2013 ekim bebekleri büyürken:)

Benimki de kirki ciktiktan sonra az yemeye basladi. Ogluma her 3 - 4 saatte bi 90 cc mama veriyorum bazen hepsini iciyor bazen icemiyor. Doktorumuzda ince bir bebek ama saglikli dedi ondan hic kafama takmiyorum sagligi yerinde olsunda

Öğretmen 1
Cnm benim kizimda 4.ayini bitirdi
kilosu 7 boyu 62. Cm bende kısa ve
minyon biriyim kizimda oyle birde artık kilo alimi
yavaslar merak etme.benim kızda çok hareketli
sirt üstündeyken yüz üstü dönebiliyor bende regli
olamadım..

Yok Cnm yav keşke olsa şu an otobusteyim
birdaha otobüsle yolculuk yapmam çok.zor
nerde ablan canım ildesindir şimdi kaç günlüğüne gittin bari biraz kal da gittiğine deysinata
kızım şu an 4 ayını yeni dolduruyor henüz sağlık ocağında tartılmadı ama evde kendim tartıyorum 7 kilo civarı boyu da en son 65cm'di galiba

selam canım benim kızım 3700gr 52 cm doğdu her ay ortalama 1 kilo aldı şu an tahmini olarak 7 kilo filan çünkü çarşamba götürücem aşı için o yüzden tam bilmiyorum kilosunu evde kendim tartıyorum 7 kilo gibi birşey çıkıyor

kızlar kaç gündür beni bir korku sardı adetim 4 gün geçti bundan önce de bir hafta arayla adet oluyordum amaşu an 32. gün 28 günde bir adet olduğumuzu düşünürsek 4 gün geçmiş oluyor hamile olmaktan korkuyorum ama düzensizlikten mi ki:18::18::18::18::18::18::18:

Merhaba. Ben özel bir anaokulunda müdürlük yapiyorum. Bu yıl bebekten dolayı sadece diploma ile çalışıyorum. Dogum iznim bitti fakat ben arada bir uğrayıp vaziyet kontrolü yapıyorum. Benim kızım da başta almadı slikon yerine kauçuk emzik verince aldı. İçimizde en zayıf benim kızım galibaa çok sağlıklı maşallah. Sadece anne sütü alıyor zayif olmasına rağmen vermeyi düşünmedik doktorumuz ve ben. Haftaya kontrole goturecegim bakalım ne diyecek...

Benim kızımın hep yavasti zaten. Uff emzirme süresi mi kısa acaba benim sen ne sıklıkla ve kaç dakika emziriyorsun? Yine ilk zamanlarki gibi çok mu sütü???

Bu ay bende de ayni durum oldu. Hatta gittim test yaptım ama çıkmadı bir şey. Sonra da adet oldum ve bu ay adeti geciken baska arkadaşlarım da oldu. Eger önlem aldiysan hamile degilsindir merak etme.
Ben şuan ikinci bebeği istiyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor...

ikinci bebeği ben de istiyorum ama şu an değil hem bebeğimi emziriyorum çok küçük daha hem de kariyer planlarıma uymaz ben henüz atanamadım bu sene de pek ders çalışamıyorum o yüzden seneye ya özelde işe başlicam ya da kpss'ye hazırlanıcam onun için 2. bebeği istemiyorum

Karamanin ilçesindeyım Cnm bir aydan fazla kalicam
kafamı toplamaya ihtiyacım var :44:

Cnm benim sutum maşallah çok emzirme
sıklığı en uzun üç saattir benim kızım sürekli acikiyor
bu aralar diş sorunu yuzinden az emiyor

iyi canım bu tatil sana iyi gelecek

Kizlar ek gidaya baslayaniniz var mi?
Bugun Dr artik baslamamiz gerektigini soyledi, 4 3 haftaligiz. Anne sutu sadece ilk 3,5 ay aldik su an mamayala idare ediyoruz.
Sizler basladiysaniz ne verdiniz ilk olarak Dr bir sebzeyle baslamami en son meyvaya gecmemi onerdi.
Birde kavanoz mamasimi ev mamasimi ? Dr kavanoz mamalarinin puturlugu ayina gore hemde ek demir takviyesi oluyor kullana bilirsin dedi. Sizce?

canım benim bebeğimde 14 ekim doğumlu biz 4.aya girer girmez başladık. Kendi mayaladığım yoğurdu ve elma püresi yediriyorum arada hangi meyva varsa artık. Kavanoz meyva püreside verdim ama içinde muz olmayanından kabız olan bebeğim kakasını yaptı

Benimde on gun gecikti hatta iki kez test yaptim neyseki degilmisim ama o korku beni bitirmisti daha hic hazir degilim ikinci gebelige. Seninkide duzensizliktendir bence korkma

selam kızlar aranızda bebek mevlüdü yapan varmı varsa detayları paylaşabilirmi birde bebişleriniz nasıllar bizimki tam 4 aylık oldu geçen arkadaşlarla buluştuğumuzda ayağının üzerine niye basamıyor dediler bir arkadaşımın 5 aylık bebeği vardı ortamda o ayaklarının üzerinde destekle dimdik duruyor öylece bizimki hiç basmıyor ayakları hep kıvrık kafama takıldı birde insanların yüzüne hiç bakmıyor hemen kafasını çeviriyor sizde durumlar nasıl

Merhaba kizlar!Bebisim 4 aylik 10 gun.Cok yaramaz ve kaprizli.Beni gorunce hep kucak istiyor, simdi kizkardesim yanimda kaliyor,oglusum onunla melek gibi. Ne yapmaliyim?Turkce bozuk,yabanciyim umarim dogru yazdim

Ya bunlarin hepsi normal seyler bence fazla buyutuyosun beni m oglumda tam dort aylik insanlari gorunce agliyo korkuyo sanirim ama duzelir gecici bi durum. Arkadasinin bebegi bes aylikmis arada bir ay var seninkide basar bir sure sonra. zayif mi gelisimi nasil belki gucsuzdur ondan da olabilir
Bide cevrenin dediklerine bakma herkes bisey soyluyo hic birine aldirma sonra uzulen biz oluyoz

canım biz daha başlamadık kendi sütüm yetiyor çok şükür o yüzden ek gıdaya başlamadık ama başlayan arkadaşlar kendi mayaladıkları yoğurdu filan yediyor evde sebzeleri hşlayıp püre halinde ya da çorba olarak veriyorlar bence evde kendin yap mamasını sebzelerle böylece yemeğede alışmış olur ilerde sıkıntı çekmezsin sebze filan yer
Benimde on gun gecikti hatta iki kez test yaptim neyseki degilmisim ama o korku beni bitirmisti daha hic hazir degilim ikinci gebelige. Seninkide duzensizliktendir bence korkma
aynen öyleymiş dün itibariyle adet oldum neyse ki

benim kızım da 4 ayını yeni doldurdu kucağına alınca basıyor dik duruyor baya da ama sen hiç kafana takma görümcemin oğlu 9 aylıkken bile hiç basmıyordu ama yaşında yürüdü çok şükür o basmak istemiyordur takılma o kadar her çocuk farklı sonuçta

Son düzenleme:

bunları hiçç kafamıza takmamalıyız cnm.. her çocuk farklı..bizimki de basmıyodu 5.ay dolmak üzere..geçen haftadan beri çok güzel basmaaya başladı birden..çocuk ne zaman isterse o zaman basar yapar..ama ter giden bişi olsa onu da sen hissedersin zaten..yüzlere bakmamaya gelince kafasını o kadar süre tutaamıyor olabilir..dikkati başka yerde olabilir...ama uygun pozisyonda senn yüzüne filaan da dikkat edemiyorsa bi dr a göster için rahat eder..o arkadaşlarına da benden selam söle

Merhaba herkese, buradaki sohbeti, paylasimlarimizi ozluyorum. Cok sukur 4.5 aylik oldu oglum, 4.ay biter bitmez evde mayaladigimiz yogurdu vermeye basladim. Markette satilan bebek yogurdunu degil de ev yogurdunu begendi. Doktor tavsiyesiyle meyve ve kabak da veriyorum. Onlari severek yiyor :)

15 gun once dis cikardi cikarmaya da devam ediyor. Burun tikanikligi dis cikarmaya mi bagli ki?

Hepinizi ve bebeklerinizi opuyorum.

oo maşallah erken çıkarmışsınız dişi hayırlı olsun :)
burun tıkanıklığı dilten olabilir çünkü diş çıkarırken hastalanıyorlar malesef ama grip de olabilir okyanus suyu kullanmıyormusun
benim kızım da 4 ayını doldurdu ama ben ek gıda vermiyorum sütüm yetiyor diye senin süt mü az yoksa sütün yetiyor da yine de veriyor musunuz ben de verip vermemakte kararsızım kilo alımı iyi diye vermiyorum

Masallah bebisine Cnm distendir benim
kizimdada aynı durum var dr gotursuk disleri
çıkıyor dedi ama bir türlü cikmiyor sancılı
geçiyor senin bebiste durum nasıl inşallah
biran önce çıkar çok zorlanıyoruz.benim kızımın alt on
iki dışı patmalak üzere bir aydır çıkmadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…