2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

allahım hepinizin yavrularını analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

ne güzel bir sürpriz yapmış oğlun sana allah analı babalı büyütsün benim de minişim sürpriz yapsın istiyorum artık

Dogum yapan taze annisler hayirli olsun rabbim uzun omurler versin miniklere

selam kizlar 17 eylul sali gunu bende normal dogumla kucagima aldim aslinda bnm dogum hikayem biraz acikli.dogum gayet guzeldi ancak 5 eylulde babam vefat etti ve 12 gun sonrasinda minik mucizem kagan hamdi dunyaya geldi. hamdi ismi babamindi adini yasatmak icin kimligine ekledik kismet boyleymis. dogum hikayeme gelince 16 eylul saat 6 da suyum geldi doktorumu aradim acil gel dedi 6.30 da hastanedeydik doktor muayene etti ve acilma yok ancak dogum basladi dedi sabah 6 ya kadar kendi sancilarini bekleyelim olmazsa sabah 6 da suni sanci takicam dedi.sabah 6 ya kadar bmm az az gelen.sancilarimla 2 cm acilma olmustu. suni sanci ile karisinca sancilar siklasmaya basladi cok sukur hersey yolunda gitti ve 6 cm sonunda epidurel yaptirmaya karar verdimepidurel tskildiktan 1,5 saat sonrada 3 ikinma sonucunda cok sukur oglusuma kavustum bnm dogumum gayet guzeldi cok rahat dogum yaptim anlatilan.kadar korkunc birsey yokmus sadece sanci kismi zor oluyor acikcasi epidurel takikincada sadece son sanciyi hissediyorsunuz allah im herkese bu guzelligi yasatsin darisi sizlere olsun oglusum 37+2 de dunyaya geldi

Canım insallah bebegin biran once emer seni.
Sen anlatırken bile ben gerildim. Spinal yada epidural yapamam ben. Ister istemez o sesler vs beni rahatsız eder herhalde.

Nurberra canım Allah analı babalı büyütsün insallah.
Arada ortalığı toparlayacak kadar iyi oluyorsun demek canım :)
Neyse remı ve düzenli bir eve gelmis bebegin

Neslihakan canım baban icin basın sagolsun mekanı cennet olsun.
Bebeğine de Allah uzun Ömer versin, saglikli sihhatli hayırlı bir evlat olsun insallah.
3mm den fazla açılma olunca epidural yapmıyorlar diye biliyordum ama senin 6dan sonra yapmışlar.

CNm öncelikle başın sağolsun
Allah bebişine uzun ömürler verdin
Böyle kolay doğumun darısı bizlerin
Başına

öncelikle başın sağolsun canım allah rahmet etsin babacığına..kağan hamdine de allah hayırlı uzun ömürler versin hayırlı olsun size darıssı tüm anne adaylarının başına

Maşallah Gözünüzaydın kızlar, Allah analı babalı büyütmek nasib etsin, hayırlı ömürlü olsunlar inşallah
Rabbim biz bekleyenlerede hayırlısıyla sağlıcakla ve sizler gibi kolayca kavuşmak nasib etsin inşallah
Neslihakan başın sağolsun bu arada.. Rabbim kalanlara başsağlığı versin..

hepinize tesekkur ederim kizlar cepten giris yaptigim icin alinti yapamadim. normal dogumda 4 cm den sonra epidureli takiyorlar ancak ben bastan istemeyip sonradan karar verdigim icin gec takildi. rabbim bekleyen herkese hayirli dogumlar nasip etsin hepinizi allah kurtarsin korkulacak.birsey.yok inanin insanlar cok abartiyolar en onemlisi doktorunuza guvenin gerisi kendiliginden geliyor

Cnm başın sağolsun..Allah yavruna uzun ömür versin..Ne güzel moral vermişsin..Hepimize kolay doğumlar inşallah..

Cnm başın sağolsun..Allah yavruna uzun ömür versin..Ne güzel moral vermişsin..Hepimize kolay doğumlar inşallah..

sagol cnm cok tesekkur ederim hem aci hem gozaydini ikisini pespese yasadik. zor bi durum ama herseye alisiyo iste insanoglu. dogum olayinda beni cok korkuttular ama oyle de gilmis dicem dogum yapan arkadaslarda eminim beni destekleyecektir allah o an ole bir g uc kuvvet veriyor ki inanin hic birsey dusunemiyorsunuz sadece tek istegi insanin saglikli sihhatli yavrusunu kucagina almak oluyor onun sevgisi morali cok buyuk.oluyor. herseyden daha guclu oluyor insan

Kızlar gözünüz aydın saglıcakla bebişlerinizi kucagınıza almıssınız RABBİM uzun saglıklı ömürler versin inşallah huzur içinde.
Neslihakancım basın saolsun cnm öncelıkle ALLAH mekanını cennet eylesin.Geride kalanlara sabır saglık sihat versin RABBİM.
Genel olarak dogumlar pek zorlu gıtmemıs ne guzel ya bızde heycandan catlıycaz valla 15-20 gunumuz kaldı hatta 20 gun yok bıle 18 gun gosterıyor takvım ama sanmıyorum hakkımızdan hayırlısı dogum seklım bır an önce netlessın ıstıyorum. Bızım ıcın de dua edın. Süt problemı yasıyan arkadaslarım ınsallah bu problemıde kısa surede atlatırsınız . Fıstıkları öpün bızım yerımıze

Son düzenleme:

doğrudur cnm biraz bayanlar büyütüyor herşeyi..

bi arkadaşım da 2 tane doğurdu o da çok moral verdi saolsun..

e herhalde evlat sahibi oluyorsun kolay denemeez ama olmıycak bişey olsa bu kadar kadın her saniye bisürü doğuramazdı dedi..

Dogum yapan taze annisler hayirli olsun rabbim uzun omurler versin miniklere

hayırlı olsun bebişin cnm Rabbim ona hayırlı uzun ömürler versin babacığınada Rabbim merhamet eylesin mekanı cennet olsun

saol cnm darısı sizin başınıza kolaycacık inşşş
sorma cnm sancılar arasında Allah öyle bi rahatlık veriyoki tabi bunlar sıklaşmamış halinde b öyle Allah tüm doğum yapacaklara yardım etsin inş sizlerde en hayırlı zamanda mis kokulularınızı kucaklayın cnm

loricigim cokk tesekkur ederim allah razi olsun dogum yapacaklarada kolaylik diliyorum

ben büşranın doğum hikayesini çok merak ediyorum,onunki normal doğumdu,hiç sesi soluğu çıkmıyor,uğrasa da yazsa buraya,yurtdışında normal doğum sürecini nasıl takip ediyorlar acaba,bi de rahatlatıcı gaz falan kullanmış mıdırki...sesimizi duysa da yazsa...

İnşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.Benim bebeğim 40+4 oldu ama hala sancı yok.Doktorum 40 hafta olunca 1 hafta daha bekleyelim sezeryan yapmayalım dedi.Ama çarşamba günü de 1 haftalık sürede dolacak. Yarın kontrole gideceğim bakalım ne olacak?

ah canım benım babasını yenı kaybetmiş bırı olarak senı anlıyorum başın sağolsun dıcem ama babanız zaten sızın başınızdı Allah sabır versın gerıde kalanlarınıza Aallahım babanım kalan ömrunu oğluna bağışlasın senı derınden kuucaklıyorum ölene uzulunur doğana seevınılır hayat arkadaşım çok ama çok garip oğluna gelınce yaşı uzun Allah analı babalı buyutsun guzel yorumların için bana morel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…