2013 Ekim Hamişlerinin Aldığı, Alacağı ve Kararsız Kaldığı Cicişler :)

Çok güzel Tam istediğim gibi üstelik baktığıma göre ucuzmuş hayırlı olsun gülegüle kullanın inşeAllah

Çok güzel Tam istediğim gibi üstelik baktığıma göre ucuzmuş hayırlı olsun gülegüle kullanın inşeAllah

evet canim bende o kadar araba icinde bunu direk gozume kestirdim ve cok hafif arti tek elle acip kapatabiliyosun cok sagol canimcim

geçengün elimize ulaştı çok şirin birşey. kendim monte ettim heyecandan eşimi bile bekleyemedim:)
bnce girer heralde. siteyi hep takip et.
2-3 ay kullanırım gibime geliyor.

Güle güle kullansın bebiş. Ben de uzun zamandır bakıyodum e-bebekte bu sepet beşiğe keşke 99 TL olduğu zamana denk gelebilseydim baya ucuza gelmiş. Umarım yine yaparlar kampanya

çok teşekkür ederiz teyzesi.
bnm bide 20 lira hediye çekim vardı 79 a geldi beşik:)
yapsınlar bnce:)

cok sagolun kizlar arabamiz kurulu karsimda duruyo icinde de ayicik var beni goren deli zanneder herhalde esim arada turluyo evi inanirmisiniz uzerinede battaniye ortmus

Bugun yatagimizida siparis ettik 4-8 hafta icinde gelicek bunun fotoyu koyucam

canım kuzucun içinde huzurlu huzurlu uyusun inş.
sadece bu beşiği mi aldın? bir de fiyat nedir

insallah tatlim evet suanda bebeegimin odasi olmadigi icin digerlerini alamadim sadece yatagini aldik digerlerinide odamiz olunca alicaz tek yatagi 270 euro ya aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…