2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

maşallah canım bebişine Allah analı babalı büyütsün ne güzel almışsın bebişini kucağına okurken ağladım inan çok güzel anlatmışsın inşallah biz de senin gibi çok çekmeden kurtulur bebişlerimizi kucağımıza alırız

oyyy ne güzel anlatmışsın canım gözlerim doldu
Allah analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı bir evlat olsun inşallah
Allah bizlerede kolay ve hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah...

canım hikayeni göz yaşları içinde okudum çok güzel yazmışsın rabbim bize de kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrunu da allah analı babalı büyütsün

Canim valla aglayarak okudum, ne guzel saglikla kavusturmus sizi allahim , Ins saglkli huzurlu , mutlu Emiran bebek ve sevdiklerinle nice uzun yillara ..

ben Allah kısmet ederse Aralık annesi olacağım. Doğum hikayenizi okuyunca gözlerim doldu çok etkilendim. Rabbim herkese kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün evladınızı gözünüz aydın

Cnm hikayene bayildim bende normal doğum olsun istiyorum
masallah sizekeşke benimde ailem yanımda olsa
bu aralar belime adet sancısı gibi agri giriyor acaba diyorum
hep inşallah hepimize kolay doğum nasip olur

kızlar üzmeyin kendinizi benim annemlede kayınvalidemlede aramızda iki sokak var ama bende yalnızım akşam eşim gelene kadar. bütün işlerimi kendim yapmaya çalışıyorum temizlik içinde yardımcı bayan gelecek. sadece arayıp bi isteğin varmı diye soruyorlar ne gelen var ne giden yani aynı şehirde olmakta çözüm değil eşinizden başka kimseden fayda yok (

Hic bir dogum hikayesinde aglamamistim ama annenle telefon konusman beni benden aldi diyebilirim benimde annem yanimda olmicak o an geldi gozumun onune tutamadim gozyaslarimi...Allah yavrunuzu sizlere bagislasin uzun omurler diliyorum

Cnm benim annede kv de yok henüz buraya geleli yeni
oldu yabancilik çekiyorum bütün gün evde yalnızım arkadaşım
yok arayan yok eşim saat 2-3 te geliyor 8 de gidiyor anlayacagin
yapayalnizim

Mevlam analı babalı büyütsün canım...sağlıklı bir ömür versin Rabbim...

Allah'ım nasıl bir duygudur..okurken ağladım resmen...kendimi düşündüm bir an...ay ben nasıl doğurcam...

inşallah hepimizin burda bi hikayesi olur. izinden sonra şu vakte kadar zaman nasıl geçti anlamadım bile ama artık kavuşmak istiyorum

Bütün dilekleriniz için çoook teşekkürler kızlar hepinize dua ediyorum Allah hepinizi sağlıklı huzurlu kolay bi şekilde yavrularınıza kavuştursun
bu arada eklemek istediğim bişey var burda okumuştum Fatma ana eli otu diye doğumu kolaylaştıran bir ot varmış dedim nolur nolmaz Mısır çarşısından aldım suya konuluyormuş doğumdan sonra çıkarılıyormuş biz yaptık diyorum belkide ondan böyle çabuk oldu herşey :26: Allah bilir gerçeğini ama yinede söylemek istedim pek inandırıcı gelmiyordu bana önceden ama artık acaba diyorum...

Cnm hikayene bayildim bende normal doğum olsun istiyorum
masallah sizekeşke benimde ailem yanımda olsa
bu aralar belime adet sancısı gibi agri giriyor acaba diyorum
hep inşallah hepimize kolay doğum nasip olur

ayy canım aile olmayınca gerçekten çok kötü oluyor ama inan en büyük destekcin yine eşin olacak o olmasaydı yapamazdım doğumdan sonra geldi benimkilerde apar topar inşallah seninkilerde gelir yardımcı olur ben 1 hafta hiç bişey yapamadım yemek temizlik hep görümcem annem kayınvalide yaptı mutlaka biri yanında olması gerekiyor
benimde doğumdan bi kaç gün önce adet sancısı gelip gitmeye başladı canım senin doğum yakın galiba aynı bendeki belirtiler sendede var yinede Allah bilir bel ağrısı miğde bulantısı hiç bişey canım istemiyordu gelip giden adet sancıları ve bi hafta sonra doğum gerçekleşti eğer bide ilişkiye girersen tamam olacak heralde en hayırlı zamanda en kolay şekilde gelir inşallah

insan üzülüyor yinede..böyle zamanda yanımızda olmayacaklar ne zaman olacaklar..

Al benden de o kadar, annem başka şehirde çalışıyor zaten, kv düğün dernek gezmek, seneye yazlıkta ekeceği domatesler için toprak çapalamak derdinde, eşim desen işkolik evde durduğu yok. Temizlik de, bulaşık da, yemek de herşey bende... O yüzden sıkıntı yapmayın kızlar allah herşeyin kolayını verir... Bu kadar hareketle çarçabuk doğuruveririm belki :)

Doğum tarihi: 17.09.2013 saat 6.25 h
Kaçıncı hafta: 38+1
Boyu,Kilosu: 52 cm, 3.640 kilo
Cinsiyeti: Erkek
Hastane: Özel Nisa Hastanesi
doğum şekli: NORMAL DOĞUM
Bebişin ismi: EMIRHAN

Canımmm çok çok mutlu oldum senin adına, darısı başımıza...
Bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla huzurla büyütün inşallah...

Canım gözün aydın cok sevındım cok guzel bır dogum hıkayesı hakıkaten maşallah Darısı basımıza ınsallah. Bebişine ve size saglık huzur mutluluk versin RABBİM .( Cümlemize)

insan üzülüyor yinede..böyle zamanda yanımızda olmayacaklar ne zaman olacaklar..

tatlım haklısın ama uzakta olmaları bi parçada olsa insanı teselli eder. bukadar yakın olupta yalnız bırakmaları daha çok üzüyor insanı inan

doğum neyse de sonrasında da destek olmazlarsa çok üzülürüm

Cevabın için teşekkür ederim CNm
İnşallah ablam yetişir doğumuma
Yoksa yalnızıminşallah doğum
Yaklaşmıştır CNm şu aralar adet sancıları
Var üç gündür aynı vakitlerde oluyor

doğum tarihi: 24/09/2013 sa: 14.04
Kaçıncı hafta: 38+5
Boyu,Kilosu: 52 cm, 4.090 kilo
Cinsiyeti: kız
doğum şekli: spinal sezeryan
Bebişin ismi: cemre mira

kızlar bizde kavuştuk yavrumuza. sezeryan olduğu için yazamıyorum. ilerde yazacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…