Masallah Cnm büyümüş senin kız43 günlük olduk biz kocaman anla oldu kızım benim :)
Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
Normal dogum mu yaptın cnm ben sezeryan old için olmadı
Sezeryan oldm canm ya.. Dikis yerimin sol tarafi cok acidi.. Ama sag taraf gecti hemn... Sen kac gunde toparladn kendini.. Benm1 hafta oldu ama hala ayaklanamadm
Günaydın mutlu annişler bebegınız kaç kılo kaç numara bez kullanıyorsunuz bem prıma. 1 numara kullanıyorum hala kızım4 kılo falan sankı sıkıyor bugun 2 bağladım ama 1 de 2-5 kılo dîyo hala 1 e mi devam etsem kı sızlerı. Nasıl
Gecmiş olsun canım
Benımkıdr 4 kılo hala 1 î kullanıyorum bugun bı 2 den taktım yarım paket 1 numara var devam mı etsem bı sakıncası olurmu acaba aramızda Dr ve hemşire vardı sanırım
günaydın kızlaarr özlemişim valla sizinle sohbet etmeyi:)
biz bugün 10 günlük olduk. sezeryana gireceğim gün doğum sancım tuttu. tam 10 saat sancıdan sonra epidural normal doğum yaptım. ama dikişlerim ödem yaptı ve orada ceviz gibi kocaman bir yumru oluştuhemen ayağa kalkacağım diye sevinirken acım ikiye katlandı. üstüne bir de her yeni annenin sorunu olan emzirme, göğüs şişmesi ve yaralar problemi çıktı. ilk bir hafta hep ağlamakla ve depresyonla geçti.
aranızda göğüsleri ve emzirme ile ilgili problem yaşayan varsa denediklerimi paylaşabilirim. çok ilginç şeylerden mucize sonuçlar aldım.
Paposoner canım sana mesaj atmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için atamıyorum bilgine
Yarım paketin varsa onu bitir bence,sık sık değiştirirsin,gevşek bağlarsın,kıyafetini de biraz bol giydir,ben de ikiye geçmeden bir numarada kalanları bitirdim,hatta sadece bir tanesini sakladımarkası lastikli pantolon gibi büzüşük zaten,bağlayınca araya parmağını kolayca sokabiliyorsan problem olmaz
Sezaryen olan herkezin yapıştırma mı
ayrıca bu yapıştırma ney benim dikişler
de yapıştırma ve kaşınıyor birde kızardı
Sizinde oyle mi
canım dacedeki grup noldu bende actım ama kımse goremedıbenim oglum 5 kilo oldu.3 numara prima kullaniyoruz.
canım dacedeki grup noldu bende actım ama kımse goremedı
selam arkadaşlar bende bir ekim annesiyim oğlum 22 günlük 4 gündürde burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik su kullanıyoruz ve otri bebe burun aspirotörü burnu şu an iyi ama birde genizde akıntı var ve çok rahatsız dr gidyoruz damlaya devam et deyip gönderiyorlar sizde böyle birşey yaşadınızmı ve neler yaptınız yavrum nefeste sorun yaşadıkça ben nefes alamıyorum
günaydın canım benim kızım 5 kilo 2 numaraya geçtik bence sende geç sıkmasın 2 daha rahat..
günaydın kızlarr umarım herkes çok iyidir ben çok güzel uyumuşum maşalahh deyim :)kızım akşam 10:30da uyudu ve hala uyanmadı o kadar derin uyuyorki kaldırmıyorum sanırım teyzesine çekicek ablam öyleymiş annem diyor yıkarken bile uyurdu :) bu arada facebookta konuştuğunuz bir platform var mı? ekim kasım anneleri diye bir grup gördüm ama nicklere baktım pek tanıdık göremedim orda
Ben bızım grup var mı dıye arastırırken ekım Kasım anennelerıne üye oldum onlar Kasım anmelerıymiş klupteki ayy çok kıskandım bızde grup kurmalıyız dedım Eylül Ekim dıye kurdum ama bı hata çarkı kimse grubu bulamadı maalesef bölen yokmu aramızdagünaydın canım benim kızım 5 kilo 2 numaraya geçtik bence sende geç sıkmasın 2 daha rahat..
Tamam cnm 2 bağladım Maiallah kaç gunluksuny canım bız 4 kıloyuz ama 1 in üzerinde 5 e kadar dıyınce aldatıyor ınsanı
günaydın kızlarr umarım herkes çok iyidir ben çok güzel uyumuşum maşalahh deyim :)kızım akşam 10:30da uyudu ve hala uyanmadı o kadar derin uyuyorki kaldırmıyorum sanırım teyzesine çekicek ablam öyleymiş annem diyor yıkarken bile uyurdu :) bu arada facebookta konuştuğunuz bir platform var mı? ekim kasım anneleri diye bir grup gördüm ama nicklere baktım pek tanıdık göremedim orda
Benımde öyle sağ acıyorSezeryan oldm canm ya.. Dikis yerimin sol tarafi cok acidi.. Ama sag taraf gecti hemn... Sen kac gunde toparladn kendini.. Benm1 hafta oldu ama hala ayaklanamadm
valla bilmiyorumki.benim actigimi da kimse goremiyorherkese acik yaptim halbuki
kaç günlük bebişin ? bırak uyanmıyorsa uyusun ben artık hiç ellemiyorum acıkıncauyanıyor zaten :=) annem diyo eskiden saate bakmak yoktu bebek ne zaman ağlarsa emzirirdik uyursada sabaha kadar uyurduk şimdi moda çıkardınız 2-3 saatte bir emzirmeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?