Katildim tatlim gozukuyormuyum ismimi sifreledim
Gördüm simdi canım. :)
Cnm aradigim bir suru sorunun cevabini buldum tesekkurler :)
pofff bizimde aynı durum yaa, anasonu ben içiyodum bebeğim rahattı. bikaç gündür içmiyorum ve geceden beri bu saate kadar halen katılarak ağlıyo resmen ve uyumuyotekrar içsem iyi olcak sanırım ama bebişe hiç vermedim.
tamam canım çok sağol bilgiler için, gece 2 defa sağdım sıcak havlu koydum emzirdim felan ama halen sızlıyo inanır mısınsu torbasıyla yatıyım bende, yatabilirsek tabi :) sütyenide çıkardım salına salına geziyorum :)))
canım yabancı yok Eylül Ekim annesi dememın sebebi bazı arkadaşlar Ekim annesi olmasına rağmen Eylül'de doğum yaptı ya ondankızlar facedekı grupta bırbırımızı nasıl tanıyacagız eylul annelerıde var orda ben ordan kımseyı tanımıyrum
Kzlar face katılırsak bizim arkadaşlarımız size yazdıklarımızı görücek mi veya siz eski yazdıllarımızı ve onlara yeni yazdıklarımızı görücek misiniz
bir de face girip arkadaşlarını ara kısmından mı yazıp buluyoruz oraya girip yazıyorum bulunamadı diyor
Kusura bakmayımn bu konuda biraz cahilim....
Canım kimse görmüyor yazdıklarını.Kzlar face katılırsak bizim arkadaşlarımız size yazdıklarımızı görücek mi veya siz eski yazdıllarımızı ve onlara yeni yazdıklarımızı görücek misiniz
bir de face girip arkadaşlarını ara kısmından mı yazıp buluyoruz oraya girip yazıyorum bulunamadı diyor
Facedeyiz canım.Nerelerdesiniz?
Boşlamayın buraları ya..
kızlar facedekı grupta bırbırımızı nasıl tanıyacagız eylul annelerıde var orda ben ordan kımseyı tanımıyrum
Kzlar face katılırsak bizim arkadaşlarımız size yazdıklarımızı görücek mi veya siz eski yazdıllarımızı ve onlara yeni yazdıklarımızı görücek misiniz
ben bir taşım kaynatıp biraz demlendikten sonra süzüp içiyorumKzlar kimyon aldırdım eşime nasıl kullanıyorsunuz gaz için nomalde kullanmadığım bir baharat
ben bir taşım kaynatıp biraz demlendikten sonra süzüp içiyorum
Kızlar öksürünce ağzıma demir pas gibi bir tat gelior kan ilacından olabilir mi acaba
bir de spinal olmuştum ya bir ayı geçti ağrı kesici vurmşlardı iki bacağıma hala katlayarak oturunca iğne vurulan yerler ağrıyor
bak benım gectı dun gece sıcak su torbasıyla yattım sabah bende sagdım cok az acı kaldı bırde bol su ıc havluyla olmaz ya ahvlu sogumuyormu?ısıtsan 5 dk ıcınde sogur sıcak su torbası en guzelı ben artık usta oldum bu konuda
canım pamuk felan tıkadınmı kulagına ? su kacıyo olabilir.arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bebegın kulagından akıntı gelıyor sarı renkte varmı bu durumu yasayan arkadas banyo yaptırdıktan sonra oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?