oo maşallah erken çıkarmışsınız dişi hayırlı olsun :)
burun tıkanıklığı dilten olabilir çünkü diş çıkarırken hastalanıyorlar malesef ama grip de olabilir okyanus suyu kullanmıyormusun
benim kızım da 4 ayını doldurdu ama ben ek gıda vermiyorum sütüm yetiyor diye senin süt mü az yoksa sütün yetiyor da yine de veriyor musunuz ben de verip vermemakte kararsızım kilo alımı iyi diye vermiyorum
Masallah bebisine Cnm distendir benim
kizimdada aynı durum var dr gotursuk disleri
çıkıyor dedi ama bir türlü cikmiyor sancılı
geçiyor senin bebiste durum nasıl inşallah
biran önce çıkar çok zorlanıyoruz.benim kızımın alt on
iki dışı patmalak üzere bir aydır çıkmadı gitti
Insallah dedigin gibi distendir. Bizim de ilk olarak alt on iki disi cikti cok komik insallah bir an once kizin da hayirlisiyla cikarir cok sirin gorunuyor :) ilk dislerin nasil ciktigini pek anlamadik ama sanirim daha zor kismi simdiye kaldi...
bunları hiçç kafamıza takmamalıyız cnm.. her çocuk farklı..bizimki de basmıyodu 5.ay dolmak üzere..geçen haftadan beri çok güzel basmaaya başladı birden..çocuk ne zaman isterse o zaman basar yapar..ama ter giden bişi olsa onu da sen hissedersin zaten..yüzlere bakmamaya gelince kafasını o kadar süre tutaamıyor olabilir..dikkati başka yerde olabilir...ama uygun pozisyonda senn yüzüne filaan da dikkat edemiyorsa bi dr a göster için rahat eder..o arkadaşlarına da benden selam söle
Merhaba tekrar :) insallah dis yuzundendir de hasta olmasin...henuz vermemistim okyanus suyu ama sanirim bugun verecegim. Sutum yetiyor masaallah zaten sirf anne sutu aliyor hic mama almadi ama doktor gelisimi iyi sarsmaz bebegi ek gida almasi, alismasi iyi olur diye verdi. Sen de danis doktora belki 6.ay bitimini beklemek yerine 5.ay bitiminde tavsiye ederse ufak ufak baslayabilirsin. Zaten tadimlik veriliyor azar azar...
ben hiç doktora götürmüyorum aşşıları ve kilo takibi sağlık ocağında yapılıyor onlarda birşey demedi ver ya da verme diye
Ben de aslinda goturmuyordum ama konak oldu basinda bir de gobegi kizarmisti filan bahane oldu.
konak çok basit bir olay canım banyo önce zeytin yağ ya da bebe yağını sür başına beş dakika bekle yumuşak bebek fırçasıyla ters yönde tara sonra da yıka bitti gitti benim kızda küçükken oluyordu arada hafif hafif ben hep böyle yaptım
Evet evet biraz inatci bizim konak gerci ama dedigin gibi yapiyorum...senin kiz ne kadarlik oldu simdi Allah bagislasin...
merhabalarr.. :) bizde kızımla 4 ay 3 haftalık oldukk :) ben ek gıdalara basladım cunku sutum hiç olmadıgı ıcın emziremedimmasallah kilosu boyu iyi gidiyo bizimde alt on 2 dişimizin oldugu yerler kabarmıs yakında patlar ama allaha sukurler olsun ki fazla bi huzursuzlugu olmuyo bizden bu kadar tekrar görüşmek üzereee :)
Kızlar selamm bizde 5 aylık olduk :) neler yapıyorsunuz bebişleer nasıl:)bizim alttan 2 dişimiz patladı ishal falan olmadı yeni yeni oturtmaya başladım destekli .. Bizimki baş çevresi küçük doğdu hala daha küçük gidiyor doktorumuz genetik olduğunu söylüyor zira benimde epey küçük umarım öyledir
Merhaba,
Umarim herkes bebeklerini keyifle buyutuyordur.
5 ay bir haftalik oldu bebegim, altta 2 disi var :)
1 aydir da yogurt, kabak(azicik z.yagi ile) ve meyve puresi veriyorum. Anne sutune de devam ediyor. Bir haftadir havuc, marul filan da ekliyorum kabagina.
6.ay asilarini sorunsuz atlatabiliriz umarim.
Mama sandalyesi kullanmaya baslayan var mi? Nasil oturtuyorsunuz sandalyede?
Evet CNm kimse kalmadı buradaMerhaba herkese...
Artık buralarda kimsecikler yok malesef..
Benim kızım da 5. ayını doldurdu. Dişleri çıkmadı henüz..
Damakları feci halde kaşınıyor.. Eline ne bulursa agzına götürüyor..
Favorisi parmakları :)
Doktoru kilo alımının iyi olduğunu 6.aydan itibaren ek gıdaya geçmemi söyledi. Meyvelerin tadına baktırabileceğimi söyedi..
Elma, armut,biraz muz ve havuç püresi verdim şu ana kadar..
Kızıma damla damlattığımda bile çılgınlar gibi damlayı yalıyor ve devamının gelmesini istiyor, aglamaya başlıyor.
Elma püresini yerken resmen kendinden geçiyor. Verene kadar çığlığı basıyor.
Ben az da olsa veriyorum artık..
Benim kızım henüz dönmüyor. Bakalım..Bekliyorum..
Evet CNm kimse kalmadı buradaCNm
Sen bebişe kan damlası veriyormusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?