bende uykuya tam dalınca yediriyorum uyanıkken yemiyor maalesef
40 ı çıkana kadar çok çok güzel yiyordu mamasını ne olduysa 40 ı çıktıktan sonra oldu
her mama yememiz kabus gibi
günde toplam kaç cc mama veriyorsun
ben 2 saate bir 3 ölçü veriyorum
dünden beri 3 saatte 4 ölçü vermeye çalışıyorum
toplamda 700 cc falan zar zor içiyor
çok zorlarsam yediginide kusuyor
Allah yardımcımız olsun yemeyen bebek çok zormuş
nerde ablan canım ildesindir şimdi kaç günlüğüne gittin bari biraz kal da gittiğine deysinataYok Cnm yav keşke olsa şu an otobusteyim
birdaha otobüsle yolculuk yapmam çok.zor
kızım şu an 4 ayını yeni dolduruyor henüz sağlık ocağında tartılmadı ama evde kendim tartıyorum 7 kilo civarı boyu da en son 65cm'di galibaiyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı
bebeklerinizin boyu ve kilosu kaç
benim oglum çok iştahsız 2 aydır aglaya aglaya mama yediriyorum ve 2 ayda çok az kilo almış
anne sütü hiç almadı zaten
şimdi mamayıda reddediyor
cevaplarsanız sevinirim
Uzuuun bir aradan sonra merhaba kızlar. Bizim ekim hamişlerinden pek kimse kalmamış galiba burada :) olsun... facebook a inat ben de bir yazayım dedim. Nitekim facebooktaki grupta ben yokum.
Ben de sizlere sorularımı sunayım arkadaşlarrr...
Benim kızım 27 Ekim'de 3150 gr 50 cm doğdu. Aslında boy ve kilo takibine pek takılmam ama şu sıralar biraz takmaya başladım. Kızım ilk hafta 200 gr kaybetti. 1. ay sonunda 4000 kiloydu. Sonra 4850 oldu. Geçtiğimiz hafta 5350 gr idiYani sütüm var. Zorla emziriyorum ama az kilo alıyor nedense. Boyu da 62 cm. Doktor annesi gibi minyon tipli olacak diyor... Zira bende boy kısa... Erkek bebeklerle kızlar farklı olduğu için özellikle kız bebek annelerine soruyorum. Ne durumdasınız?
Bu arada benim kızım çok hareketli. Sırt üstü koyduğumda uzun süredir yüzüstü dönebiliyor. Yüzüstü iken sürünüyor ileri geri gidebiliyor. Pusetinden kendini atıyor. Velhasıl çok hareketli... hemşiremiz bu hareketlilikle kilo almaz diyor ama...
Bu arada oturtma konusunda bir çocuk gelişimci olarak 4. aydan önce tavsiye etmiyorum. Fakat 7 8. ayların beklenmesi de çok yanlış olur.
Adet görme konusunda da benim lohusalığım 25. günümde bitti. 40. günümde ilk adetimi gördüm. Ondan beridir her ay adet görüyorum. Kızım 4 buçuk aylık olduğunda 4. adetimi göreceğim yani...
Kilo bende de kalmadı. Hamileyken toplamda aldığım 6 kiloyu 8 kilo olarak verdim. Ama göğüslerim ve göbeğim itibariyle hiç de iyi göründüğümü düşünmüyorum. Hala 36 beden kıyafetlerimin içine giriyorum ama göbeğim için ne yapabilirimmmm
merhaba canım
başladın mı göreve peki ben de bunu sorayım ben raporumu uzattım
bu arada hala adet olmadım ben ne zaman olucam meraktayım
bir de benim kızım 5 aylık oldu anakucağında desteğiyle oturabiliyor
..ve hala emzik almıyor maalesef sevemedi gitti emziği,büyük kızımda öyle değildi
halbuki çok rahat etmiştim emzik ile...
şimdi ağlama krizlerinde onu sakinleştirmem zor oluyor..
Öğretmen 1
Cnm benim kizimda 4.ayini bitirdi
kilosu 7 boyu 62. Cm bende kısa ve
minyon biriyim kizimda oyle birde artık kilo alimi
yavaslar merak etme.benim kızda çok hareketli
sirt üstündeyken yüz üstü dönebiliyor bende regli
olamadım..
kızlar kaç gündür beni bir korku sardı adetim 4 gün geçti bundan önce de bir hafta arayla adet oluyordum amaşu an 32. gün 28 günde bir adet olduğumuzu düşünürsek 4 gün geçmiş oluyor hamile olmaktan korkuyorum ama düzensizlikten mi ki:18::18::18::18::18::18::18:
Merhaba. Ben özel bir anaokulunda müdürlük yapiyorum. Bu yıl bebekten dolayı sadece diploma ile çalışıyorum. Dogum iznim bitti fakat ben arada bir uğrayıp vaziyet kontrolü yapıyorum. Benim kızım da başta almadı slikon yerine kauçuk emzik verince aldı. İçimizde en zayıf benim kızım galibaaçok sağlıklı maşallah. Sadece anne sütü alıyor zayif olmasına rağmen vermeyi düşünmedik doktorumuz ve ben. Haftaya kontrole goturecegim bakalım ne diyecek...
Benim kızımın hep yavasti zaten. Uff emzirme süresi mi kısa acaba benim sen ne sıklıkla ve kaç dakika emziriyorsun? Yine ilk zamanlarki gibi çok mu sütü???
Bu ay bende de ayni durum oldu. Hatta gittim test yaptım ama çıkmadı bir şey. Sonra da adet oldum ve bu ay adeti geciken baska arkadaşlarım da oldu. Eger önlem aldiysan hamile degilsindir merak etme.
Ben şuan ikinci bebeği istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor...
Karamanin ilçesindeyım Cnm bir aydan fazla kalicamnerde ablan canım ildesindir şimdi kaç günlüğüne gittin bari biraz kal da gittiğine deysinata
kızım şu an 4 ayını yeni dolduruyor henüz sağlık ocağında tartılmadı ama evde kendim tartıyorum 7 kilo civarı boyu da en son 65cm'di galiba
selam canım benim kızım 3700gr 52 cm doğdu her ay ortalama 1 kilo aldı şu an tahmini olarak 7 kilo filan çünkü çarşamba götürücem aşı için o yüzden tam bilmiyorum kilosunu evde kendim tartıyorum 7 kilo gibi birşey çıkıyor
Merhaba. Ben özel bir anaokulunda müdürlük yapiyorum. Bu yıl bebekten dolayı sadece diploma ile çalışıyorum. Dogum iznim bitti fakat ben arada bir uğrayıp vaziyet kontrolü yapıyorum. Benim kızım da başta almadı slikon yerine kauçuk emzik verince aldı. İçimizde en zayıf benim kızım galibaaçok sağlıklı maşallah. Sadece anne sütü alıyor zayif olmasına rağmen vermeyi düşünmedik doktorumuz ve ben. Haftaya kontrole goturecegim bakalım ne diyecek...
Benim kızımın hep yavasti zaten. Uff emzirme süresi mi kısa acaba benim sen ne sıklıkla ve kaç dakika emziriyorsun? Yine ilk zamanlarki gibi çok mu sütü???
Bu ay bende de ayni durum oldu. Hatta gittim test yaptım ama çıkmadı bir şey. Sonra da adet oldum ve bu ay adeti geciken baska arkadaşlarım da oldu. Eger önlem aldiysan hamile degilsindir merak etme.
Ben şuan ikinci bebeği istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor...
Karamanin ilçesindeyım Cnm bir aydan fazla kalicam
kafamı toplamaya ihtiyacım var :44:
Cnm benim sutum maşallah çok emzirme
sıklığı en uzun üç saattir benim kızım sürekli acikiyor
bu aralar diş sorunu yuzinden az emiyor
Kizlar ek gidaya baslayaniniz var mi?
Bugun Dr artik baslamamiz gerektigini soyledi, 4 3 haftaligiz. Anne sutu sadece ilk 3,5 ay aldik su an mamayala idare ediyoruz.
Sizler basladiysaniz ne verdiniz ilk olarak Dr bir sebzeyle baslamami en son meyvaya gecmemi onerdi.
Birde kavanoz mamasimi ev mamasimi ? Dr kavanoz mamalarinin puturlugu ayina gore hemde ek demir takviyesi oluyor kullana bilirsin dedi. Sizce?
kızlar kaç gündür beni bir korku sardı adetim 4 gün geçti bundan önce de bir hafta arayla adet oluyordum amaşu an 32. gün 28 günde bir adet olduğumuzu düşünürsek 4 gün geçmiş oluyor hamile olmaktan korkuyorum ama düzensizlikten mi ki:18::18::18::18::18::18::18:
selam kızlar aranızda bebek mevlüdü yapan varmı varsa detayları paylaşabilirmi birde bebişleriniz nasıllar bizimki tam 4 aylık oldu geçen arkadaşlarla buluştuğumuzda ayağının üzerine niye basamıyor dediler bir arkadaşımın 5 aylık bebeği vardı ortamda o ayaklarının üzerinde destekle dimdik duruyor öylece bizimki hiç basmıyor ayakları hep kıvrık kafama takıldı birde insanların yüzüne hiç bakmıyor hemen kafasını çeviriyor sizde durumlar nasıl
canım biz daha başlamadık kendi sütüm yetiyor çok şükür o yüzden ek gıdaya başlamadık ama başlayan arkadaşlar kendi mayaladıkları yoğurdu filan yediyor evde sebzeleri hşlayıp püre halinde ya da çorba olarak veriyorlar bence evde kendin yap mamasını sebzelerle böylece yemeğede alışmış olur ilerde sıkıntı çekmezsin sebze filan yerKizlar ek gidaya baslayaniniz var mi?
Bugun Dr artik baslamamiz gerektigini soyledi, 4 3 haftaligiz. Anne sutu sadece ilk 3,5 ay aldik su an mamayala idare ediyoruz.
Sizler basladiysaniz ne verdiniz ilk olarak Dr bir sebzeyle baslamami en son meyvaya gecmemi onerdi.
Birde kavanoz mamasimi ev mamasimi ? Dr kavanoz mamalarinin puturlugu ayina gore hemde ek demir takviyesi oluyor kullana bilirsin dedi. Sizce?
aynen öyleymiş dün itibariyle adet oldum neyse kiBenimde on gun gecikti hatta iki kez test yaptim neyseki degilmisim ama o korku beni bitirmisti daha hic hazir degilim ikinci gebelige. Seninkide duzensizliktendir bence korkma
selam kızlar aranızda bebek mevlüdü yapan varmı varsa detayları paylaşabilirmi birde bebişleriniz nasıllar bizimki tam 4 aylık oldu geçen arkadaşlarla buluştuğumuzda ayağının üzerine niye basamıyor dediler bir arkadaşımın 5 aylık bebeği vardı ortamda o ayaklarının üzerinde destekle dimdik duruyor öylece bizimki hiç basmıyor ayakları hep kıvrık kafama takıldı birde insanların yüzüne hiç bakmıyor hemen kafasını çeviriyor sizde durumlar nasıl
Merhaba herkese, buradaki sohbeti, paylasimlarimizi ozluyorum. Cok sukur 4.5 aylik oldu oglum, 4.ay biter bitmez evde mayaladigimiz yogurdu vermeye basladim. Markette satilan bebek yogurdunu degil de ev yogurdunu begendi. Doktor tavsiyesiyle meyve ve kabak da veriyorum. Onlari severek yiyor :)
15 gun once dis cikardi cikarmaya da devam ediyor. Burun tikanikligi dis cikarmaya mi bagli ki?
Hepinizi ve bebeklerinizi opuyorum.
Masallah bebisine Cnm distendir benimMerhaba herkese, buradaki sohbeti, paylasimlarimizi ozluyorum. Cok sukur 4.5 aylik oldu oglum, 4.ay biter bitmez evde mayaladigimiz yogurdu vermeye basladim. Markette satilan bebek yogurdunu degil de ev yogurdunu begendi. Doktor tavsiyesiyle meyve ve kabak da veriyorum. Onlari severek yiyor :)
15 gun once dis cikardi cikarmaya da devam ediyor. Burun tikanikligi dis cikarmaya mi bagli ki?
Hepinizi ve bebeklerinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?