Benim yolum biraz uzun Cnm ablama gidiyorum bir ay kalicam
linacigim oturtmak zararlı değil zaten Bebisleri anne karnında
oturur pizisyonda duruyor doğumda da oyle.zaten bebis hazır olunca kendni
belli ediyor
Benim oğlum çok geç uyuyor bazen tüm gece uyanık kalıp gece 12 de zorla uyutabılıyorum. Bu durumda olan var mı.
Zararlı değil tatlım en azımdan ben öyle düşünüyorumErken oturtmak gelisimi icin zararliymis canim bende oyle duydum bence doktora sor emin ol
oturtmak zararlı deil kızlar..bilakis çabuk oturması açısından gerekli kasları güçlendiriyor..ben bayagıdır oturtuyorum (tabi destekleyip tutarak) ii ki de oturtuyorum..bi arkadaşın bebeği bizimkinden 2 ay büyük ne zaman görsem yatırıyor çocuğu ama ççocuk hala dönmüyormuş..çocuk 7.ayın içinde dönmesi gerek ama benm düşüncem bebeği hareket ettirmekten zarar gelmez ilgilenmemek yada yapabileceği şeyleri yaptırmamaktan gelir..panik yapmayın
Benim yolum biraz uzun Cnm ablama gidiyorum bir ay kalicam
linacigim oturtmak zararlı değil zaten Bebisleri anne karnında
oturur pizisyonda duruyor doğumda da oyle.zaten bebis hazır olunca kendni
belli ediyor
ne b,ileyim kimi zararlı diyor kimi zararlı değil diyor şaştım kaldım ama maşallah 1-2 dakika oturttuğum zaman kendini çok güzel tutuyor
yolun açık olsun canım inşallah yolculuğun güzel geçer hem senin için de değişiklik olur
Sağol Cnm ama yolymuz çok uzun 12 saat
ooff çokmuş sana zor olur uçak yok mu
iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı
bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç
benim oglum çok iştahsız 2 aydır aglaya aglaya mama yediriyorum ve 2 ayda çok az kilo almış
anne sütü hiç almadı zaten
şimdi mamayıda reddediyor
cevaplarsanız sevinirim
iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı
benim oglum çok iştahsız 2 aydır aglaya aglaya mama yediriyorum ve 2 ayda çok az kilo almış
cevaplarsanız sevinirim
canım merhabaiyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı
cevaplarsanız sevinirim
Uzuuun bir aradan sonra merhaba kızlar. Bizim ekim hamişlerinden pek kimse kalmamış galiba burada :) olsun... facebook a inat ben de bir yazayım dedim. Nitekim facebooktaki grupta ben yokum.
Ben de sizlere sorularımı sunayım arkadaşlarrr...
Benim kızım 27 Ekim'de 3150 gr 50 cm doğdu. Aslında boy ve kilo takibine pek takılmam ama şu sıralar biraz takmaya başladım. Kızım ilk hafta 200 gr kaybetti. 1. ay sonunda 4000 kiloydu. Sonra 4850 oldu. Geçtiğimiz hafta 5350 gr idiYani sütüm var. Zorla emziriyorum ama az kilo alıyor nedense. Boyu da 62 cm. Doktor annesi gibi minyon tipli olacak diyor... Zira bende boy kısa... Erkek bebeklerle kızlar farklı olduğu için özellikle kız bebek annelerine soruyorum. Ne durumdasınız?
Bu arada benim kızım çok hareketli. Sırt üstü koyduğumda uzun süredir yüzüstü dönebiliyor. Yüzüstü iken sürünüyor ileri geri gidebiliyor. Pusetinden kendini atıyor. Velhasıl çok hareketli... hemşiremiz bu hareketlilikle kilo almaz diyor ama...
Bu arada oturtma konusunda bir çocuk gelişimci olarak 4. aydan önce tavsiye etmiyorum. Fakat 7 8. ayların beklenmesi de çok yanlış olur.
Adet görme konusunda da benim lohusalığım 25. günümde bitti. 40. günümde ilk adetimi gördüm. Ondan beridir her ay adet görüyorum. Kızım 4 buçuk aylık olduğunda 4. adetimi göreceğim yani...
Kilo bende de kalmadı. Hamileyken toplamda aldığım 6 kiloyu 8 kilo olarak verdim. Ama göğüslerim ve göbeğim itibariyle hiç de iyi göründüğümü düşünmüyorum. Hala 36 beden kıyafetlerimin içine giriyorum ama göbeğim için ne yapabilirimmmm
En son Doktora gittigimiz de 3. 5 aylikti ve kilosu 6100 gr di. Canim benim oglum da bi ara mamayi istemiyordu sonra annem uykuya dalmaya baslayinca ver dedi ve öyle yaptim cünkü iyice zayiflamaya baslamisti. Bu ara dis cikaracagiz ve burbunuz da tikali ondan mamayi reddediyor yine bende tam dalmadan mamayi veriyorum iciyor hemen sende öyle dene istersen
haftaya 4 ay aşımız var gecen ay 7.600gr 66cm dik.anne sutu alıyoruz.dr ara sor bence kılo takıbı yapar.
canım merhaba
iştahsızlığın nedenleri ve çözümleri hakkında dr un ne diyor..
umarım bi an önce düzene girer yemelriniz.
mamaya öcü gibi de bakmamak lazım bence
çünkü anne sütü olmazsa ve mama da olmasaydı ne olurdu?
hiç birşey demiyor iştahsızlığından dolayı
düzelecegini hiç sanmıyorum ama inşallah düzelir bu şekilde çok zor ve yıpratıcı
mamaya öcü gibi bakanlardan degilim
mama olmasaydı ne verirdim diye düşündügüm zamanlar çok oldu
/B]
bende uykuya tam dalınca yediriyorum uyanıkken yemiyor maalesef
40 ı çıkana kadar çok çok güzel yiyordu mamasını ne olduysa 40 ı çıktıktan sonra oldu
her mama yememiz kabus gibi
günde toplam kaç cc mama veriyorsun
ben 2 saate bir 3 ölçü veriyorum
dünden beri 3 saatte 4 ölçü vermeye çalışıyorum
toplamda 700 cc falan zar zor içiyor
çok zorlarsam yediginide kusuyor
Allah yardımcımız olsun yemeyen bebek çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?