2013 ekim bebekleri büyürken:)

Kzlar face katılırsak bizim arkadaşlarımız size yazdıklarımızı görücek mi veya siz eski yazdıllarımızı ve onlara yeni yazdıklarımızı görücek misiniz
bir de face girip arkadaşlarını ara kısmından mı yazıp buluyoruz oraya girip yazıyorum bulunamadı diyor
Kusura bakmayımn bu konuda biraz cahilim....

bak benım gectı dun gece sıcak su torbasıyla yattım sabah bende sagdım cok az acı kaldı bırde bol su ıc havluyla olmaz ya ahvlu sogumuyormu?ısıtsan 5 dk ıcınde sogur sıcak su torbası en guzelı ben artık usta oldum bu konuda

arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bebegın kulagından akıntı gelıyor sarı renkte varmı bu durumu yasayan arkadas banyo yaptırdıktan sonra oluyor

kızlar facedekı grupta bırbırımızı nasıl tanıyacagız eylul annelerıde var orda ben ordan kımseyı tanımıyrum

kızlar facedekı grupta bırbırımızı nasıl tanıyacagız eylul annelerıde var orda ben ordan kımseyı tanımıyrum
canım yabancı yok Eylül Ekim annesi dememın sebebi bazı arkadaşlar Ekim annesi olmasına rağmen Eylül'de doğum yaptı ya ondan

Grup kapalı cnm görünmüyor gelebilirsin

Canım kimse görmüyor yazdıklarını.
Evet arama kısmına yazıyorsun "2013 eylul ve Ekim anneleri ve melekleri"
Nerelerdesiniz?
Boşlamayın buraları ya..
Facedeyiz canım.

Eylul anneleri bizimkiler canım. Eylül'de dogum yaptı ya kimileri. Herkes bizden.

Canim grup kapali kimse gormuyor hatta ben bebegin resmini facebook koymadan bizim gruba gonderdim ilk olarak kimse gormuyor

Kızlar öksürünce ağzıma demir pas gibi bir tat gelior kan ilacından olabilir mi acaba
bir de spinal olmuştum ya bir ayı geçti ağrı kesici vurmşlardı iki bacağıma hala katlayarak oturunca iğne vurulan yerler ağrıyor

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bebeğim çok kusuyor bazen daha emerken sütü olduğu gibi çıkartıyor bazende aradan biraz zaman geçince kestirip peynir gibi kusuyor bebeği böyle çok kusan varmı aranızda? acaba hemen kustuğu zaman açmı kalıyor diye endişe ediyorum

allah için bu gaza bi çözüm yokmu yaaaaaaaa..bu arada guruba benide alın...kapalı guruba kızlar

Aynen canım bendr spinal sezaryen oldum benimde bacağım öyleydi hatta iğne olan yerim de ilaç dağılmamış orada sertlik ve şişlik
Vardı.ben ara sıra masaj yaptım şimdi daha iyi.47 gün oldu Dr geçer demisti

Allah iyiliğini versin :)) insan yasadıkca acıdan da zevk alır hale geliyo cidden :)) ev sobalı olunca sogumasına fırsat kalmıyoki :)) ama su torbasını denicem canım, çok şükür geçti şimdilik. inşallah tekrarlamaz :)
arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz bebegın kulagından akıntı gelıyor sarı renkte varmı bu durumu yasayan arkadas banyo yaptırdıktan sonra oluyor
canım pamuk felan tıkadınmı kulagına ? su kacıyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…