2013 ekim bebekleri büyürken:)

Paposoner canım sana mesaj atmaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu için atamıyorum bilgine

43 günlük olduk biz kocaman anla oldu kızım benim :)
Masallah Cnm büyümüş senin kız

Cnm benim kiz en son 3,5 kilo idi biz bir haftadır
molfiks. 2 numara kullanıyorum biraz bol ama böyle daha
iyi

Sezeryan oldm canm ya.. Dikis yerimin sol tarafi cok acidi.. Ama sag taraf gecti hemn... Sen kac gunde toparladn kendini.. Benm1 hafta oldu ama hala ayaklanamadm

bende sezeryan oldum benimde ayaklanmam uzun sürdü,karnımın sağ tarafı çok acımıştı doktora sormuştum düğümleri oraya attık geç iyileşir demişti iç dikişler

Benim bebiş 5 kilo 58 cm,ben iki kullanıyorum,ama 4 kiloyken de bir küçük gelmeye başlamıştı,bence ikiye geçsen de olur

Gecmiş olsun canım

Benımkıdr 4 kılo hala 1 î kullanıyorum bugun bı 2 den taktım yarım paket 1 numara var devam mı etsem bı sakıncası olurmu acaba aramızda Dr ve hemşire vardı sanırım

Yarım paketin varsa onu bitir bence,sık sık değiştirirsin,gevşek bağlarsın,kıyafetini de biraz bol giydir,ben de ikiye geçmeden bir numarada kalanları bitirdim,hatta sadece bir tanesini sakladım arkası lastikli pantolon gibi büzüşük zaten,bağlayınca araya parmağını kolayca sokabiliyorsan problem olmaz

Geçmiş olsun canım,paylaşabilir misin denediklerini

Sezaryen olan herkezin yapıştırma mı
ayrıca bu yapıştırma ney benim dikişler
de yapıştırma ve kaşınıyor birde kızardı
Sizinde oyle mi

selam arkadaşlar bende bir ekim annesiyim oğlum 22 günlük 4 gündürde burun tıkanıklığı yaşıyoruz serum fizyolojik su kullanıyoruz ve otri bebe burun aspirotörü burnu şu an iyi ama birde genizde akıntı var ve çok rahatsız dr gidyoruz damlaya devam et deyip gönderiyorlar sizde böyle birşey yaşadınızmı ve neler yaptınız yavrum nefeste sorun yaşadıkça ben nefes alamıyorum

benim oglum 5 kilo oldu.3 numara prima kullaniyoruz.

Sezaryen olan herkezin yapıştırma mı
ayrıca bu yapıştırma ney benim dikişler
de yapıştırma ve kaşınıyor birde kızardı
Sizinde oyle mi

Herkesin değil bazılarının dikişleri dışardan oluyo dikiş aldırmaya gidiyorlar hatta.benimde kaşınıyor kızarıklık yok ama kaşıyorsan kızarmış olabilir canımm.benimde dikiş çizgim bana biraz yamuk geliyo Dr gecen iyice bastırdı ben dokunmaya korkuyorum

Benimkinin burnu tıkalı degil ama geniz akıntısı var. Yarin dr.a gidicez.ins onemli bisey değildir

Nasil yani 10.30dan buyana emzirmiyormusun.uykuda nasıl emiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bızım grup var mı dıye arastırırken ekım Kasım anennelerıne üye oldum onlar Kasım anmelerıymiş klupteki ayy çok kıskandım bızde grup kurmalıyız dedım Eylül Ekim dıye kurdum ama bı hata çarkı kimse grubu bulamadı maalesef bölen yokmu aramızda
Sezeryan oldm canm ya.. Dikis yerimin sol tarafi cok acidi.. Ama sag taraf gecti hemn... Sen kac gunde toparladn kendini.. Benm1 hafta oldu ama hala ayaklanamadm
Benımde öyle sağ acıyor
valla bilmiyorumki.benim actigimi da kimse goremiyorherkese acik yaptim halbuki

Bende herkese açık yaptım malı adresı koydın dımı herkesın gorebılmesi için oluştur dıyordu onuda yaptım lınkını buraya kopyala yapıştır yaparsan bakarıx

slm kızlar nasılsınız cıcı anneler bakalım bızım hamıleler dogumdan sonra hep buraya gecmıssınız bende takılayım dedm bebeklerınız nasıl bakalım benım prensesım ıyı gayet gaz sıkıntısı dısında ben yenı toparladım kendımı sezaryan dogum oldu hastaneden cıkmadan dıkıslerım enfeksıyon aldı tekrar actılar dıkıslerı yara acık bısekılde 10 gun tedavı yaptılar tekrar dıkıs yaptılar hastanede 20 gun kaldık sımdı ıyız cok sukur daha vucudum kendını yenı yenı toparlıyor halen cok yorgun hıssedıyorum kendımı cok sukur evımdeyım

ne bılım 2-3 saatı gecınce ıyı degıl dıyorlarya kımbılır bız nasıl buyuduk valla annen haklıama tabı tum gecede kaldırmamak ne kadar dogru bılmıyorum ben 4 saatı gecınce ıcım rahat etmıyor kaldırıyorum

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar benım bebiş dun hıc uyumadı gecede zorla işte bugunde uyutamıyorum benım gözler kapanıyor.yalnız buyutmek zor iş............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…