler yanaklarını bu kadar güzel olamaz hiç bir şey o kadar yumuşak ten güzel koku ....rabbim bize aslında en güzel hediyeyi vermiş bunu azramı öpünce anladım.34 haftalık doğum yaptım 32 haftalıkdı gelişimi 1835 gr doğdu hemen küveze alındı ama çok şükür hiç bir sıkıntısı yok hergün sütümü sağıp götürüyorum bugün 5.gün hergün sadece 15 dk küvez arkasından bakıyoruz ellerini tutabiliyoruz çok zor oluyo hergün onu orda bırakıp gelmek inşallah en kısa zamanda cıkar yanımızaa evine gelir bi an önce inşallh .dualarınızı eksik etmeyin .allahm hepinize bu güzelliği duyguyu sağlıklı sıhhatli yaşatmayı nasip etsin.

inş. canım gelişimini tamamlarda bı an once evınıze gelır mınıınız Allahım ısmıyle yasatsın analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

merhaba arkadaşım,
şuan ikimiz de aynı durumdayız hemen hemen o yüzden birbirimizi en iyi bizler anlarzı..benim kızım da küvezde.ancak benim erken doğum değil..solunum sıkıntısı çekiyor minik bedeniyle yavrum..dr.lar iyiye gittiğini söylüyorlar inşallah haftaya alıcaz diye umut ediyoruz ama hayatta hiç bir şey belli olmuyor.zamanın ne getirip ne götüreceği muamma..ben hiç tahmin etmezdim böyle olacağını ancak başıma geldi.ilk bebeğim de zamanında doğdu.ama böyle bi sorun olmamıştı...
çok zor bi şey beklemek..
ben de sütümü sağıp bırakıyorum.bu arada aynı gün doğum yapmışız..
ben küvezdeki bebekleri gördükten sonra bütün bebekler için sürekli dua ediyorum yazık çok küçük çoğu..
NE KADAR KIYMETLİ Bİ ŞEYMİŞ DEĞİL Mİ HASTANEDEN SORA EVE BEBEĞİNLE GELİP ONU KUCAĞINA ALIP KOKUSUNU İÇİNE ÇEKMEK..ONU EMZİRMEK...

Benim oğluşum ekimi bekler inş geçen gün temizlik yaptım üstüne çok stresli günler geçirdim sancım çok oldu şükür iyiyiz ama heyecan dorukta :)

Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu da iyi maasallah. Demek ultrasonlara güvenmemek gerek.
Insallah biran once iyileşir bebegin.

Allah analı babalı büyütsün insallah. Ve biran once çıkar kuvezden de sizle evinize doner.

Benim oğluşum ekimi bekler inş geçen gün temizlik yaptım üstüne çok stresli günler geçirdim sancım çok oldu şükür iyiyiz ama heyecan dorukta :)

bence şu son günlerde dikkat daha çok dikkat etmelisin..ben fazla dikkat etmedim ve ..kanamm durmadı.çok tehlikeliymiş son aylardaki kanamalar..dr um hem seni hem de bebği riske atamayız acil sez.dedi.38 haftama 3 gün falan kalmıştı..ben de doğum yaptım.şimdi bebeğim küvezde..
MAŞALLAH durumu iyiye gidiyor...
o yüzden daha önce bi şey olmadı nasılsa şimdi de olmaz deme...ben bunun pişmanlığını çok yaşıyorum.ilk hamileliğimde de çok hareketli ve hafiftim.ancak bi şey olmamıştı..ama bunda başıma geleceği varmış.olsun herşey ALLAH tan sabrını da verdi ALLAH ım.
ALLAH kimseye yaşatmasın bu durumu...

hayırlı uğurlu olsun bebişin cnm..hemencecik serpilsin de annesinin yanına gelsin inşallah..

o kadar zorki ağlamamak için kendimi kasıyorum artık hayatımıza yeni girdi ama sanki hep varmış gibi eksikliğini hissediyoruz rabbim kimseye yaşatmasın bunları.inşallah sen ve diğer annelerde sağ salim bebeklerimize kavuşuruz

Allah anali babali büyütsun canim inşallah en kisa zamanda kavuşursun bebeğine darısı bizlerin başına tabi zamanını beklesinler minnaklar

Rabbim inş tez zamanda bebeğini kavuşturur sana canım ben yeni ev taşıdım o yüzden fazlaca yoruldum ama şimdi görümcem yardıma geliyor hergün çok şükür iyiyiz şimdi

cnm çok şükür bak almaya başlamış evt çok güçlü ememiyolar hemn yoruluveriyo bizimkide bide boğazında çok kalıyo o hızlı gelmeye başladığı anki süt:)yavrucuklar yaa Rabbim korusun hepsini sorma cnm o bizdede oluyo iki bacakta aynı yere giriveriyo:)ama olsun ii olsunlarda büyücekler inş
buarada bende dr. browns aldım senin dediğin gibi çok memnunum arada onla sağıp veriyodum ilk günler daha az çektiğii için acı oluyodu gögüste şimdi rahatladı şükür ama arada mama takviyesi gerkirse onla vericem alışmaz inş cnm ya ikisinide alır

maşallah canım Allah size bağışlasın, analı babalı büyüsün, hayırlı ömürlü olsun inşallah
Gzünaydın canım Rabbim sizlere bağışlasın, bir an önce toparlanıp gelsin inşallah bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…