2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
42
Nazilli
göbiş topiğimizi açmış bulunmaktayım:124::124:
hadi ekim anneleri resim koyunda göbişleri görelim
benimde küçük bir göbeğim var fırsat bulduğumda ekliycem

ahada ilk ben geldim her ne kadar eklicek göbiş olmasa da geldim elbet bir gün olucak o zaman koyucam buraya resmi inşallah..bu arada papatyacım eline sağlık

kızlar hayırlı olsun topıgınız bende eklemek isterdım ama benımde hıç göbegım yok anlamadın-mkı niye bazen tedirginde oluyo değilim hanı

kızlar hayırlı olsun topıgınız bende eklemek isterdım ama benımde hıç göbegım yok anlamadın-mkı niye bazen tedirginde oluyo değilim hanı

göbeğinin çıkmaması normal canım daha çok küçük bebişler birkaç hafta sonra belli etmeye başlar kendini:emir_bebek:

ahada ilk ben geldim her ne kadar eklicek göbiş olmasa da geldim elbet bir gün olucak o zaman koyucam buraya resmi inşallah..bu arada papatyacım eline sağlık

olucak olucak birden büyümeye başlayacak gör bak:34:
hepimiz hemen hemen 3 aylık olduk artık göbişlerde çıkmaya başladı bizimde göbiş topiğimiz olsun dedim:21:

Selam kizlaaaarr :))
Valla benim baya göbek var , sanki 4-5 aylik gibi duruyo :D ama ben zaten göbekli bi insanim cok zayif oldugum zamanlarda bile göbegim olurdu hep, ondan kaynaklanabilir yani hihihi

olucak olucak birden büyümeye başlayacak gör bak:34:
hepimiz hemen hemen 3 aylık olduk artık göbişlerde çıkmaya başladı bizimde göbiş topiğimiz olsun dedim:21:
eline sağlık çok iyi yapmışsın artık bundan sonra göbüşler çıkar da ekleriz:16:
Selam kizlaaaarr :))
Valla benim baya göbek var , sanki 4-5 aylik gibi duruyo :D ama ben zaten göbekli bi insanim cok zayif oldugum zamanlarda bile göbegim olurdu hep, ondan kaynaklanabilir yani hihihi
vallaha ben de çok zayıf bir insan değildim 65 kilo ile hamile kaldım hala da aynıyım hafif göbek önceden de zaten vardı ama kıyafetten belli olacak kadar değildi halada öyle üstüne eklenmiş bir şey yok yani

normal canım bende de yok bundan sonra birden çıkar ama:49:

$IMG-20130403-WA0000.webp $10_f63748ff30bbf4b8a3a7c77507290250.webp

3 aylik gobusss.. kizlar foto koyun yaa :6:

Foto nasil yüklüyosunuz kizlar ben telden giriyorum ona göre Anlatin lütfen

konuya cevap vere tikla sonra yukarida hani harfleri buyutmek fln filn gibi seyler varya orada bi pencere var agac gozukuyo icinde ona tikla fotonu sec koy bu kadar bekliyoruz daha fazla :52:

konuya cevap vere tikla sonra yukarida hani harfleri buyutmek fln filn gibi seyler varya orada bi pencere var agac gozukuyo icinde ona tikla fotonu sec koy bu kadar bekliyoruz daha fazla :52:

Bende yok öYle bisey yaaaa :(((( bende koymak istiyorummm :((( telden girince anlattin dimi bilgisayardan girmiyorum

Back
X