2013 ekim bebekleri büyürken:)

Merhaba tekrar :) insallah dis yuzundendir de hasta olmasin...henuz vermemistim okyanus suyu ama sanirim bugun verecegim. Sutum yetiyor masaallah zaten sirf anne sutu aliyor hic mama almadi ama doktor gelisimi iyi sarsmaz bebegi ek gida almasi, alismasi iyi olur diye verdi. Sen de danis doktora belki 6.ay bitimini beklemek yerine 5.ay bitiminde tavsiye ederse ufak ufak baslayabilirsin. Zaten tadimlik veriliyor azar azar...

Insallah dedigin gibi distendir. Bizim de ilk olarak alt on iki disi cikti cok komik insallah bir an once kizin da hayirlisiyla cikarir cok sirin gorunuyor :) ilk dislerin nasil ciktigini pek anlamadik ama sanirim daha zor kismi simdiye kaldi...

Insallah dedigin gibi distendir. Bizim de ilk olarak alt on iki disi cikti cok komik insallah bir an once kizin da hayirlisiyla cikarir cok sirin gorunuyor :) ilk dislerin nasil ciktigini pek anlamadik ama sanirim daha zor kismi simdiye kaldi...

İnşallah Cnm masallah oglusuna biz biraz zor dış
cikartiyoz ishalide var ilk disimizi heyecanla bekluyoz

haklısın canım boşuna kuruntu yapmışım bugün kısa bi süre bastı çekti ayağını hemen yavaş yavaş basacak gibi sanırım kızımla ilgili çok çabuk galeyana geliyorum napiyim ogünde sürekli karşılaştırma yapılınca canm sıkıldı

ben hiç doktora götürmüyorum aşşıları ve kilo takibi sağlık ocağında yapılıyor onlarda birşey demedi ver ya da verme diye

Ben de aslinda goturmuyordum ama konak oldu basinda bir de gobegi kizarmisti filan bahane oldu.

konak çok basit bir olay canım banyo önce zeytin yağ ya da bebe yağını sür başına beş dakika bekle yumuşak bebek fırçasıyla ters yönde tara sonra da yıka bitti gitti benim kızda küçükken oluyordu arada hafif hafif ben hep böyle yaptım

Evet evet biraz inatci bizim konak gerci ama dedigin gibi yapiyorum...senin kiz ne kadarlik oldu simdi Allah bagislasin...

Evet evet biraz inatci bizim konak gerci ama dedigin gibi yapiyorum...senin kiz ne kadarlik oldu simdi Allah bagislasin...

4 ay 3 günlü şu an inatçı konaklar için de şunu tavsiye ediyorlar yıkandığı suyun son tasa bir kaç damla bebe yağı damlatın diyorlar

Dogumdan sonra giremedim hic vakit olmuyor gercekten..bebisler büyüdü artık paylaşacağımız şeyler heyecanlar daha cok olur artık...benim masalımda 4 gun sonra 5 aylık olacak..10 Ekim doğumlu..kilosu boyu gülücüğü derken zaman gelip geçiyor gercekten...))

merhabalarr.. :) bizde kızımla 4 ay 3 haftalık oldukk :) ben ek gıdalara basladım cunku sutum hiç olmadıgı ıcın emziremedim masallah kilosu boyu iyi gidiyo bizimde alt on 2 dişimizin oldugu yerler kabarmıs yakında patlar ama allaha sukurler olsun ki fazla bi huzursuzlugu olmuyo bizden bu kadar tekrar görüşmek üzereee :)

Slm Cnm buraya kimselet uğramaz oldu bizimde bir aydan fazla
oldu dış yerlwrimiz siseli ama bir türlü dişler patlamadi

kızlar bebeğim 6 aylık oluyor ve ben yeni adet oldum.çok fena bi bel ağrım var.adetten bi kaç gün önce başladı adetim bugün bitti ve bel ağrım devam ediyor hala.aynı durumda olan var mı sizin adetleriniz nasıl geçiyor.olmayan da vardır şimdi..

Kızlar selamm bizde 5 aylık olduk :) neler yapıyorsunuz bebişleer nasıl:)bizim alttan 2 dişimiz patladı ishal falan olmadı yeni yeni oturtmaya başladım destekli .. Bizimki baş çevresi küçük doğdu hala daha küçük gidiyor doktorumuz genetik olduğunu söylüyor zira benimde epey küçük umarım öyledir

Masallah Cnm bebeğine bizimki iki aydır diş
yüzünden çekiyor tqm çıktı dedim yine çıkmadı
diş yerleri şişiyor görünüyor gibi oluyor sonra iniyor

Merhaba,

Umarim herkes bebeklerini keyifle buyutuyordur.
5 ay bir haftalik oldu bebegim, altta 2 disi var :)
1 aydir da yogurt, kabak(azicik z.yagi ile) ve meyve puresi veriyorum. Anne sutune de devam ediyor. Bir haftadir havuc, marul filan da ekliyorum kabagina.
6.ay asilarini sorunsuz atlatabiliriz umarim.
Mama sandalyesi kullanmaya baslayan var mi? Nasil oturtuyorsunuz sandalyede?

Masallah bütün bebislerin disi çıkmış
benim kızımın neden uzun sürüyor
Cnm ek gıda için henüz erken değil mı
bizim dr iki ay sonra dedi.bizde 5 ay 10
gunluguz biz şu an mama sandalyesi kullanmiyoruz
ama yakında başlarız

Merhaba herkese...
Artık buralarda kimsecikler yok malesef..
Benim kızım da 5. ayını doldurdu. Dişleri çıkmadı henüz..
Damakları feci halde kaşınıyor.. Eline ne bulursa agzına götürüyor..
Favorisi parmakları :)
Doktoru kilo alımının iyi olduğunu 6.aydan itibaren ek gıdaya geçmemi söyledi. Meyvelerin tadına baktırabileceğimi söyedi..
Elma, armut,biraz muz ve havuç püresi verdim şu ana kadar..
Kızıma damla damlattığımda bile çılgınlar gibi damlayı yalıyor ve devamının gelmesini istiyor, aglamaya başlıyor.
Elma püresini yerken resmen kendinden geçiyor. Verene kadar çığlığı basıyor.
Ben az da olsa veriyorum artık..
Benim kızım henüz dönmüyor. Bakalım..Bekliyorum..

Evet CNm kimse kalmadı burada CNm
Sen bebişe kan damlası veriyormusun....

Evet CNm kimse kalmadı burada CNm
Sen bebişe kan damlası veriyormusun....

Evet canim veriyorum. Verdikten kisa bir sure sonra kusuyor. Saglik ocagindaki dr.umuz yedi damlayi birden verme dedi. Baska bir doktora gittik o dr.a sordugumda yedi damla cok uc damla ver dedi. Ben de dort damla veriyorum.birkac gundur kusmuyor. Senin bebisin nasil? Kilosu boyu nasil? Neler yapiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…